Ин мемориам...шта радиш у ситан сат...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ni ja se nisam upoznala sa gosn. Bundevom.
Nikada mi nije rekao... moj ti usput... e sad ne znam da li je to dobro ili nije, ali 'ajde da konstatujem.
Pa dobro, ja sam Kisa. Drago mi je.
Super ste drustvance, samo ja ne volim te drustvene igre.
Ja sam vise za soliranje. Ili eventualy samo dve duse. I to je to.
Tako da mozda nisam dobrodosla.
Pajamaco, drago mi je da si dosla kod nas.
Ne znam sta se izdesavalo na Forumu, znam da je bila neka frka... ali bilo - pa proslo.
No sikiriki.
Pozdrav! Vi pajkite snom pravednika, a ja pecem sada kiflice sa sirom!
Dodjite na dorucak kod mene. Ionako sam stalno sama, ima kiflica koliko vam srce iste...

E ni ja se nisam upoznala sa gosn. Bundevom.
Nikada mi nije rekao... moj ti usput... e sad ne znam da li je to dobro ili nije, ali 'ajde da konstatujem.
Pa dobro, ja sam Kisa. Drago mi je.
Super ste drustvance, samo ja ne volim te drustvene igre.
Ja sam vise za soliranje. Ili eventualy samo dve duse. I to je to.
Tako da mozda nisam dobrodosla.
Pajamaco, drago mi je da si dosla kod nas.
Ne znam sta se izdesavalo na Forumu, znam da je bila neka frka... ali bilo - pa proslo.
No sikiriki.
Pozdrav! Vi pajkite snom pravednika, a ja pecem sada kiflice sa sirom!
Dodjite na dorucak kod mene. Ionako sam stalno sama, ima kiflica koliko vam srce iste...
a nemo da si tuzna.. ispraticu te ja ponekad.. ja sve ispratim.. ne zato sto sam ja nesto pokretljiv.. naprotiv.. nego.. ma nije vazno..
a jesi dobrodosla... i mozes da soliras kad ti dodje.. slobodno.. necemo mi ni primetiti.. tako se ja ponekad ucutim satima... ugasim ovo svetlo i niko i ne zna da sam tu

Jeste... I julishka, i bundevica, i pajamacica... Svi na jednoj temi.
Htedoh da se izvinim svima koji su navikli da sagovornik najavi kad odluci da napusti konverzaciju.
Iz predostroznosti to ne radim kad vidim da je moj drug buki na Forumu.

a sta to znaci? mora da se bude fin i prijavi dolazak, otkuca odlazak i nikako da se samo uleti komentarom:)? mlogo komplikovano...

ljudi,nema vremena da se javim u sitan sat, a bas bih volela da imam, elem ne znam ni sta bih vam napisala osim da mi nedostajete, da se pakujem vec danima, da trazim posao, da mi obi nedostaje,da sam naisla na neki oglas za posao u pet shopu(sto bi mi za prvo vreme bilo odlicno,dolazile bi mi raznorazne slatke kuce,pa bih jednim udarcem ubila dve muve)..odoh sada jerbo ce mi zagoreti luk...:)

Evo i mene
nemam nista novo da prijavim
sem da se covece nesto ne igra u poslednje vreme:(
osipamo seeee:):)
i da...dobila sam danas celu trecu sezonu i 10 epizoda 4. sezone
"Desperate Housewives" +
nove epizode" Prison Break"+
jos novog od "Heroes"
Jos da dobijem i "Lost"...i kud ces vece srece:D

...ja dobijo nowe epizode " uzurpadoras i maderes egoistas " pa ti widi shta je wetja sretja:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back