Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
wtf?udarena:Epona?
:?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wtf?udarena:Epona?
:?
jeste,a jos je gore sto se ljudi foliraju kao:ne volim ta seljacka imena etc...meni su ona bas lepa...Shinoda:Greota je sto se stara srpska imena polako zaboravljaju i izlaze iz upotrebe...![]()
![]()
![]()
Shinoda is back, and he is stronger than ever!!!
ma idi bre,pa jos neka Milenka,Miljka...Miodrag(tako mi se deda zove)i jos dosta drugih relativno starih imena...udarena:pa ima lepih srpskih imena,al opet ima nekih....![]()
tipa:Negovan,Hranislav... ili zenska Dunja,Danica...
A otac deteta se tu nista ne pita???Moon Child:onako....originalno je?!!Shinoda:To jeste hemijski element!!! :shock:DJ_MaRe:To nije ime... to vise zvuci kao hemijski elementMoon Child:Hm,how about Kadmijum? :?
znam da je uvrnuto al bash volim takva imena.![]()
![]()
2B grupa izmedju cinka i zhive!!!
Zasto bi dala detetu takvo ime?
Shinoda is back, and he is stronger than ever!!!
:wink:
setila sam se jos jednog-Epona,po keltskoj boginji konja.....ovo cju isto da dam detetu 100%
a lepo mi je i ime Mina....

Taj mora da je neki internet freak kao mi!!!Master_Chief:Neka budala u Kini hteo da da sinu ime @...naravno vlasti u tom gradu mu nisu dali jer u kineza ne postoji taj znak ili slovo...
:wink:Nema sta drugo,ili obozava e-mail...Shinoda:Taj mora da je neki internet freak kao mi!!!Master_Chief:Neka budala u Kini hteo da da sinu ime @...naravno vlasti u tom gradu mu nisu dali jer u kineza ne postoji taj znak ili slovo...:wink:

oops,o tome nisam razmisljalaShinoda:A otac deteta se tu nista ne pita???![]()
ops: ma slozicje se on....
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Moon Child:oops,o tome nisam razmisljalaShinoda:A otac deteta se tu nista ne pita???![]()
a ionako hocju da imam brdooooo dece da bi mogla da im dam svakakva imena....
imacje i on prilike da izabere neko :wink:
ali Mihaila i Mihael su obavez :wink: ni slagao se on ili ne...![]()
Ma izgledace ki ispumpan balon...udarena::shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Moon Child:oops,o tome nisam razmisljalaShinoda:A otac deteta se tu nista ne pita???![]()
Nadam se da se salis!!!!
Sta ce ti brdo decurlije...??!
A da ne pricam o tome nasta ces da licis posle toliko porodjaja...bolje ih usvoji ako ti je bas zapelo...

miss:ja obozavam muska imena...a najlepsa su:vuk,nemanja,ugljesa i strahinja

ma ne salim se,vidis da nam prirodni prirastaj opada.udarena::shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Moon Child:oops,o tome nisam razmisljalaShinoda:A otac deteta se tu nista ne pita???![]()
Nadam se da se salis!!!!
Sta ce ti brdo decurlije...??!
A da ne pricam o tome nasta ces da licis posle toliko porodjaja...bolje ih usvoji ako ti je bas zapelo...
...ali recimo da sam mislila 5 svojih i 5 usvojenih :wink: (volela bih vise usvojenih ali da budemo kolko-tolko realni)....u svakom slucaju nista pre 30te.... :wink:Master_Chief:Moj pradeda je imao cool ime: Voin cini mi se...bas je cool ime i mislim da ako budem imao sina dobice ime svog pra cukun dede...
I meni,jedno od retkih starih imena koja su lepa za cuti...wild_child:Master_Chief:Moj pradeda je imao cool ime: Voin cini mi se...bas je cool ime i mislim da ako budem imao sina dobice ime svog pra cukun dede...
Vojin.....meni je to lepo ime
SANNI:moje ime je bas glupo-sanela,zovu me sani,nela,nena...da li neko zna poreklo mog imena?najlepsa muska imena su mi vlada,stefan,igor,a zenska sneza,azra,stefani,dijana...