Inception

E konacno sam ga odgledao...malopre...daje se jos uvek u takvudu i domu sindikata...film je strava...ne mogu nista da pisem dok mi se ne slegnu utisci...a to ce potrajati, film je zestok trip...izadjem iz bioskopa i pocnem da mislim da sam u filmu...ma strasno....

odgledala sam ga sinoc i pola stvari nisam ukapirala :/ tako da cu opet morati da ga gledam.....totalno mi je konfuzan film,ocekivala sam iskreno vise....ali dacu mu koju sansu,mozda vec danas

film je debelo precenjen
zanatski doradjen interesantno ali nishta vishe od toga
priilichno povrshan da bi "uvatio" shto shiru publiku podilazenjem
nolan jednostavno nije umetnik,nema to u sebi
neshto ko poor man's spilberg

Ha,ha pa neki ljudi ovome daju 10-ku,mora se priznati da film lepo izgleda i da neke scene deluju bas WOW,ali vecinom je za to zasluzena danasnja filmska tehnika nego sama vestina reditelja.Muzika je odlicna,prava paljevinska,gluma dobra,mada mi Di Caprio nije bas idealan za ovu ulogu(ni za bilo koju ulogu:D).Ovaj film nije napravio nikakvu revoluciju.kao sto to nije DK ,imam utisak da je sad IN reci da Nolan snima najbolje filmove danasnjice,a on je u sustini jedan prosecan reditelj koji ima ogromnu masineriju iza sebe.
Od mene 8/10

Mozda bi film bio dobar da nema dijaloga koji izgledaju kao tutorial za igru (u ovom slucaju za sam film).Fazon "Aj da napravimo jedan kvazi-inteligentan film u kome cemo kroz citavih 2 sata i kusur govoriti o tome sta se u njemu desava,posto je sve previse komplikovano skapirati samo gledanjem." Lose napisani dijalozi,ponekad pokusaj smesnih one-linera.Blah :D

Mozda bi film bio dobar da nema dijaloga koji izgledaju kao tutorial za igru (u ovom slucaju za sam film).Fazon "Aj da napravimo jedan kvazi-inteligentan film u kome cemo kroz citavih 2 sata i kusur govoriti o tome sta se u njemu desava,posto je sve previse komplikovano skapirati samo gledanjem." Lose napisani dijalozi,ponekad pokusaj smesnih one-linera.Blah :D

e too...kroz ceo film im je dijalog u nekim izrazima za koje ti treba recnik,da bi skapirao ko,kako,sta.....jedan kaze jednom ti si ovo,ti ono,ti ono,a pola ne kapiras ko je sta,jer ne znas sta ti izrazi znace

slazem se.
bio sam u zbunu kada sam odgledao film i skapirao da ovo sto sam odgledao nikako za posledicu nije imao odusevljenje.
film zaista jeste delovao kao tutorijal.
mislim da je 'dobro' prosao kod mase zbog nedostka filmova sa inteligentnom pricom a u ovom se bar probalo (iako po mom misljenju ne bas uspesno).

film se zavrsio a ne videh биг џајент хед-а.

Nolan je stvarno zajeban igrach- opasno balansira izmedju komercijale i kvaliteta. Svaka cast!

Odgledah i ja ovaj film i moram da kazem da mi se oteo isti utisak :D
Nolan zna posao ;)
Ipak,moram da priznam da mi je "Prestiz" Nolanov vrh vrhova,da me je taj film odusevio i da cak ni ovaj ne moze da se poredi sa njim.
Inace,film je zesci trip i treba ga gledati uz maksimalnu koncentraciju,da se ne bi pogubili(kao ja par puta prilikom gledanja,pa je usledilo premotavanje:D).Sta reci,zanimljiva tema i prica,vrhunsko uzbudjenje,sve to lepo upakovano u celinu,sa intrigantnim krajem.
Ponavljam,nije me odusevio kao "Prestiz",ali da je Nolan napravio dobar filmcic,to stoji.
Covek je majstor svog zanata bez sumnje.

Poslednja izmena:
e too...kroz ceo film im je dijalog u nekim izrazima za koje ti treba recnik,da bi skapirao ko,kako,sta.....jedan kaze jednom ti si ovo,ti ono,ti ono,a pola ne kapiras ko je sta,jer ne znas sta ti izrazi znace

Što jes', jes'.
A meni su glumci toliko slični da nisam mogao da skapiram ko je ko,
i ko se kako zove, kao prvo.

Zaista mora da se prati sa punom paznjom,inace cete se izgubiti.Ukoliko ga pratite s' paznjom,nema problema.Nista nije nejasno.Film deluje kao da ima "nekoliko nivoa".

ma daj. napraviste od filma nesto sto nije. nije bas pametan i kompleksan kao sto ga predstavljate.
dezurni krivci su npr. dobar film. ovo je film u pokusaju - sto rece scumbag, vise tutorijal nego film.

ma daj. napraviste od filma nesto sto nije. nije bas pametan i kompleksan kao sto ga predstavljate.
dezurni krivci su npr. dobar film. ovo je film u pokusaju - sto rece scumbag, vise tutorijal nego film.
Pa ja nemam nameru da te ubedjujem da je film dobar,kad ti se nije svideo.Sto se mene tice-da,jeste,odlican je.
Ti gledaj nesto drugo.

Pa ja nemam nameru da te ubedjujem da je film dobar,kad ti se nije svideo.Sto se mene tice-da,jeste,odlican je.
Ti gledaj nesto drugo.

nisam ti ja ni trazio da me ubedjujes.
u odnosu na vecinu filmova koji izlaze u poslednje vreme jeste bolji zbog ideje ali opet, nije nista posebno niti narocito pametan/kompleksan.
u drustvu par gabora - prosecna devojka ce izgledati kao savrsenstvo ;)

Back