Ime za psa

Znam jednog pekinezera koji se zove Neo, pa ja zbog toga svog psa nebi nazvala Neo ;) Sto sam zlobna :lol:
Bolje da je nazoves Triniti, ako ves treba ime iz Matrixa. Ili jos bolje Oracle :lol:

Коме треба списак могућих имена за куце, нек ми напише свој мејл на ПП, па ћу му послати (документ је из Word-а и има 48 страна), или нека каже почетно слово па ћу исписати неколико имена!

Juce sam isao da vidim i da uzmem stene(inace, to stene planiram da poklonim devojci, a ime bi izabrali zajedno) i izbor je pao, od 4 steneta od po 3 meseca i 3 steneta od po 3 nedelje, na 3-nedeljnu zenku(nemackog ovcara). Medjutim, moram sacekati jos neko vreme, dok malo poraste i ojaca...
Tako da vremena za predloge o imenu ima jos puno, odprilike do kraja meseca, kada cu postovati slike psa i naravno izabrano ime!
Pozdrav svima i hvala. :)

SINAN:
Cao!
Namjeravam kupiri labrador retrivera ali se nikako ne mogu odluciti za ime. Molim vas pomozite mi
Hvala
Mи смо овде дали неколико линкова за разна имена, само погледај! За почетак, на које слово би име било? Краће, дуже, необично, једноставно?

muzjaci>Kiss,Bak,****,Bam Bam,Edie
a zenke>Beta,Gama,Delta (sala)nemam pojma imam cetiri muzjaka koji se zovu Kiss,Bak,****,Bam Bam,Edie,a kada bih imao zenku nemam pojma kako bih je nazvao....

pomazite ljudi ne mogu nikako da smislim ime za psa,inace je musko

Реци нам расу, или ако је мешанац, колики ће бити, какве је боје, на коју расу највише подсећа, ... најбоље да закачиш слику па ћемо добити "инспирацију"!

Pa ako treba da bude neko "zastrasujuce" ime onda predlazem recimo Max, Astor, Zevs, Bak, As, Artur, Pako (jesu klasicna ali ih obicno ljudi daju psima koji treba da ostave neki utisak svojom pojavom), ako treba da bude slatko onda moze Bobi, Beni, Timi, Aki, Meda, Kiki, Svrca.

Mili:
Коме треба списак могућих имена за куце, нек ми напише свој мејл на ПП, па ћу му послати (документ је из Word-а и има 48 страна), или нека каже почетно слово па ћу исписати неколико имена!

Јао, мени је отказао помоћни хард диск на коме сам држала овај документ. Молила бих оне којима сам послала тај списак да овог пута пошаљу мени. Бићу вам јако захвална!
п.с. у јавном профилу имате опцију да ми пошаљете на мејл.

Back