IN MEMORIAM

Imao je oko dve godine, bio zdrav k'o dren i aktivna švalerčina, svi su ga u komšiluku voleli i hranili zajedno sa svojim mačkama, uopšte, tamo svi vole i hrane sve mačke, zna se koja je čija samo po tome gde spava. Ne znam, možda je našao otrovanog miša i... To je ovaj sa avatara što ga Milica gnjavi.

Imao je oko dve godine, bio zdrav k'o dren
i aktivna švalerčina, svi su ga u komšiluku voleli i hranili zajedno sa svojim mačkama, uopšte, tamo svi vole i hrane sve mačke, zna se koja je čija samo po tome gde spava. Ne znam, možda je našao otrovanog miša i... To je ovaj sa avatara što ga Milica gnjavi.[/QUOTE
]

:sad2::sad2: Mimi's , mnogo mi je žao... u ovakvom slučaju je teško naći reči utehe...znam šta osećaš zbog gubitka i saosećam sa tobom... jedan gubitak još nisi prebolela a već je tu drugi...:(...Budi jaka...:zag:

Šteta, baš mi je od srca žao.
Ne verujem da je od otrovanog miša, sada se glodari truju antikoaguantima. Da ga nije kakav pas dohvatio i zadavio? Kažeš da je bio skitara, ko zna šta mu se desilo tamo negde, a nikoga u blizini da mu pomogne... Tužno :sad2:

Hvala vam svima, znam da znate kako je... Ne znam, mimi's dad misli da je možda bila i neka bolest perakutnog toka, tako brzo se sve desilo da simptomi nisu stigli da se ispolje. Nikakvih vidljivih spoljašnjih promena nije bilo na njemu, tako da napad pasa otpada.

Hvala vam svima, znam da znate kako je... Ne znam, mimi's dad misli da je možda bila i neka bolest perakutnog toka, tako brzo se sve desilo da simptomi nisu stigli da se ispolje. Nikakvih vidljivih spoljašnjih promena nije bilo na njemu, tako da napad pasa otpada.

Tako je stradao i moj traktorko pre tri godine. :(
Komšiluk mi je takav da ne verujem da je bio otrovan. Nikad se niko nije žalio na to.

danas mi se dogodilo nesto uzasno...otrovali su mi psa...veterinar me je ubedio da mu nema pomoci jer je otrovan kreozanom a za to ne postoji protivotrov.
sad mi je jasno zasto su trovaci kao sto su bordzije smatrani najopasnijim i najpodmuklijim...trebalo je videti i cuti te muke, pre nego me veterinar definitivno ubedio da tu pomoci nema i da je moramo uspavati!
ovo pisem uglavnom za sebe i za nju, jer mi je tesko, izgubili smo stvora koji nam je bio clan porodice 9 godina i kao upozorenje ostalima koji imaju kucne ljubimce da ih dobro cuvaju jer napolju zaista ima gadnih zlotvora:(((((
ima li jos neko kome se to dogodilo?

ZLOTVORI!:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Zao mi je za tvog psa.:sad2:

- Koga si pitao da me tako sačekaš u tu nedelju 30. maja ležeći u kraj puta,
hladan... otvorenih očiju zagledanih negde, pokisao, ko zna koliko si sati kisao...a ja nisam znao da spavaš tu poslednjim snom...

...i opet si izgledao lep...sjajne dlake..otvorenih očiju, ali bez života, ko je to išao tako brzo i nisi uspeo da se skloniš, a umeo si to, da se čuvaš...da budeš oprezan.

Malo TI je trebalo možda da pobegneš toj sudbini,
nema modrice, nema krvi, al nema ni tebe :sad2:

Otišao je moj debeljko ZAUVEK...predposlednjeg dana meseca MAJA, i ležao tu i sačekao me tako tog poslednjeg majskog dana da ga nadjem pokislog i hladnog
2-1-1.jpg

Hvala ti što si mi uveseljavao skoro 3 godine i bio jedan od mojih glavnih razloga sto sam proveo divno vreme na ovom forumu .
ostaćeš uvek MOJ MAČAK GIGI

Poslednja izmena od moderatora:

Back