Ин мемориам...шта радиш у ситан сат...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko ne ume da objasni kako je Lucia iz Saragose dospela na sever sveta,
ali njena tuzna ljubavna prica i mrak u kojem se obrela nije razlog za prelepo slavlje ovde na "srafu"
Santa lucia je dan kada se priziva svetlost na sever, kada prelepe devojke u dugim belim haljinama, sa ukrasima u kosi i svecama u ruci pevaju poznatu ariju, na celu kolone, nalepsa od svih, dugokosa visoka i vitka ima krunu na glavi koju krase bele velike svece i osvetljavaju im put.
Naravno, studenti veterine na nasem fakultetu sa ovom ceremonijom obilaze klinike i pevaju u horu, ali umesto najlepse devojke, sale radi, na celu kolone nalazio se dugokosi mladic (sa bradom) i pevale su se saljive pesme na racun njihovih profesora.
Sluzio se kuvani glog sa bademom i suvim grozdjem, i bule (pecivo) od safrana i jaja.

Kao po komandi, odmah po zavrsetku pesme, pojavila se i svetlost, svanuo je dan negde oko 9 sati.
pa narode moj, progledasmo!

Ja sam jos malo tu, pa se odjavljujem. Cekam da me admin kontaktira...
Necu vise postovati.
Ali cu mozda nekad navratiti cisto da me zelja mine...
Budite mi svi dobri. I cuvajte se.
I budite mi svi lepi, sretni i veseli.

Postovani,
To nije nacin da se odjavite. Morate se pridrzavati uobicajene forumske procedure. Dakle, da ponovim po ko zna koji put: administratoru je strogo zabranjeno da odjavljuje clanove ukoliko ovi nisu prethodno kontaktirali bundevu. Nadam se da ce se i ostali clanovi ubuduce pridrzavati ove procedure.
Pozdrav.

Niko ne ume da objasni kako je Lucia iz Saragose dospela na sever sveta,
ali njena tuzna ljubavna prica i mrak u kojem se obrela nije razlog za prelepo slavlje ovde na "srafu"
Santa lucia je dan kada se priziva svetlost na sever, kada prelepe devojke u dugim belim haljinama, sa ukrasima u kosi i svecama u ruci pevaju poznatu ariju, na celu kolone, nalepsa od svih, dugokosa visoka i vitka ima krunu na glavi koju krase bele velike svece i osvetljavaju im put.
Naravno, studenti veterine na nasem fakultetu sa ovom ceremonijom obilaze klinike i pevaju u horu, ali umesto najlepse devojke, sale radi, na celu kolone nalazio se dugokosi mladic (sa bradom) i pevale su se saljive pesme na racun njihovih profesora.
Sluzio se kuvani glog sa bademom i suvim grozdjem, i bule (pecivo) od safrana i jaja.

Kao po komandi, odmah po zavrsetku pesme, pojavila se i svetlost, svanuo je dan negde oko 9 sati.
pa narode moj, progledasmo!

Nutice, predivno napisano... kao da sam bila tamo!

Jupi!
Jednom i ja da budem prva!
Hvala i tebi na lepim zeljama.
Pozzz.

P.S. Off topic: Narode, nece me biti pa sigurno jedno desetak dana, selim se, pa ce mi net biti nedostupan. A mozda me admin i iskljuci... ko zna sta sve moze da bude. Nije me jos kontaktirao.
Da li moram da vam kazem da cete mi svi puno nedostajati...?
Mislite malkice na mene... treba preneti onoliko stvari... ko se vec selio taj zna kako je to...
Pozdrav svima.

Jupi!
Jednom i ja da budem prva!
Hvala i tebi na lepim zeljama.
Pozzz.

P.S. Off topic: Narode, nece me biti pa sigurno jedno desetak dana, selim se, pa ce mi net biti nedostupan. A mozda me admin i iskljuci... ko zna sta sve moze da bude. Nije me jos kontaktirao.
Da li moram da vam kazem da cete mi svi puno nedostajati...?
Mislite malkice na mene... treba preneti onoliko stvari... ko se vec selio taj zna kako je to...
Pozdrav svima.

Kuda, Kišice, kuda??! Pa, kako možeš da odeš sad kad ti se Hulian obratio isprekidano-plačnim glasom i molećivo obazrivo te zamolio da ostaneš??! Ženo, konačno si ga ubola u restart dugme!!!
Šta reći- blago si ga tebi!!!:lol:
Svima nama -više sreće naredni put...:cry:

Kuda, Kišice, kuda??! Pa, kako možeš da odeš sad kad ti se Hulian obratio isprekidano-plačnim glasom i molećivo obazrivo te zamolio da ostaneš??! Ženo, konačno si ga ubola u restart dugme!!!
Šta reći- blago si ga tebi!!!:lol:
Svima nama -više sreće naredni put...:cry:

Ma selim se sutra. Dolaze ''Starving students'' i sele me
E, dusa mi je otpala koliko sam danas radila.
Sve me boli. Eto tek sam sada zavrsila sa pakovanjem kutija.
E da, nece me biti jedno vreme, to sam valjda vec pisala negde, mozda i na ovoj temi. Nemojte mi zameriti, mnogo sam se umorila.

Mislis Marince da Julian mari imalo za mene? :-)
Ja nisam primetila da on nesto mene odvaja od drugih forumasica, cak sta vise, rekao mi je direktno da se nicemu ne nadam.
Mari on za mene kao za lanjski sneg.
Ali ostaje dogovor - vodim vas sve na kafu sledeceg leta, joj jedva cekam, ala cemo se lepo ispricati...
Jedva cekam da vas vidim i upoznam u zivo. Simpaticni ste mi svi od reda.
Mozda sam malo navalentna ali tako mi je potrebno neko lepo druzenje.
Samoca me ubija.
Nadam se da me necete ispaliti i otici na neka besna letovanja...
Ma salim se ja, ako budete u Beogradu, bice mi veoma drago da Vas vidim.
To ce biti sredinom jula, tako da znate.

kad su mi šibnuli bezrazložni ban, odlepila sam. kad su mi... smračilo mi se. kad sam videla da nuttelu šikaniraju potonula sam.

šta imam i da tražim na takvom luzerskom forumu. kad sam videla da mnogo ljudi podržava nuttelu bilo mi je drago. ali.. ali.. nisam se navikla na ove redove ovde.

šta reći? pojma nemam. ja sam noćna mora, noć je moje carstvo... noć, a ne sitan sat. taara nema konekciju, mrssssshava radi dan i notj, čvaj je shebao nogu pa ga slabo ima... tsu.. tsu je posebna priča koju od mene nećete izvući..

eto, pitam ja vas, šta ću ja ovde? da li imam razloga da se zadržavam, da li imam razloga Vas (veliko početno slovo, od mene dobijeno je velika čast) da zadržavam?

pojma nemam

Postovani,
To nije nacin da se odjavite. Morate se pridrzavati uobicajene forumske procedure. Dakle, da ponovim po ko zna koji put: administratoru je strogo zabranjeno da odjavljuje clanove ukoliko ovi nisu prethodno kontaktirali bundevu. Nadam se da ce se i ostali clanovi ubuduce pridrzavati ove procedure.
Pozdrav.

postovani bundevo.
evo kontaktiram vas i ponizno zamoljavam da upotrebite svoj uticaj kod nadleznih da odjave moj nik.
unapred yahvalna.
sindi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back