IN MEMORIAM

Da je imao snage za još 18 dana,sutra bi napunio 16 godina....

162802_1531906453310_1104233294_31223205_6149978_n.jpg

Žao mi je, znam kako ti je. :( Ali lep je to vek za jednog labradora, ako ti je za utehu. I čekaće te kod Duginog mosta, sigurna sam. Sad ti ne treba ona informacija koju sam ti ostala dužna, više ga ništa ne boli.

Mare, verujem da tuguješ. I ja sam . I jeste tuge vredno.
Nego, trebao si da prodješ ovu temu, video bi da je ovo mesto gde se ljubitelji životinja opraštaju od svojih ljubimaca, napišu ponešto što osećaju kao i za svakim drugin dragim bićem koje je otišlo, pa onda svi verujemo kako ćemo se ponovo sresti s druge strane mosta...
Fotografija kojom si hteo verovatno da podsetiš na nepravdu prema jednom tako dragom biću ipak je promašila naslov.
Ne ljuti se na nas, ako si istinski ljubitelj životinja, ostani s nama...ovde su pravi ljudi koji s ponosom nose jedno veliko ime - ČOVEK!

Da, sad imam na pansionu (istina, poodrasle) siročiće, a Blondine bebe nikad neće upoznati baku. :( A da, zajedno sa Debelom su stradale i njene nerođene bebe. Kako je samo teška bila kad sam je pomerila u stranu da je ne razmazuju dalje točkovima! :sad2:

Prošla su 4 meseca od kako je Maja nestala. Neke komšije su videle na putu poginulu mačku ali nisu potvrdili da je to ona.
Mi smo čekali da se možda vrati.
Ipak, nikakve nade više nema pa je vreme da se oglasimo ovde.

2uz72o0.jpg

Bila je divna maca, uvek vesela i razigrana, volela je ljude, svi su je poznavali i mazili...
ali je više nema.

Mila Kaja,
Nisam smela da otvorim ove stranice jutros. Bojala sam se.
Stidim se svoje sebičnoasti.
Znam da ti je važno da smo mi koji volimo svoje ljubimce
sada uz tebe. Evo, ja jesam i delim tvoju tugu. Čuvaj uspomene.z:cry:

Hvala svima.
Eto, nije joj bilo suđeno...
Samo često pomislim na Pajčeta i Gigija, on je svog drugara našao i lepo sahranio, a ova moja jadnica ko zna gde leži... kao da nije zaslužila barem da se poslednji put pozdravimo.

Hvala svima.
Eto, nije joj bilo suđeno...
Samo često pomislim na Pajčeta i Gigija, on je svog drugara našao i lepo sahranio, a ova moja jadnica ko zna gde leži... kao da nije zaslužila barem da se poslednji put pozdravimo.

Zao mi je Majo :(
Ja moju MIlevu nisam zapisala ovde,sve u meni zivi nada da je neko uzeo jer je bila jos mala i umiljata.

Back