Inception

Zasto na cam snimku.Samo upropastis gledanje.

Znam, ali ne mogu ni minuta više da čekam....
Odgledaću kad dodje prevod, a znam da će uskoro..
I odgledaću kad izađe 720p ili 1020p

Ali sad mi treba objasniti par stvari... zašto ne može da se vrati kući? i zašto ga ucenjuju?
Molim vas

Poslednja izmena:
Oce li neko u dve reci da preprica film, jer ga upravo gledam na Cam snimku i slabo sta
se može razumeti... pls?
evo... al pre spoilera, da znas da stvarno gresis sto gledas film sa slikom i zvukom koji nisu dobri... on je kao ostvarenje predvidjen da se gleda sa dobrom slikom i zvukom, i znas da ne mozes videti ono sto on stvarno jeste sa takvim snimkom... a kad ga tako pogledas- umanjujes efekat iznenadjenja u narednom, postenom gledanju... + su za ovaj film slika i zvuk posebno bitni (nije ne toliko vazno kao u komedijama ili dramama)- osim najs ideje, ovde ima stvarno dobrih efekata (i muzike) u njemu. :)

enivej... evo u kratko...
di kaprio okuplja tim ljudi koji su specijalisti za infiltriranje u tudje snove, a kako bi u um naslednika velike korporacije usadio ideju koja ce unistiti tu korporaciju i spreciti stvaranje monopola... za to mora da zadje duboko u snove zrtve- u tzv. 3. nivo (san u snu u snu)...

iako mi je tesko da poverujem u to ( i ni ne verujem ) cujem da su popljuvali leonarda kako je ocajno odglumio...pa jel tacno?
On je jako dobar glumac,ja sam promenila misljenje o njemu posle par filmova,jer mi je bio jako iritantan.Njegova pojava me nervirala.

Mislim da mu nije trebao Titanik,nikako....U Shutter island-u je odlican,pa i u Departed-u,iako mu je uloga sporedna...

Back