Ime...

О Боже... :roll:

Зашто ви хоћете да упропастите вашој деци животе са тим глупим именима? Пази Бога ти, Тара или Уна :eek: Зашто не Дрина или Пива кад већ дајете имена по рекама, или мушко име Лим? :roll:

Мој син ће се ако Бог да звати Дамјан, а ћерка Татјана. ;)

E j*bali te Damjan i Tatjana! :roll:

To mi ime lepo i tachka. Shta fali? dobro Piva i Drina ne bih, upropastila bih dete ali ovo su bash lepa imena... :heart:

A shta fali imenu Nikola? Meni je bash lepo... mada Vuk i Nemanja su naaaaj! :zaljubljena:

A i btw zar se ti ne zovesh Nikola? I kao tvoji su te upropastili takvim imenom... :confused:

E j*bali te Damjan i Tatjana! :roll:

To mi ime lepo i tachka. Shta fali? dobro Piva i Drina ne bih, upropastila bih dete ali ovo su bash lepa imena... :heart:

A shta fali imenu Nikola? Meni je bash lepo... mada Vuk i Nemanja su naaaaj! :zaljubljena:

A i btw zar se ti ne zovesh Nikola? I kao tvoji su te upropastili takvim imenom...
:confused:

А ко је нешто рекао за најлепше име на планети и целом универзуму? :D

Nikola shvatila sam posle. Sorry... (;

Inache Marko je lepo ime ali ga ne bih dala svom detetu (pa makar se klala sa muzem zbog toga) jer me podseca na debile u koje sam bila zaljubljena/bila u vezi [bilo ih je vishe sa tim imenom]. Grrr.

Nikola shvatila sam posle. Sorry... (;

Inache Marko je lepo ime ali ga ne bih dala svom detetu (pa makar se klala sa muzem zbog toga) jer me podseca na debile u koje sam bila zaljubljena/bila u vezi [bilo ih je vishe sa tim imenom]. Grrr.

Jao, i ja imena vezujem za ljude. Pa tako, nikad ne bih dala detetu ime Marina, jer me podseca na jednu fuj osobu :mrgreen:

Back