IN MEMORIAM

Frensis......:sad2:

117zozn.jpg

Danas sam se oprostila od Frensis.....sredinom maja bi napunila 14 godina, a imala sam je od rodjenja....dušica moja mala, bila je već jako bolesna, i ovo kako joj je bilo loše zadnjih dana.....pa ja ne bih volela tako da živim... i opet sam morala da donesem vrlo tešku odluku, da joj se skrate muke.... nepunih godinu dana nakon njene majke .....nadam se da je ona sada sa Betom kod duginog mosta i da će mo se tamo sresti... Hvala im obema , što su mi ulepšale život, priredile mnogo radosti, učinile da upoznam mnogo dragih osoba, koje isto vole pse.... Neka počivaju u miru, jedna pored druge.... :sad2::sad2::sad2:

117zozn.jpg

Danas sam se oprostila od Frensis.....sredinom maja bi napunila 14 godina, a imala sam je od rodjenja....dušica moja mala, bila je već jako bolesna, i ovo kako joj je bilo loše zadnjih dana.....pa ja ne bih volela tako da živim... i opet sam morala da donesem vrlo tešku odluku, da joj se skrate muke.... nepunih godinu dana nakon njene majke .....nadam se da je ona sada sa Betom kod duginog mosta i da će mo se tamo sresti... Hvala im obema , što su mi ulepšale život, priredile mnogo radosti, učinile da upoznam mnogo dragih osoba, koje isto vole pse.... Neka počivaju u miru, jedna pored druge.... :sad2::sad2::sad2:

RIP :sad2:

:sad2:
Znam da sad nema reči utehe.
Svakim svojim odlaskom oni odnose sa sobom i delić naših duša i srca.
ali srešćemo se jednog dana... kraj duginog mosta... lišeni beda ovog materijalnog sveta (bolest, starost..).
:heart:

Magdo, sve znam, žao mi je ali znaš i sama da je to najbolja odluka, vratila si joj dostojanstvo, nije otišla mučeći se, samo je lepo zaspala. Uz tebe sam, znam koliko znači podrška ljudi koji stvarno razumeju tu vrstu ljubavi. :zag:

117zozn.jpg

:sad2::sad2::sad2:

molimo se da budu sto više godina uz nas...
ali onda sa svakim danom sto su duže bili uz nas taj neminovni rastanak je sve teži....

iskreno mi je žao...14 godina je puno vremena...ali bar proživela je i bilo joj je lepo...
nek počiva u miru

dsc00747h.jpg
[/URL][/IMG]

naš Leo... doživeo je desetu godinu.... prošle nedelje smo ga uspavali.....
ipak, imao je život o kome mnogi psi maštaju...
eto da mu na neki način odam poštu i oprostim se sa njim...

dsc00747h.jpg
[/URL][/IMG]

naš Leo... doživeo je desetu godinu.... prošle nedelje smo ga uspavali.....
ipak, imao je život o kome mnogi psi maštaju...
eto da mu na neki način odam poštu i oprostim se sa njim...

Žao mi je...U potpunosti te razumem i saosećam sa tobom...neka te teši to, da je pored tebe imao lep život.....drugo ne mogu da kažem, jer se i sama rasplačem zbog moje keruše koja je otišla pre nedelju dana....:sad2:

Back