To je drzavna ambulanta, ne bi njega direktno lupili po dzepu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VictorySun:milly, trudila sam se, ali ne mogu da nadjem one teme
mozes li da mi pustis link?
Pa, veterinar na zivotinjskom carstvu kaze da su moje mace otrovane.Milly73:Пусти да ти изгори фитиљ! Само напред! Милентиша је у праву!
DevicaZ:Pa, veterinar na zivotinjskom carstvu kaze da su moje mace otrovane.
DevicaZ:Verovatno ih neko nije voleo, mada moze da bude i otrov za pacove. Veterinar nije umeo da primeti, tako da je kriv onaj ko mu je dao diplomu. A i da je primetio, ko zna da li bni imao uslove da ih spasi. Eto, sad mi je jos gore. Osim toga, kako otprilike sumnjam na jednu osobu koja cuva svinju u susedstvu, a to ne bi smela, jer je urbanizovano naselje, strogi centar, mislim da ce svinja uskoro na onaj svet. Necu imati milosti. Ta osoba mi je i ranije macke krala i izgleda nosila daleko od kuce da ne umeju da se vrate. Mace joj inace nisu smetale, sem sto bi povremeno prosetale kroz njeno dvoriste, ali veoma retko.
Mada, opet, nije mi jasno, zar pored onolike hrane koju su zaista imale u izobilju, da pojedu otrov?
Da li bi mi molim te opisao/la simptome koje je imala ta maca koju je ujeo pacov? Zar moze odraslu macu da ujede pacov?strager_in_the_night_girl:jako mi je zao zbog tvojih maca, znam tacno kako se osecas u zivotu sam imala mnogo mnogo maca, a neke su nazalost uginule. Sad se setih(aki si ih pustala napolje) jednu moju macu je ujeo pacov i zarazila se *nekom bolestinom i prenela je jos nekim macama , i zadesila ih je ista sudbina kao i tvoje! mozda je to uzrok smrti tvojih maca!!!