Jao ovde daju svasta em sto ne izgovaraju dobro i ne pisu dobro : Maicol , Ronald , Negersvarcer , Steisi , Yonatan , Aixa , itd itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja maca se zove slicno samo (mucika,glupo ime zar ne?Za to treba sestri da se zahvalimmicika_015:Pomazi matzu za mene...![]()
)a inace je lepa crna maca sa jarko zutim ocima!
ne znam sto ali posle mi je rekao da sam slatka i da mu se svidjam od kad je dosao u grupu! Sta se sve nece cuti!
Mozda decko voli ratluk! 
CoolSashka:Nadimak-xexe strasno! pa zavrsila sam nizu muzicku skolu,a tamo mi je jedan drug dok je jos trajala skola dao nadimak Ratluk...ne znam sto ali posle mi je rekao da sam slatka i da mu se svidjam od kad je dosao u grupu! Sta se sve nece cuti!
Mozda decko voli ratluk!
![]()

jbt, ne mogu da se setim nijednog idiotskog nadimka koji mi beshe nadenuli... :?Proveri nemoj decku da slamash srce :-DCoolSashka:dobro kazes![]()
Izvini molim te pa ni ja ne volim ratluk ali mozda taj decko voli necu da ga imenujem otkud znam da ne izlazi na net!Shinoda:ratluk, bljaaaksjbt, ne mogu da se setim nijednog idiotskog nadimka koji mi beshe nadenuli... :?

Hocu hvala. A ne svidja mi se iako se moje drugarice iz grupe sve lozile na njega! :?andra_gt:Proveri nemoj decku da slamash srce :-D
pocrvenecu :-D :-D :-DCoolSashka:stefane ugledaj se malo na Andru!![]()
Nemoj da crvenis vidi se da si dobar.andra_gt:pocrvenecu :-D :-D :-D
CoolSashka:Nemoj da crvenis vidi se da si dobar.![]()
Ma znam zato sto je dobar decko...a ti nisiShinoda:Sto da se ugledam na Andru? :? Nisam to pominjao ni u kakvoj vezi sa tobom, samo sam konstatovao!![]()

Jao hvala e sad ja crvenim...andra_gt:O hvala,hvala! 8-) Ali ti si bolja![]()
![]()
![]()
ops: :-DМиле_блок1:Зовем се Милош а зову ме Миле.
Ova modelsica mi nikad nece dosaditi...topmodelsica:Kad sam bila mala zvala sam decka Miki zbog Mikija Mausa iz Mikijevog zabavnika :-)
Moj komsija ima 3 nadimka: Iksan, Medjed i Aladin. Stalno govori rec iksan, brunda kao medved kad prica a zove se Miladin pa je od toga nastalo Aladin.