Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.729
Posle podne sam bazala po sajmu
i isprobala sve stolice sa masazerima
joooj sto su dobre![]()
...sram te bilo, masirash se za dz...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle podne sam bazala po sajmu
i isprobala sve stolice sa masazerima
joooj sto su dobre![]()

Dana je donela KA3AHstanskenije sitan sat, nije nije znam,gresna sam,ali moram ovo da podelim sa vama,ko ce izdrzati do veceras...osecam se mlogo lepo ljudi, pricacu vam prvom prilikom zbog cega....![]()
rakije koja ubija iz tri čašice?

kog zagonetnog predmeta..
opet nije sitan sat,ali sta da radim, kad volem da pisem ovdi....sinoc samljudi uzivala uprvom snegu..bas je bilo lepo,a ja sama u stanu,sa Obijem, polu euforicna,polu nostalgicna..kakv kombinacijato bese,mali je falilo da uzmem neki danicin viski,ali sam se suzdrzala...
pogledala kroz terasu...bez reci...predivno... danas je i gile izasao prvi put na sneg pa ceo dan uzivam kao malo dete...

? obi je prelep... kako mu je dlaka sjajna...
@alal hvala,obi je lutka ziva, dlaka mu je stvarno lepa,dajem mu tj davala sam mu zumance jednom nedeljno...a putasestvije..ma selim se...ali uz brojne peripetije...
Mrso,ja razmisljam o tome vec 10 dana intenzivno,ali dobro je,srecan je,sa danom je,vidjacu ga..stvarno je najvaznije da je on srecan...

Ovaj sotona mi je mloogo drag,jos kad vidim da ovako zakukuljeno izamumuljeno jerbo zacatava temu bude mi jos drazi..Pa kad zaprzi luk sa "mojom drugom polovinom" u tefalovoj serpenji dodje mi da ga tako slatko u sitan sat pobedim na covecetu,ali necu..ne vredi..jerbo mi je mlooogo drag![]()

...волем своје сателите![]()

ops: