Ime...

Zato u Africi nema nikoga sa tavkim imenom... :mrgreen:

rollout kroz terasu, pls

Dunja, pf, jok, Jabuka

Ja imam druga koji se zove Srdjan, zovemo ga Srkiiiii
pa da kad mu ne znate prezime ili mu je prezime nesto jos teze da se izgovori od imena. Pogledaj samo kako zvuci ime Marko,Nebojsa,Luka u poredjenju sa Srdjan ili Igor ili Viktor. Nekako su ova zadnja zajebanija,kad ih izgovoris ipak ostavljaju neki negativni psiholoski dojam.

pa da kad mu ne znate prezime ili mu je prezime nesto jos teze da se izgovori od imena. Pogledaj samo kako zvuci ime Marko,Nebojsa,Luka u poredjenju sa Srdjan ili Igor ili Viktor. Nekako su ova zadnja zajebanija,kad ih izgovoris ipak ostavljaju neki negativni psiholoski dojam.

Ima normalno prezime...ne zovemo ga po celom imenu, zovemo ga Srkiii, a ne Srdjaaannnn... :mrgreen:

Sta serendas bre? :mrgreen:

Ne znam, ja kad kazem Viktor zamisljam kao neku mrcinu osobu koja ima to ime,a kad naprimer kazem Luka,a to je neka pedercina sigurno ili Stefan i ti su mentoli. Kontas prizvuk imena ti govori kakva je osoba. barem ja tako imam neki trip o povezivanju licnosti sa imenom. Moj primer je Srdjan,srdit. Mislim da je moje ime i sistem povezivanja objasnio sve. :D

Ne znam, ja kad kazem Viktor zamisljam kao neku mrcinu osobu koja ima to ime,a kad naprimer kazem Luka,a to je neka pedercina sigurno ili Stefan i ti su mentoli. Kontas prizvuk imena ti govori kakva je osoba. barem ja tako imam neki trip o povezivanju licnosti sa imenom. Moj primer je Srdjan,srdit. Mislim da je moje ime i sistem povezivanja objasnio sve. :D

Ja sam cuo za jednog Luku i jednog Stefana na forumu..:mrgreen:

Pa ti to i gledas samo na osnovu sebe i svog imena, tako sam i ja ranije mislio da je svako ko se zove kao ja isti kao ja...ali u stvari ime nema nikakve veze sa osobom... :P

pazi sniki ovaj dokaz bre. Pametniji ljudi sa vujaklije od nas dvojice su definisali nesto jos revolucionarnije.

Nenad

Име за непланирано добијено дете мушког рода.

У случају близаначког тандема Предраг и Ненад, Предраг је онај очекивани, а Ненаду се баш и нису надали.

Изненадан - из= Ненадан

Ненадан - ан = Ненад

pazi sniki ovaj dokaz bre. Pametniji ljudi sa vujaklije od nas dvojice su definisali nesto jos revolucionarnije.

Pa dobro, to je tesko oboriv dokaz...ime Stojan se inace davalo samo kad bi neko zeleo da zaustavi dalje dobijanje dece, ili dobijanje bolesne dece(ja sam bolestan u mozak pa mi dadose tako ime) s' obzirom da su meni dali ime Stojan, moram reci da se nakon dobijanja tog imena desilo nesto nezamislivo, horor...ostao sam sin jedinac... :rida:

:per:

Moram priznati da svi koje sam upoznao da se zovu Uroš su teški vandali.

Ja poznajem jednog Urosa, bas je tezak vandal, ne tezi od mene(i bukvalno i mereno po vandalizmu:twisted:) ali isto tako poznajem jednog pesovana koji ne zna sta znaci rec vandal(kao sto mi nismo znali sta znaci 1dal :per:)... :P

Sve Urose koje ja znam bili su malo feminizirani..
Medju Lukama i Igorima se mogu naci neki zesci frajeri... bar iz mog iskustva...
O zenskim imenima nisam nesto mnogo razmisljala..

nije istina.

koliko ti znas ljudi,a da su normalni koji imaju imena stanislav,rados,radasin,ljubinko,zivorad,zitomir...? Ime ih zigose od kako se rode da ce biti seljacine ili glupaci.
Ja sam sad ozbiljno primetio da Luke koje ja znam su mahom bili dobri djaci i da su blago dominantni,nekako se uvek isticu i zauzimaju taj polozaj bez ikakve upotrebe sile.

Back