Ин мемориам...шта радиш у ситан сат...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Il u sitne sate, ili u sred bijela dana tko na Internetu traži društvo, nadrljao je . Ostaje još usamljeniji nego što je bio. Pitajte veterana, tj. mene. Ubi me samoća, svi rade a ja očajavam. Ne vrijede ni knjige, najbolji prijatelji...Kad je netko temeljito sam i izbačen iz svoje sredine, drugu teško stiče. I nemojte misliti da imam tešku narav pa se ne uklapam. Nije to.Ratni vihor me izbacio iz kolijevke, u drugoj se ne snalazim. Šta vi mislite?. Izbaciše iz Svaštare "U ime svih nas iz 50 i neke.." pa sad tražim drugu rubriku da prebijemo neku. Ćao d0 24,00...

Sta je bre ovo, ja se jučer javila, a sad me nigdje nema i niko mi ništa nije odgovorio. Kao da vi uvijek imate društvo. J a najčešće nemam s kim ni kafu da popijem, dodje mi da kupim hrčka da gricka novine, samo da ne bude crkvena tišina. Pitam se ko bi jeo kiflice kad bih ih noću ispekla. Hajde da bar virtualno steknem nekog druga ili drugaricu. Javi se narode.

Sta je bre ovo, ja se jučer javila, a sad me nigdje nema i niko mi ništa nije odgovorio. Kao da vi uvijek imate društvo. J a najčešće nemam s kim ni kafu da popijem, dodje mi da kupim hrčka da gricka novine, samo da ne bude crkvena tišina. Pitam se ko bi jeo kiflice kad bih ih noću ispekla. Hajde da bar virtualno steknem nekog druga ili drugaricu. Javi se narode.

...ewo, ako noko netje dobar sam i ja:-D

Gde me naJde Tripple x sa kiflicama!
Ja sam ti u drugoj vremenskoj zoni, pa kada je sajdzijama sitan sat, ja jos zujim uveliko po danu...
Evo tu sam, ako hoces mozemo da pijemo kafu.
Evo ti ruka preko ekrana - ja sam Kisa.

Hvala i Peachu i Brbljivoj kiši na društvu, sad sam mnogo smirenija. Smješak mi na licu, he... Ima još drugova na ovom svijetu.Kafu sam popila s mamom, ali ona je političko biće iako sam ja završila politologiju. Samo gleda Skupštinu. No, dobro je dok je imam. Nema da promašim šta se zbiva u državi.Sestriću Brbljive kiše sve naj za drugi rodjendan. Ja imam dva bratića u Italiji. Nisam ih vidjela od rata 91. pa znam šta je bol. Ali nećemo o bolovima, inače ćemo završiti na traumatologiji. Lep je dan pa da se i mi osećamo dobro. Hvala još jednom što ste me primili u društvo. Cmokić!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back