sam_sotona
Početnik
- Poruka
- 46
ja sam Tara sa malim t,daklem tara za tebe rode moj sotonski...a ja sada u ovaj ne tako sitan sat odoh da spim,pa se vidimo sutra ranim jutrom,budite mi pozdravljeni,igrajte coveceta u sitan sat i pazite na ovu lepu nam mrsu,sa malim M...![]()
tvoje malo "t" poraslo u velikog čoJeka jerbo si takav lik, al šta s ovom M(m)ršom? ne mogu da se odlučim da l malo (slovima: m) il veliko (slovima: M). em mršavo, em tako nešto, pa kako još i malo (slovima: m/M)? deder, pomagajte. il da ja to onako po trenutnom nahodjenju?
lepo lalaj, mala tara. i sanjaj nam obija, ali onako slatko, veselo. nek ti je uvek u snovima i uživajte.
eeeeeeeeeeeee, još nešto sam se setila. ja sam sotona tj muško (valjda muško), a inače sam žensko. i sotona i ja smo jedno isto oduvek i stalno se svadjamo da l smo muško il smo žensko. i zbog te svadje često zaboravimo smajli koji je vama, ljudima, koji na forumu čitate samo pisanu reč, koji nemate uvida u mimiku dok se ta reč slaže na beli ekran prilično važna... pojma nemam šta sam počela. ok, evo ja ću ispočetka.
aha, smajli. veoma bitna stvar. aj da nastavim. sotona je gadan i mlogo opak, loži vatru i taj rad. al to je tamo negde na radnom mestu (ako vas zanima ide mu i zdravstveno i penziJono, uredno je prijavljen), a ne ovde. ako smo na forumu, to znači da ima slobodan dan ili pauzu za večeru (di on radi nije pauza ni za doručak, ni za ručak, nego za večeru).
eto, mi smo toliko teli. odnosno, da nam ne zamerite kad zaboravimo smajli, jerbo smo u pauzi uvek dobro raspoloženi.
ops, smajli;: ;-)
(valjda je dosta za par dana)
ops: