- Poruka
- 951
a sto mrzis emo decu???????sha im fali??????treba te zovu MoKi(eMO KIller)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzim ih ja (valjda je to posledica zdravog razuma), a fali njima mnogo toga...a sto mrzis emo decu???????sha im fali??????treba te zovu MoKi(eMO KIller)
a sto mrzis emo decu???????sha im fali??????treba te zovu MoKi(eMO KIller)
Vecina tih klinaca je utripovana da im je zivot truo i da nemaju razlog da zive,a imaju sve u zivotu,mnogi ljudi u svetu su u 100 puta goroj situaciji pa se ne ubijaju! To je vrhunski cin kukavicluka,a najveca je fora zato sto nemaju muda da se ubiju vec samo lupetaju i malo zasecnu kozu pa kao pokusali su da preseku venu! Aj sibni noz do koske!

Toooo breeeee OOVERKILL....OVERKIIILLVecina tih klinaca je utripovana da im je zivot truo i da nemaju razlog da zive,a imaju sve u zivotu,mnogi ljudi u svetu su u 100 puta goroj situaciji pa se ne ubijaju! To je vrhunski cin kukavicluka,a najveca je fora zato sto nemaju muda da se ubiju vec samo lupetaju i malo zasecnu kozu pa kao pokusali su da preseku venu! Aj sibni noz do koske!
kako ide dalje pesma
ja sam spreman, a ti?To namenjeno kreptomanu i letnjoj curi, a?
![]()

koji ste perverznjaci....
imam druga zovu ga tako To namenjeno kreptomanu i letnjoj curi, a?
![]()
ja sam spreman, a ti?![]()

Sad ce onaj beckam97 da bije kreptu posto mu dira devojku.![]()

Pa vidite,osetio sam ja tu energiju izmedju vas... Znate suprotnosti se privlace!![]()

Sad ce onaj beckam97 da bije kreptu posto mu dira devojku.![]()

zowem se natalija, a imam nadimak nata. medjutim, u shkoli su me prozwali zoran [jer kazhu da ih potsetjam na zorana iz filma *tito i ja*], pa sam onda postala zoki, pa zotja. onda je od zotje nastalo zlotja i eto, sad sam zlotja.
sa Cetinja sam nzn ko je ta ..sto ti dodje ona profesorica iz pg gimnazije...?
jodzicaaa