Imovina Radikala

pa objavio je Dragan Todorović-čovek sa pozamašnim dosijeom
kako reče, ima neke kamione, račun od 11 iljada ojra u inostranstvu (pretpostavka da su pare u Belorusiji, nema drugo gde)

a ove forumske veličine, kako zamišljaju da su se obogatili političari, došli u NB i uzeli koliko im treba:lol:
da, sigurno
posredovanje, usluga...tu je problem i tu je korupcija i na taj način se uzima lova, od lokala do vrha.
"sredim ti nešto, daš mi kintu"

Cist posao,duga ljubav:rolleyes:

Pre bih rekla stručna javnost, recezenti i kolege. A on tako piše da ti čestitam ako si išta uspeo da prošitaš. Ja sam pokušala par puta pa ne vredi. A inače je čovek skroz ok, samo da mu neki lektor-korektor to sredi da na nešto liči.

Pa politicka geografija govori samo o teorijskim postavkama.....na primer - nacionalizam, kaze sta je i sta spada pod to....a ne insinuira da li je to dobro ili lose i ne navodi primere...jednostavno potpuno neutralno.....kog si ti Grcica citala? A posebno pitanje je sto se, bas kao i tebi, njegova "Politicka Geografija" ne svidja ni jednoj devojci na fax-u...:) takoreci ne razumeju je....

Pa politicka geografija govori samo o teorijskim postavkama.....na primer - nacionalizam, kaze sta je i sta spada pod to....a ne insinuira da li je to dobro ili lose i ne navodi primere...jednostavno potpuno neutralno.....kog si ti Grcica citala? A posebno pitanje je sto se, bas kao i tebi, njegova "Politicka Geografija" ne svidja ni jednoj devojci na fax-u...:) takoreci ne razumeju je....

Pa da sam devojka teško, budući da sam na istom faksu diplomirala '93 i već 12 godina na njemu radim. Kad smo kod "Političke geografije" nema to veze sa razumevanjem, još manje sa polom čitalaca već je knjiga jednostavno loša. Ne znam koliko si informisan da Grčić već par godina ne predaje po svojoj knjizi nego diktira jer fakultet neće da stane iza tog udžbenika a njemu se ne piše novi. Previše teoretskih postavki za fakultetski udžbenik i totalno udaljeno od svake realnosti ...

NEce da bude. Nisu radikali izglasali plate poslanicima.

Stalno zamenjujete stvari... zuti izglasaju velike plate a raspali se po radikalima kao da su oni vecina u paralentu i kao da oni imaju vlast poslednjih 8 godina... e pa nije narod bas toliko glup :lol:

Radikali prednjače po broju mandata u parlamentu, ali i po najvišim primanjima u Skupštini Srbije. Od desetoro narodnih poslanika koji su podigli najveću svotu novca sa skupštinske blagajne u ovom parlamentarnom sazivu - čak osmoro je iz SRS.

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=1&status=jedna&vest=107604&datum=2007-08-21

Dobri deckici ovi kradikali ,eto dobili neke stancice ,ma samo par kvadrata ,a sve zbog "izuztnih" zasluga za prosperitet Srbije i Srba ma gde oni ziveli.:frown::frown::frown::mad:

Optužbe na račun funkcionera SRS

Stranka G 17 plus juče je u saopštenju navela da su, na osnovu rešenja Vlade Srbije od 22. decembra 1998, zamenik predsednika i generalni sekretar Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić dobili po stan površine veće od 100 kvadratnih metara na Bulevaru Lenjina u Novom Beogradu. Potpredsednik SRS Dragan Todorović je 7. decembra iste godine, rešenjem Ministarstva za saobraćaj i veze, dobio stan u Ulici Prote Mateje 47 u Beogradu. G 17 plus ističe da Nikolić, Vučić i Todorović moraju odmah da odgovore građanima da li su tri meseca pre NATO bombardovanja Srbije, a samo nekoliko meseci posle ulaska u Vladu, od države dobili ogromne stanove u Beogradu.

Todorovic je vec dvaput osudjivan jednom je falsifikovao sluzbene isprave , a drugi put je ubio coveka kolima... a spominje se u nekim malverzacijama sa putarinama iz perioda ministrovanja , sve u svemu ne samo da je jadan,ruzan i glup nego je jos i sklon kriminalu i alkoholizmu

Back