Ин мемориам...шта радиш у ситан сат...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kog zagonetnog predmeta..:)
opet nije sitan sat,ali sta da radim, kad volem da pisem ovdi....sinoc samljudi uzivala uprvom snegu..bas je bilo lepo,a ja sama u stanu,sa Obijem, polu euforicna,polu nostalgicna..kakv kombinacijato bese,mali je falilo da uzmem neki danicin viski,ali sam se suzdrzala...

ma tema na fotografiji... i ja sam oko 3-4 sinoc-jutros:) pogledala kroz terasu...bez reci...predivno... danas je i gile izasao prvi put na sneg pa ceo dan uzivam kao malo dete...

pakujem se,tj spakovala sam se i spremam se da krenem na putasestvije,bez alekse samo da se zna...napustam novi sad i obija...nedostajace mi,ali prezivecu, vec sam smislila kako nabavljam macu(macora) pored kontejnera ili sa ulice...eto,jos jedan problem resen...evo,u to ime edna obijeva i moja slika, meni bas draga :)
my.php
[/URL][/IMG]

@alal hvala,obi je lutka ziva, dlaka mu je stvarno lepa,dajem mu tj davala sam mu zumance jednom nedeljno...a putasestvije..ma selim se...ali uz brojne peripetije...:)

Mrso,ja razmisljam o tome vec 10 dana intenzivno,ali dobro je,srecan je,sa danom je,vidjacu ga..stvarno je najvaznije da je on srecan...

tara, tara, svaka ti se dala.. neeeeeeeee, opet pobrkah lonchitje i uopshte nisam to Tela. drago dete, divna si ti osoba i jedva chekam da za nekoliko godina ovde naletimo na tvog dragog koji nam ovako pishe:

"mene mnogo žao shto tara nema vremena da vam se javi, jerbo znam da vas jako voli, ali ona je umesto mene izvela nashe andjelchitje na sneg. eno ih, gledam ih kroz prozor kako se grudvaju i smeju, a ja pazim da mi ovaj lukac shto se dinsta u tefalovoj sherpenji ne izgori. puno bi vas pozdravila samo da zna da vam ovde pishem umesto nje. tarina neka druga polovina. (to je kao potpis)

PS: dajte savet, hitno mi je. da l' da lukac odmah solim ili pri kraju dinstanja. nisam siguran ni da je to dinstanje, al ja sam ga iseckao i sad ga mesham, a u sherpu sam sipao i ulje i malo vode."

ima još nešto što se po čaršiji priča, a mene vole pa mi kažu, a još pre mi kažu oni što me ne vole jerbo misle da će mi bidne krivo. di ja stadoh ti produži... jok nije to. a šta ono beše, deder, nek me neko podseti...

da, priča se da chwaj ovih dana najgrdnije pobedjiva na čovečetu jerbo i kad dodje netje da skakutje. čuva dečkić ono najlepše, najcenjenije i najomiljenije medju ovim ženskinjem. kad naučim ono print screen tje vam i sličku priložim. dotle ostajte mi zdravi i veseli i verujte mi na reč (bitjete jedini).

:lol:

(uf 18 postova, ovaj će biti 19-ti. mlogo. a popih bana Jelačića posle 6 (slovima: shest). pitam se kad li tje novi mada ne volem istoriju ni našu, a kamoli njinu, misim taj valjda nije bijo naš, a baš sam i fina)

ček, ček, vidim sad nešto tamo malo niže levo. lepo piše:
" Pravila za slanje poruka (nema dve tačke iako ih tražim već pet minuta, pojela maaaaaaca)
možete započeti nove teme
možete replicirati
možete slati priloge
možete uređivati Vaše poruke
vB kod je Uključen
Smajliji su Uključen
kod je Uključen
HTML kod je Isključen"

pravila, to aj dobro, nek misli ko mora. možete započeti nove teme - eeeeeee, to. aha. to. a šta s tim? a, pitam ja vas? mogu li da pitam i započnem temu kakvu volem? hm? na primer, mene na ovaj žeMski kutak zanima koje su tri NAJribe i tri NAJtipa. eto to. ne volem da se kačim sa NAJ. bolje NAJ zaobitji, malo im podilaziti (da ne kažem malko im se uvutji u gooozu) i taj rad.

al ne znam da li smem to da pitam. deder pomagajte.

a ovo odavde pa nadalje (jedna ili dve reči, ko bi ga znao): "možete replicirati" ništa i ne razumem pod milim bogom.

Ovaj sotona mi je mloogo drag,jos kad vidim da ovako zakukuljeno izamumuljeno jerbo zacatava temu bude mi jos drazi..Pa kad zaprzi luk sa "mojom drugom polovinom" u tefalovoj serpenji dodje mi da ga tako slatko u sitan sat pobedim na covecetu,ali necu..ne vredi..jerbo mi je mlooogo drag:)

ništa od Mrrrrrrše, ništa brez Tare (mogu l ja tebe tara malim slovom, pa već smo ko neki rod, a?) izvadi me iz bule.

neeeeeeeeeeee, grešiš dušu, drago dete, kakvo začatavanje? vi prijavljujete samo šta radite u sitan i manje sitan sat, a ljudsko bivstvovanje (joooooj, izjavih li nešto pametno ili samo idiJotluk, pitanje je sad) se ne sadrži samo od puke radnje, neki bi rekli delovanja. meni se omakne i da mislim, da ne psujem mlogo, htedoh reći da ponekad i maštam, geeeeedim u budućnost i planiram. more biti i da se nadam, a i da imam lepih želja. sve je to odlika bitisanja jedinke u neki tamo sat, zar ne (ako nije zabranjeno)? misim, ako te nije mrzelo da me pratiš, što ti i ne bih uzela za zlo jerbo sam i sama izgubila nit svojih nepostojećih misli.

(netju da pregledam poruku, mrzi me, a nek je ispravlja, popravlja i dopravlja koga ne mrzi i kome se ne gadi)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back