nenasBG
Ističe se
- Poruka
- 2.090
Sinoc sam saznala da nema vise nase prve komsinice, Zonine drugarice, male mesanke Monike
Nisam je cula ni videla dva-tri dana, ali praznici su, pa sam mislila da je otisla negde, kad ono, grozna vest... Monika je otrovana
Na livadi u bloku preko puta, "nesto" je pojela, baceno na travu. I jos nekoliko pasa iz kraja je nestalo ovih dana, nema Blente, ni Crnog, ni mala Belka nije tu...
A Monika je bila kuca spasena sa ulice, dobro ju je cuvala gazdarica, vodila je svake godine sa sobom na more u Herceg Novi. Bila je veoma zivahna, sa puno terijerske krvi u sebi. I lepo se igrala sa Zone.
Neka njena dusica sada uziva tamo gde idu nasi psi, tamo gde je duga...
Nisam je cula ni videla dva-tri dana, ali praznici su, pa sam mislila da je otisla negde, kad ono, grozna vest... Monika je otrovana
Na livadi u bloku preko puta, "nesto" je pojela, baceno na travu. I jos nekoliko pasa iz kraja je nestalo ovih dana, nema Blente, ni Crnog, ni mala Belka nije tu...A Monika je bila kuca spasena sa ulice, dobro ju je cuvala gazdarica, vodila je svake godine sa sobom na more u Herceg Novi. Bila je veoma zivahna, sa puno terijerske krvi u sebi. I lepo se igrala sa Zone.
Neka njena dusica sada uziva tamo gde idu nasi psi, tamo gde je duga...