Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srdjan. Mislim da nijednog Srdjana ne zovu po imenu,vec po prezimenu. Ako hocete da vas svi znaju i zovu po prezimenu preimenujte se u ovo ime.
Sve neke nove informacije saznajem u zadnje vreme..
Znam ja jednog, svi ga zovu po imenu! 
-Cao, ja sam Jela
-Blago tebi,ja crk'o od gladi![]()

Srdjan. Mislim da nijednog Srdjana ne zovu po imenu,vec po prezimenu. Ako hocete da vas svi znaju i zovu po prezimenu preimenujte se u ovo ime.
pa da kad mu ne znate prezime ili mu je prezime nesto jos teze da se izgovori od imena. Pogledaj samo kako zvuci ime Marko,Nebojsa,Luka u poredjenju sa Srdjan ili Igor ili Viktor. Nekako su ova zadnja zajebanija,kad ih izgovoris ipak ostavljaju neki negativni psiholoski dojam.Zato u Africi nema nikoga sa tavkim imenom...
rollout kroz terasu, pls
Dunja, pf, jok, Jabuka
Ja imam druga koji se zove Srdjan, zovemo ga Srkiiiii
pa da kad mu ne znate prezime ili mu je prezime nesto jos teze da se izgovori od imena. Pogledaj samo kako zvuci ime Marko,Nebojsa,Luka u poredjenju sa Srdjan ili Igor ili Viktor. Nekako su ova zadnja zajebanija,kad ih izgovoris ipak ostavljaju neki negativni psiholoski dojam.

Ne znam, ja kad kazem Viktor zamisljam kao neku mrcinu osobu koja ima to ime,a kad naprimer kazem Luka,a to je neka pedercina sigurno ili Stefan i ti su mentoli. Kontas prizvuk imena ti govori kakva je osoba. barem ja tako imam neki trip o povezivanju licnosti sa imenom. Moj primer je Srdjan,srdit. Mislim da je moje ime i sistem povezivanja objasnio sve.![]()

Ja sam cuo za jednog Luku i jednog Stefana na forumu..
Pa ti to i gledas samo na osnovu sebe i svog imena, tako sam i ja ranije mislio da je svako ko se zove kao ja isti kao ja...ali u stvari ime nema nikakve veze sa osobom...![]()

Moram priznati da svi koje sam upoznao da se zovu Uroš su teški vandali.
Nenad
Име за непланирано добијено дете мушког рода.
У случају близаначког тандема Предраг и Ненад, Предраг је онај очекивани, а Ненаду се баш и нису надали.
Изненадан - из= Ненадан
Ненадан - ан = Ненад
pazi sniki ovaj dokaz bre. Pametniji ljudi sa vujaklije od nas dvojice su definisali nesto jos revolucionarnije.

Moram priznati da svi koje sam upoznao da se zovu Uroš su teški vandali.
)... 
nije istina.Ime k'o ime.