Lara08
Aktivan član
- Poruka
- 1.438
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zao mi je Tsy ali nekako kad cujem da je od starosti,ako se moze reci lakse je,ipak je imala lep zivot...jeste imala je lep zivot...spasena sa ulice za vreme bombardovanja....zivela kao princeza

Ali lep je to vek za jednog labradora, ako ti je za utehu. I čekaće te kod Duginog mosta, sigurna sam. Sad ti ne treba ona informacija koju sam ti ostala dužna, više ga ništa ne boli.
Ja tugujem...![]()

Debela je definitivno imala samoubilačke sklonosti poslednjih dana svog života ali da stoka čak neće ni da prizna da je on pregazio...
Debela alias mama-mačka ???-13. 12.2010.

A da, zajedno sa Debelom su stradale i njene nerođene bebe. Kako je samo teška bila kad sam je pomerila u stranu da je ne razmazuju dalje točkovima! 

Hvala svima.
Eto, nije joj bilo suđeno...
Samo često pomislim na Pajčeta i Gigija, on je svog drugara našao i lepo sahranio, a ova moja jadnica ko zna gde leži... kao da nije zaslužila barem da se poslednji put pozdravimo.

Hvala svima.
Eto, nije joj bilo suđeno...
Samo često pomislim na Pajčeta i Gigija, on je svog drugara našao i lepo sahranio, a ova moja jadnica ko zna gde leži... kao da nije zaslužila barem da se poslednji put pozdravimo.