- Poruka
- 951
a sto mrzis emo decu???????sha im fali??????treba te zovu MoKi(eMO KIller)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzim ih ja (valjda je to posledica zdravog razuma), a fali njima mnogo toga...a sto mrzis emo decu???????sha im fali??????treba te zovu MoKi(eMO KIller)
a sto mrzis emo decu???????sha im fali??????treba te zovu MoKi(eMO KIller)
Vecina tih klinaca je utripovana da im je zivot truo i da nemaju razlog da zive,a imaju sve u zivotu,mnogi ljudi u svetu su u 100 puta goroj situaciji pa se ne ubijaju! To je vrhunski cin kukavicluka,a najveca je fora zato sto nemaju muda da se ubiju vec samo lupetaju i malo zasecnu kozu pa kao pokusali su da preseku venu! Aj sibni noz do koske!

Toooo breeeee OOVERKILL....OVERKIIILLVecina tih klinaca je utripovana da im je zivot truo i da nemaju razlog da zive,a imaju sve u zivotu,mnogi ljudi u svetu su u 100 puta goroj situaciji pa se ne ubijaju! To je vrhunski cin kukavicluka,a najveca je fora zato sto nemaju muda da se ubiju vec samo lupetaju i malo zasecnu kozu pa kao pokusali su da preseku venu! Aj sibni noz do koske!
 kako ide dalje pesma
kako ide dalje pesma
ja sam spreman, a ti?To namenjeno kreptomanu i letnjoj curi, a?

koji ste perverznjaci....
 imam druga zovu ga tako
 imam druga zovu ga tako 
To namenjeno kreptomanu i letnjoj curi, a?

ja sam spreman, a ti?

Sad ce onaj beckam97 da bije kreptu posto mu dira devojku.

Pa vidite,osetio sam ja tu energiju izmedju vas... Znate suprotnosti se privlace!

Sad ce onaj beckam97 da bije kreptu posto mu dira devojku.

zowem se natalija, a imam nadimak nata. medjutim, u shkoli su me prozwali zoran [jer kazhu da ih potsetjam na zorana iz filma *tito i ja*], pa sam onda postala zoki, pa zotja. onda je od zotje nastalo zlotja i eto, sad sam zlotja.
sa Cetinja sam nzn ko je ta ..sto ti dodje ona profesorica iz pg gimnazije...?
jodzicaaa