pile_babino
Ističe se
- Poruka
- 2.273
gde si caki...nedostajes mi
ajde preseli se pa da prickamo...imas net tamo jel

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj bre, nemoj da ides. Koji je sad pa tebi?
Pa kako ces da nas vodis na tu kafu kad dodjes, ako ne budes mogla da nam se najavis?
Ne glupiraj se, molim te.
Ja sam jos malo tu, pa se odjavljujem. Cekam da me admin kontaktira...
Necu vise postovati.
Ali cu mozda nekad navratiti cisto da me zelja mine...
Budite mi svi dobri. I cuvajte se.
I budite mi svi lepi, sretni i veseli.
Niko ne ume da objasni kako je Lucia iz Saragose dospela na sever sveta,
ali njena tuzna ljubavna prica i mrak u kojem se obrela nije razlog za prelepo slavlje ovde na "srafu"
Santa lucia je dan kada se priziva svetlost na sever, kada prelepe devojke u dugim belim haljinama, sa ukrasima u kosi i svecama u ruci pevaju poznatu ariju, na celu kolone, nalepsa od svih, dugokosa visoka i vitka ima krunu na glavi koju krase bele velike svece i osvetljavaju im put.
Naravno, studenti veterine na nasem fakultetu sa ovom ceremonijom obilaze klinike i pevaju u horu, ali umesto najlepse devojke, sale radi, na celu kolone nalazio se dugokosi mladic (sa bradom) i pevale su se saljive pesme na racun njihovih profesora.
Sluzio se kuvani glog sa bademom i suvim grozdjem, i bule (pecivo) od safrana i jaja.
Kao po komandi, odmah po zavrsetku pesme, pojavila se i svetlost, svanuo je dan negde oko 9 sati.
pa narode moj, progledasmo!
Sta me ceka u daljem postupku odjave, pre nego sto mi kazete onu Vasu, vec antologijsku recenicu...
Pozdrav i sve najlepse u Novoj!
P.S. Nadam se da sam prva koja Vam je cestitala Novaka! :-)
Jupi!
Jednom i ja da budem prva!
Hvala i tebi na lepim zeljama.
Pozzz.
P.S. Off topic: Narode, nece me biti pa sigurno jedno desetak dana, selim se, pa ce mi net biti nedostupan. A mozda me admin i iskljuci... ko zna sta sve moze da bude. Nije me jos kontaktirao.
Da li moram da vam kazem da cete mi svi puno nedostajati...?
Mislite malkice na mene... treba preneti onoliko stvari... ko se vec selio taj zna kako je to...
Pozdrav svima.
Kuda, Kišice, kuda??! Pa, kako možeš da odeš sad kad ti se Hulian obratio isprekidano-plačnim glasom i molećivo obazrivo te zamolio da ostaneš??! Ženo, konačno si ga ubola u restart dugme!!!
Šta reći- blago si ga tebi!!!
Svima nama -više sreće naredni put...![]()
lujko moja malena, ti mi uvek osvežiš večemislim na dobar sex od sinotj, koji nisam imao![]()
mislim na dobar sex od sinotj, koji nisam imao![]()
Postovani,
To nije nacin da se odjavite. Morate se pridrzavati uobicajene forumske procedure. Dakle, da ponovim po ko zna koji put: administratoru je strogo zabranjeno da odjavljuje clanove ukoliko ovi nisu prethodno kontaktirali bundevu. Nadam se da ce se i ostali clanovi ubuduce pridrzavati ove procedure.
Pozdrav.
Druzze Chwaj
citam da imas problem
sa bliznakinjama:shock:
mene brine samo to
da te ne upropaste
nesrecnice![]()
...sad sam drug, adok nije dosh'o muzz bijo sam tamo neka, kuca, maca, bla bla bla ...:-D
samo da znash da smo te sarma i japrowalili zashto se predstavljash kao mrshawa, al' wishe o tome na priwate![]()