Ime...

By the power of the Force i dobrom voljom mojih roditelja, nazvan sam Luka.
E sad favorites:
Muska imena:Nikola, Aleksandar, Djordje, Marko, Milos, Andrija
Zenska:Jelena, Jovana, Milena, Tamara, Ivana, Milica

Ovako, zovem se Marko, e sad da se ne zovem tako, sigurno bih mom sinu sjutra dao to ime, jer mi se to ime svidja.

Muska imena koja mi se svidjaju su Andrija, Nebojsa i Lazar, zenska Natasa, Jelena, Andjela itd.

Ja sam baš sinoć prokomentarisala kako je Alexandar najklasičnije ime koje postoji.
Ali po meni jako lepo. :)
A, inače, ne volim obična srpska imena, koja ima svako drugi u Srbiji, tipa Nikola, Stefan, Miloš, Marko, Steva itt.
Lepa su imena, ali su mnogo česta.
Ja sam više za npr. Bogdan, Mateja, Andrija...

Ја сам Милош...
Најлепша мушка имена су: Милош (:mrgreen:), Душан, Урош, Огњен и скоро сва старинска....
А женска: Јелена, Ивана:heart:, Ана, Андријана и Данијела....

Јаоооо, Наталија:heart:, и то име ми се пуно свиђа, а ја га заборавих.... :dash::dash: :dash:

Ja sam baš sinoć prokomentarisala kako je Alexandar najklasičnije ime koje postoji.
Ali po meni jako lepo. :)
A, inače, ne volim obična srpska imena, koja ima svako drugi u Srbiji, tipa Nikola, Stefan, Miloš, Marko, Steva itt.
Lepa su imena, ali su mnogo česta.
Ja sam više za npr. Bogdan, Mateja, Andrija...

I pored toga što nisu mnogo korištena , dosta su i zanimljiva verovatno zbog toga što ih ne čujemo stalno , inače meni se od tih imana dosta sviđaju i RAtomir , Ratko , Slavoljub , Rodoljub , Mihailo , Milutin ....( jeste možda smešno , ali i pored toga što se ja ne stidim svoje tradicije verovatno ovakva imena ne bih dao svojoj deci ) .

Ja se zovem Bojana imena koja cu jednog dana dati svojoj decici,a koja su u 'uzem izboru' su
Muska imena : Levej , Simon , ilija , Jakov ...
Zenska imena : Daina , Miriam , Avija , Irina ...
ima ih jos,sva imena koja mi se svide,zapisujem u jednu svescicu,pa kad bude dosao dan,onda cemo vecati...

Poslednja izmena:
Original postavio Feniks308 II Pogledaj poruku
Ја сам Милош...
Најлепша мушка имена су: Милош (), Душан, Урош, Огњен и скоро сва старинска....
А женска: Јелена, Ивана, Ана, Андријана и Данијела....

Ah za Ivanu bih ti dala rep,al' sam sve istrošila. :mrgreen:
Ženska imena:Sofija,Lana,Tamara,Emilija. :heart:

Zovem se Nenad... mogao sam se zvati: Obodin, Vučina, Tripko, Dobrilo, Marinko...

Omiljena imena su mi: Laki, Tazi, Kiki, Viki, Miki, Tupko, Glupko, Simke, i Snežana i svih sedam patuljaka! :lol:

Back