imena i nadimci...

Shinoda:
Ova modelsica mi nikad nece dosaditi... :lol:

5 godina kasnije saznala sam da je Miki isao na plasticnu operaciju usiju. Pokazala mi je moja rodjaka sliku jednog decka u koga su sve devojke zaljubljene po njihovim recima pa sam htela da ga vidim i ja. Kaze: Njemu ni jedna devojka ne valja, sa svakom mu je dosadno.Imao je jednu malu i samo nju voli ali sad je trazi ne moze nigde da je nadje..." i prica mi o njemu i o toj njegovoj devojcici, sta su radili, glupaca, a ta mala to sam bila ja, i ja ga prepoznam iz te price. Ha ha ha ha ha ha...

А зашто мислим да ти то све измишљаш и да дечка ниси видела у животу никад? И зашто контам да те кева и ћале закључавају у подрум кад дођу гости? :neutral:

Nixxx:
А зашто мислим да ти то све измишљаш и да дечка ниси видела у животу никад? И зашто контам да те кева и ћале закључавају у подрум кад дођу гости? :neutral:
Proveri, on se zove Zoran, a rodjaka se zove Natasa. A ne zakljucavaju mene u podrum nego ja izadjem napolje ili odem u svoju sobu, nemam sta da pricam sa mojim gostima kad nemam smestaj u Beogradu, ne mogu, glupo mi je da na svako pitanje odgovaram: Beograd, Beograd, Beograd.

ime mi je milena,imam svakakvih nadimaka: milenche-sto mi je najdrazhe,shofer, komshije me zovu ljepotica,ponekad drugovi micka...od skoro imam i novi-mercedes:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:-neki dechko mi ne zna ime,ali zna koje auto vozim-pa odatle ovaj nadimak

Electra:
Ej Electra znas da postoji i jedna izblajhana plavusa alias pevacica,alias voditeljka,alias poznata licnost sa istim nadimkom i glupim pesmama?Uz to obozava leoparda,sto se po mojoj intuiciji (i roze leopard usnama) tebi nimalo ne svidja?

Pitam se dal ces posle ovog promeniti taj nadimak? :twisted: :twisted: :twisted:

Back