IN MEMORIAM

Ajoj. :sad2:

Ja rešila da pokušam da nacrtam Zloću pošto ga nisam slikala. Vragana mi je malo umirila savest, ionako bi uginuo ne 100 nego 200% ali onaj njegov pogled poslednjih par sekundi dok je bio svestan, to se ne zaboravlja. "Zar i ti, sine Brute?!" :rida:

Evo ga mali Buca.
Nikada nisam nikoga mrzeo kao ovu komsinicu.
A bio bi presrecan u nasem stanu.
Svi smo ga zavoleli.
Preziveo je najvece muke dva dana,
da bi ga na kraju ona ubila. :sad2:
Stoka matora!!!
Izvinite sto je slika veca, ne znam kako da je smanjim.
Slikana je pre mesec dana, ali datum nije podesen.

Poslednja izmena od moderatora:
Evo ga mali Buca.
Svi smo ga zavoleli.
Stoka matora!!!

Jao mukica....
Dabogda komsiku Bog kaznio najstrozije moguce!

moju kucu koju imam od marta,pre dwa dana su zagazila kola:sad2: a toliko sam ga zawolela da je to strasno.niko nikad ne bih posumjao da moze njemu to da se desi.mene nema sad ko da ceka na kapiji,ko da mi pravi drustwo.stalno sam ga wodila u duge setnje,isli smo na jezero da se kupamo..zvao se OLI i bio je muzijak.owakwu kucu necu wise nikad da nadjem,bio je prelep bas onakaw kakwog sam zelela.:sad2::sad2::sad2::sad2:
ostavicu njegowu sliku pa ga pogledaj te kako je bio cakan:confused:

Prilozi

• DSC00280.jpg
    DSC00280.jpg
    25 KB · Pregleda: 13
On je dosao kod mene 12.03.'09. posle dwa dana uvece sam krenula da ga nahranim i nema ga trazila sam ga svuda mislila sam da se zawukao negde da spawa ali nije.dwa dana sam ga trazila jedva su me smiriwali,posle dwa dana sto je bio kod mene toliko sam ga zawolela.i tako njega nema dwe noci,i ujutru cujem neko zowe na wrata i odmah sam ustala i podigla roletnu i videla sam njega plakala sam od srece.
prica te zena koja ga je nasla
"u subotu vece kad sam se vracala sa posla,pratio me je tu kod bandere u pola 10(ja sam oko 21h ga trazila i nije ga bilo,a ta bandera je bila 1m metar od kapije).nisam znala cije je pa sam ga ponela kuci.i dosla sam tu pitala komsije cije je i donela wam.
unela sam ja olija u kucu prwo mi se ispowracao na tepih,prwo sam pomislila otrowali ga,nije hteo da jede samo je pio vodu.sutra dan je otisao kod veterinara i rekli su mu werowatno gliste i dali tablete i posle toga nije jeo,mislila sam da ce se oporawiti i tako sam ga ostawila par dana i opet otisla kod veterinara i reko je da je zapaljenje krajnika dobio je inekciju i zar sati bio je super.
e sad ta zena ocigledno je htela da ga zadrzi,pa kad je widela da je powracao wratila ga.a i komsije mislim da ga nisu ni widele za ta dwa dana :confused: ja werujem da je zena lagala swe ono.sto bi ga ona posle dwa dana wratila i sto bi ga uzela?

Prilozi

• DSC01260.jpg
    DSC01260.jpg
    33,7 KB · Pregleda: 9
  • DSC00011.jpg
    DSC00011.jpg
    25,6 KB · Pregleda: 14
Evo ga mali Buca.
Svi smo ga zavoleli.
Stoka matora!!!

Jadničak mali!Znam kako ti je!

Dao Bog da crkla stoka, isto joj se vratilo...mukica mala, neka počiva u miru...prijavi je, molim te!:cry::cry::cry:

Prijavio bih je, ali znam da nema nista od toga.
Moj otac je policajac, dopadalo mu se mace,
ali ne pada mu na pamet da se zavadi sa komsilukom.
Sta bi ljudi mislili da svadjamo oko macke?
Sta je bilo, bilo je...

Njegovo misljenje.
Ja bih joj najradije izudarao par samara.
Uh, kako imam zelju za tim!
Mada, nimalo nisam popularan u zgradi.
Vec sam se obracunavao sa komsijama.
Vazim za cudaka, jer susedi ne shvataju kako
neko moze "prljavu zivotinju" da drzi u stanu.
Mrzim takve ljude!

Poslednja izmena:
moju kucu koju imam od marta,pre dwa dana su zagazila kola:sad2: a toliko sam ga zawolela da je to strasno.niko nikad ne bih posumjao da moze njemu to da se desi.mene nema sad ko da ceka na kapiji,ko da mi pravi drustwo.stalno sam ga wodila u duge setnje,isli smo na jezero da se kupamo..zvao se OLI i bio je muzijak.owakwu kucu necu wise nikad da nadjem,bio je prelep bas onakaw kakwog sam zelela.:sad2::sad2::sad2::sad2:
ostavicu njegowu sliku pa ga pogledaj te kako je bio cakan:confused:

Bas je bio sladak :)
Mnogo mi je zaoo sto je uginuo :sad2: :sad2: :sad2:

mesec dana proslo kako nema Olija.imam neki osecaj da ce da se vrati kao da je tu i da ce da dodje,:sad2::sad2:
cesto mislim da njega,pitam li se gde je sad ?dal misli na mene?:eek::sad2:
kad pogledam kroz prozor i vidim praznu kucicu i da nema ko da skace po dvoristu srce mi se stegne...
verovatno je svima ovako,ali mislim da mi je bas tesko.

mesec dana proslo kako nema Olija.imam neki osecaj da ce da se vrati kao da je tu i da ce da dodje,:sad2::sad2:
kad pogledam kroz prozor i vidim praznu kucicu i da nema ko da skace po dvoristu srce mi se stegne...
:(
Nije lako i razumem te.
Sećam se kako je bilo kada sam ja izgubila svoje drage prijatelje... Strašno.
"Lek" je drugo štene. Ne mora (i ne treba) da liči, najpre te okupira, štene kao štene - mora da bude slatko, zavoliš ga brzo i lako.
I nikad ne prestaneš da voliš Olija, samo imaš još nekog. ;)

tek cu novo stene nabaviti na prolece.tako sam se dogovorila sa mojima.a i skola ce i zima i necu moci toliko da mu se posveti.na prolece cu imati i ja sta da setam :) i sa cim da se igram.

:sad2:

Jocika..:mazi:

Da pokusam i ja svoju bol da opisem i ako nikada nepisem jer nevolim pisati a i tesko mi je.
BUBICA rotvajler stara sedam godina dobijem je sa dva ipo mjeseca damo joj ime koje joj nije nimalo prilicilo kasnije jer je bila sila od psa.Kada sam kupio kucu dobio sam je od tada djevojke a sad supruge kao poklon na useljenje.Mala, likom vise na pacova nego na rota dosla je sa zutom masnom oko vrata u kartonskoj kutiji svjeze okupana.Majka je kazu odbacivala od sebe pa je bila malo zakrzljala.Od tog trena svi u kuci smo se posvetili njoj.Ipak ja kao vlasnik tog psa sam najvise se trudio oko nje sto mi je bilo i uzvraceno.Mislim da sam svoju svu ljubav posvetio njoj i da sam je cuvao kao djete.Uvjek je bila pustana u dvoristu spavala je na stepenicama ispred ulaznih vrata iako je imala svoj box i kucicu.Nikada nisam izasao iz kuce a da je nisam pomilovao.Ujutro cim bi ustao ona bi osjetila i ulazila bi u kucu da me pozdravi.Sve je sama naucila nije bila dresirana a znala je mnogo toga ponasala se kao ljudsko bice.Sto sam jeo ja jela je i ona nije bilo nista sto nebi pojela ako je vidila da ja to jedem.I tako poslije sedam godina obostrane ljubavi dosao i crni dan.Jul mjesec Buba prestaje da jede vodim je kod "veterinara" lijece je od gastritisa ali nista joj nije bolje.Mijenjam veterinara kao ovaj zna nesto.Ustanovimo da je dobila Pyometru.Veterinar je operise ona dobro pet dana poslije operacije i odjednom slabi.Strucni veterinar koji je jako lose odradio sve to jos se okrece od ljecenja mog psa i ostavlja mene da joj ja dajem infuzije i da je ljecim.Tri dana samostalnog ljecenja pokusavam sve sto mogu od drugih veterinara travara billo sta da uradim da je spasim.Treci dan nadjem ozbiljnu vet. ambulantu ali vec je kasno .Pokusali su da je osposobe da bi je mogli ponovo operisati ako prezivi noc mozda i uspiju da je spasu.Doveo sam je kuci ubrzo vrsi nuzdu sto znaci da terapija ima efekta sto mi daje dodatnu snagu i ohrabrenje da cemo uspjeti.Sve to ocistim i odlazim da legnem da malo odmorim.nakon dvadeset minuta dolazi mi supruga i kaze mi da je Bubica opet vrsila nuzdu ispod sebe.Ja ustajem sa puno volje sretan sto je organizam opet poceo da radi da idem da je ocistim da je za sutra lijepa kad ode kod veterinara.Odlazim kod nje ali ona je vec prestala da dise.Dozivam je jer nemogu da vjerujem da vise nije ziva.
Bubica je inace za sve koji su je poznavali bila umiljat lijep i pametan pas i mnogi su rekli i kazu i sada da je bila poseban pas.Ljubav izmedju mene i psa ja nemogu opisati ali to su drugi vrlo dobro znali.Kazu da sam ucinio sve sto se moglo boli ih moja tuga isto koliko i tuga za Bubicom ali sta se moze volio bi da je tu da me doceka kada dodjem kuci da se igramo u dvoristu da mi sin koji se rodio prije cetrdeset dana odraste uz nju ali toga nema i nece ni biti.
Ovo pisem zato da bi pokusao malo tugu da ublazim a i da opisem kakav je to pas bio.
Evo danas kad ovo pisem nemogu izaci u dvoriste a da suzu nepustim.Bubica je umrla nakon dvadeset i pet dana njene patnje a i moje 17.08.2009 u 23 h
Izvinite na losem pisanju trenutno drugacije nisam u stanju da pisem

Svi koji smo to doživeli, znamo o čemu pričaš, razumemo tvoju bol, na žalost ne možemo mnogo da pomognemo. Svaka tuga mora da se odboluje, ja se ponavljam, ali ne mogu da ti ne savetujem da uzmeš drugo štene.
Nećeš zaboraviti Bubicu, nećeš prestati da tuguješ za njom, ali će ti novo štene uneti novu radost i vremenom će sve doći na svoje.
Veruj mi, znam o čemu pričam...

svi znamo kako ti je.bice ti tesko,kao i nama,potrudi se da se zabavis sa bebom i da ne mislis toliko na njega...ti ga nikad neces zaboraviti vole ces ga zauvek,dugo godina ste bili zajedno.i meni je bilo tesko da pogledam kroz prozor i vidim da njega nema,i dan danas,kad idem da dajem drugom psu da jedem,samo sto ga ne pozovem Oli...nabavi drugo stene,mozda ces misli ti ko ja,da je to glupo i da izgleda da sam zaboravila njega ali nisam..uzmi stene da tvoje dete raste uz njega.ja mislim da ko ima psa zna vise da ceni coveka i da ga voli,i da ce mu biti najbolji prijatelj.

Back