Ин мемориам...шта радиш у ситан сат...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam Tara sa malim t,daklem tara za tebe rode moj sotonski...a ja sada u ovaj ne tako sitan sat odoh da spim,pa se vidimo sutra ranim jutrom,budite mi pozdravljeni,igrajte coveceta u sitan sat i pazite na ovu lepu nam mrsu,sa malim M...:)

tvoje malo "t" poraslo u velikog čoJeka jerbo si takav lik, al šta s ovom M(m)ršom? ne mogu da se odlučim da l malo (slovima: m) il veliko (slovima: M). em mršavo, em tako nešto, pa kako još i malo (slovima: m/M)? deder, pomagajte. il da ja to onako po trenutnom nahodjenju?

lepo lalaj, mala tara. i sanjaj nam obija, ali onako slatko, veselo. nek ti je uvek u snovima i uživajte.

eeeeeeeeeeeee, još nešto sam se setila. ja sam sotona tj muško (valjda muško), a inače sam žensko. i sotona i ja smo jedno isto oduvek i stalno se svadjamo da l smo muško il smo žensko. i zbog te svadje često zaboravimo smajli koji je vama, ljudima, koji na forumu čitate samo pisanu reč, koji nemate uvida u mimiku dok se ta reč slaže na beli ekran prilično važna... pojma nemam šta sam počela. ok, evo ja ću ispočetka.

aha, smajli. veoma bitna stvar. aj da nastavim. sotona je gadan i mlogo opak, loži vatru i taj rad. al to je tamo negde na radnom mestu (ako vas zanima ide mu i zdravstveno i penziJono, uredno je prijavljen), a ne ovde. ako smo na forumu, to znači da ima slobodan dan ili pauzu za večeru (di on radi nije pauza ni za doručak, ni za ručak, nego za večeru).

eto, mi smo toliko teli. odnosno, da nam ne zamerite kad zaboravimo smajli, jerbo smo u pauzi uvek dobro raspoloženi.

ops, smajli;: ;-) :lol: :evil: :roll: :lol: :lol: (valjda je dosta za par dana)

E ljudi da vam pricam...
Tari sam vec ispricala
napade me jedan SSEknez
iz cista mira ni krivu ni duznu:-?

ko te napo, di te napo? aj pojasni pa da se organizujemo. ne može to tako.. srce nudi lako...
jooooj, opet nije tako.. nego reci di se nadjemo i koga bijemo, a to tjemo usput.

CHWAAAAAAAAAAAAAAJ, vuci se ovamo imamo posla notjaske (a poledica na ulici, a tek maligani, htedoh retji huligani...).

pričaj dok se ne skupimo.

E moja Vanja
zato moj nik i jeste ceo u velikim slovima:D;)

ti jopet odgovaraš na bajate postove. nije ni čudo. dok razgrneš ta velika slova prošo voz. al ko da je u brzini moć? ček malo, nije sve ni u snazi, ja glasam za brzinu i okretnost. al to nije tema. a šta je ono tema?

aaaaaaaaaaaa, u sitan sat, aj dobro, u sitan sat, eto baš to. pričamo se iskreno ono što mislimo i što nam se učinilo. svaka ispravka je dobrodošla što ne znači da će biti i razmotrena, a kamoli usvojena. ops, opet mešam tefal i zzzzzzepter. dijametralno koNJtradiktorne stvari da ne kažem šerpenje.

aj na čoveče, upljuvah se jer sričem sve što ovde tipkam. drmnutje me struja već jedared pa tju totalitarno da ugasim. a kad ugasim grickam nokte. a onda boli, a ja ne volim da boli. eto.

opet izaberite smajlije. (ima li ovde ona opcija: potpis? da ja te smajlije šibnem u potpis)

E sve hocu da pitam
a stidim se:oops:
kako to vi stariji i iskusniji forumasi
niste tu kada ste tu..
to jest niste zeleni a tu ste:D
Videla sam da i Tara
koristi tu magiju:D
Vise se i ne secam... davno je bilo kad sam stekao pomenutu vestinu skrivanja. Na neki nacin sam to izveo, pritisnuo neko dugme, sta li...
Sada ugasena lampica stoji kao neki beleg, osoben znak, prokletstvo neprimetnog bivstvovanja... Prenosi se sa svakom reorganizacijom Foruma.

Ti malo navratila... Nista te ne razumem, plasim se kad te citam; sve mislim da ove besmislice imaju neko skriveno znacenje, kao da slusam Cepeline odnatraske -

džulijuse, džulijuse, men se sve čini da ti imaš poneku sedu. aj dobro, to je baš onako sexy i mene po volji. to što sam ja pala s marsa je onako, iz ne vezanog, a ti što se dame plašiš pa to priznaješ.. dalo bi se prodiskutovati. al aj neki drugi put.

moje besmislice imaju skriveno značenje (pitaj ovu decu, svi me razumeju) a cepeline se osećam pozvanom, trep, trep, da me naučiš da slušam odnatraške.

nego, meni se sve čini da si više ti kao pao s marsa nego ja, ne.... ništa ružno... men se čini da si ti dnevna sojka, a ne notjna lujka pa se zato ne razumemo u ovaj sitan sat. ovo je ipak neko moje doba (mada je i za mene nešto mnogo rano). aj pokaži malo dobre volje pa preleti pogledom preko ovog što napisah.. mislim da će pomoći da se razumemo, generacijo moja.
ako ti ne uspe, ima da te registrujem tamo negde pa tju da ti pričam sve od početka. nema smisla da džulijus jedini ništa ne ukapira, zar ne?

potpis: izaberite smajlije, vrsta i broj po Vašem nahodjenju. vole Vas sotona. eto, ja rekoh pa...

Julijane pita Nutelica za tebe...
ne javljas joj se vise
(jesam li trebala ovo da kazem...nisam..joj ja i moj dug jezik):D

Evo, ako mi verujes, bas sam hteo da je pozdravim.
Na vreme sam je upozorio da ce retko od mene doziveti da napisem koju rec. Ko me iole poznaje, zna o cemu govorim... Evo, pajamaca je tu, neka posvedoci.
Cak sam zamolio svoju verenicu Vedranu Culafic da joj umesto mene napise pismo... Ali ona joj iz nekog razloga nije poslala to sto je napisala; kaze - bilo joj glupo. A jeste glupo da nekome dajem u zadatak da prica sa mojim forumskim drugarima, ruku na srce.
Kakogod, aom_nut moze od mene uskoro da ocekuje pismo... Naravno, nesto mi treba - necu joj pisati da je pitam za zdravlje. Ja se ljudima obracam samo kad zagusti... takav sam, neemotivan i surov.

@sam_...
Ma razumem ja tebe, donekle... Mislim, valjda te dovoljno razumem. Hocu da kazem, ako ne mislimo na isto, onda se slazem s tobom.
Ma zezam se, zaboravi.

samo da vam mahnem.
tu sam samo ćutim.
plašim se da zborim.
i tako se vodi žestoka kampanja protiv mene u forumskim kuloarima...

pajamaco, tu sam tek 20-30 postova al si mi upala u oči sam da znaš. tj ne baš ti nego ovo tvoje mahanje krilcima. ako to preskočiš ima da ti zapamtim i nicki i sve pametne i manje pametne reči i braniću te do groba (nemam pojma koj će koga da utepa, ti mene ili ja tebe, al da znaš da do smrtnog časa imaš mene iza ledja. da te branim, da te mazim i da te pazim i sve taj rad). inače, tju da otjorafim u cvetu moje sta/mla.. šta već beše .. dosti.

julijane, nemoj ovo da čitaš. još će više da se zbuniš. :) :) :)

Evo, ako mi verujes, bas sam hteo da je pozdravim.
Na vreme sam je upozorio da ce retko od mene doziveti da napisem koju rec. Ko me iole poznaje, zna o cemu govorim... Evo, pajamaca je tu, neka posvedoci.
Cak sam zamolio svoju verenicu Vedranu Culafic da joj umesto mene napise pismo... Ali ona joj iz nekog razloga nije poslala to sto je napisala; kaze - bilo joj glupo. A jeste glupo da nekome dajem u zadatak da prica sa mojim forumskim drugarima, ruku na srce.
Kakogod, aom_nut moze od mene uskoro da ocekuje pismo... Naravno, nesto mi treba - necu joj pisati da je pitam za zdravlje. Ja se ljudima obracam samo kad zagusti... takav sam, neemotivan i surov.

@sam_...
Ma razumem ja tebe, donekle... Mislim, valjda te dovoljno razumem. Hocu da kazem, ako ne mislimo na isto, onda se slazem s tobom.
Ma zezam se, zaboravi.

ops, ovo sad ko da ja čitam japance u originalu i to opandračke. onaj prvi bold mi znači jedno pitanje: misim... što ime svoje verenice tako javno lepiš na forum ako tvoje ne znamo (bar ga ja ne znam, izvinjavam se ako je podatak prosledjen širokim narodnim masama).
drugo bold je htelo da kaže da ti je verenica jedna pametna žena i da se s njom potpuno slažem.
tretje bold je htelo da pita zašto misliš da je nutelli zagustilo? žena zdrava i prava, u najboljim godinama, veoma uspešna, ostale kvalitete da ne spominjemo jer su suviše očigledni.

eto džulijane, toliko od mene. i umalo da krenem da te odvajam na private, da te totalitarno zbunim, al nisi ti, generacijo, kuče od juče i izvlačiš keca iz rukava u pravom momentu. pametnu verenicu! svaka ti čast i čuvaj to blago.

smajliji i taj rad....

@pajamaca
Dobro, nisam trazio bas to da napises... Postavio sam pitanje vise kao salu - hteo sam da kazem da se retko dopisujem, pa da ti to kao potvrdis jer ti ne pisem cesto.
Svojim odgovorom si mi nacinila medvedju uslugu. Ne znam tacno sta znaci napisano, ali mi ne sluti na dobro....

@MRSAVA
Moja ruka i slova na njoj.

@genije
Nista muvanje, ovo-ono. Kod mene je sve transparentno. Zbog transparentnosti sam jos '68. forsirao nadvoznjak.

tretje bold je htelo da pita zašto misliš da je nutelli zagustilo? žena zdrava i prava, u najboljim godinama, veoma uspešna, ostale kvalitete da ne spominjemo jer su suviše očigledni.
Ahahahaha... Ovo je, sto bi moj drug shaddow rekao - projekcija.
Nisam smatrao da je njoj prigustilo - vec meni. Aom_nut mi treba nesto... onako, profesionalno, u vezi kucnih ljubimaca.

a ti se kao nešto tu pa pitaš? :)
Znam da se nista ne pitam. I super mi je. Opusteno... Radim sta mi se kaze.

Ahahahaha... Ovo je, sto bi moj drug shaddow rekao - projekcija.
Nisam smatrao da je njoj prigustilo - vec meni. Aom_nut mi treba nesto... onako, profesionalno, u vezi kucnih ljubimaca.

Znam da se nista ne pitam. I super mi je. Opusteno... Radim sta mi se kaze.

ej, da znaš, generacijo, da mi se sve više svidjaš. za tebe mi F5 gotovo i ne treba. izvini za onaj bold, nisam ukapirala da ona tebi treba. a da je opuštencija jeste opuštencija, sam se ja u toj svoj opuštenciji bojim za tebe, generacijo moja.

imaš pametnu curu, a spominješ opuštenciju. ja kao pametna cura s pametnom curom se lako dogovorim, a onda naše dve opuštencije... joj... ne bih ti .. ne bih.. veruj.

(a da l da krenem ili ne, pitanje je sad) :) (i da l ti malo dižem rep ili nešto treće.. joj.. dojdi mi na private.... ili bolje nemoj, smajli, i to onaj najsrećniji, najiskeženiji)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back