imena i nadimci...

palac kriminalac:
mene ne zovu sam dodjem SALIM SE zovu me Bili ,Bibi,Bibika U skoli me zovu Palac Ili Palcic ali sve redje sad me skoro svi zovu po prezimenu ,Pokojni baba i deda su me zvali Ninka ili Nina Zato sto se zovem Nikola ,a kad sam bio mali moji su mi tepali Dusane Milane Dragane itd Ja sebe volim da zovem NIX
AXAXAXAXAXA Не сери да си то ти Палчићу? :lol: :lol: :lol: :lol:
И НАПРЕД ПАЛЧИЋ ЛЕЕЕЕ И НАПРЕД ПАЛЧИЋ ЛЕЕЕЕ :lol:

nensy4ever:
trenytni nick na irtzy:
* [nency_ku.rava] (~.@1EEC88A0.FFB0191C.38C1537F.IP): ...
* [nency_ku.rava] +#Sd
i poshto sam ja tamo svi misle da je to na moj rachyn neshto :S
i ja odem na pvt i pitam koja je fora sa nickom i retard tjyti :S
qda ide ovo sd :roll:
pa, sa ivketom sam prichala, pljuvao me neshto i onda je stavljen taj nick......jbg, drugari....ybm ti smederevo.... :? :x

Ja imam nadimaka za izvoz!:)
PLAVUSHA najcesci ali ne volim taj nadimak Maca(volim da se mazim),Lujka,Jugi(ortak odvalio da imamo istu boju kose:) ) Jekushenko(tako me zovu svi u familiji),Jeljcin(po onom Rusu a sta imamo slicno ne znam),Njutn(zbog fizike u osnovnoj),Roki,Rambo,(decaci su me se plasili i stalno sam se tukla kad sam bila mala)Cheki Chen,Packo(volim miseve i pacove),Bela(prirodno sam plava),Zvezdashica,i naravno JECA

devojchice, zamolio bih te da pishesh sve u jednom postu, ako si neshto zaboravila onda klikni na prvi post i ono dugme "izmeni", pa dodaj to shto si zaboravila.

baj d vej, dobri su ti nadimci, a narochito Pashteta, uz dobronamerni savet da ne jedesh vishe "carnex" pashtete jer nemash predstavu shta se u njih stavlja. :) mada su pashtete josh i dobre naspram virshli i kobasica.

mene su u osnovnoj zvali Nina slina.
"Nina slina iz Kovina ispala joj slina" :roll: how mature...
brat me zove Shuga...
A najbolja ortakinja i njena keva i sestra me zovu Igor... Znate kako svi zli nauchnici imaju svoje grbave pomocnike Igore... Eto taj fazon...

Najbolja drugarica me zove Magare, baba me zove Mica, najbolji drug me zove File ili Blejalo, mama me zove Beba(na), tata me zove Buba, brat me zove Stojan (Zmaj od Nocaja), decko me zove Mila i Meduljko, njegova mama me zove Mikica, a ostatak sveta me zove Mena.

Ivano Destroyer:
IvanO je stari vokativ... :lol: :lol: :lol:
Добро, али то опет нема везе, то би било као да ја сад тебе зовем ЕЈ ИВАНО ДОЂИ ВАМО. А ово је надимак... Као кад би ја имао надимак НиксЕ :? Бесмислено је... А ово Дестројер само још више компликује ионако компликовану ситуацију...

Back