Ime za psa

Brat i ja smo dobili dobermana,a ne mozemo da se dogovorimo oko imena.......Pa vas molim da mi pomognete..........Bicu vam mnogo zahvalna,ali imajte u vidu da to nije neko debelo kucence vec da ime treba da mu bude zvucno i onako da mocno zvuci......Hvala unapred8-):):D:p

ja sam vise da nekako izaberes ime po karakteru... pa makar bilo smesno kad porastu. mi smo imenovali tri steneta tako spontano: Debeli-bio je najbucmastiji i nekako flegmaticniji u odnosu na druga dva (koji je postao Ari kod novih vlasnika), Skviki (skvicao je celu noc, inace da nije skvicao ne bi ih ni nasli iza kontejnera), i Gricko-Gile-Gica (koji je naravno grickao najvise i ime mu jos uvek stoji :) a ja sam pokusala da bude Grisom ili Skvik da bude Korto, ali ova neozbiljna imena su im se sama prilepila:):)

tako da mozda Korto- to mi je vise za dobermana, a za zenkicu zlatnog Una, Luna, Ira, Dona mi je nekako cesto, a muzjak...pa Zlatko :) Zlaja...ne znam...

Brat i ja smo dobili dobermana,a ne mozemo da se dogovorimo oko imena.......Pa vas molim da mi pomognete..........Bicu vam mnogo zahvalna,ali imajte u vidu da to nije neko debelo kucence vec da ime treba da mu bude zvucno i onako da mocno zvuci......Hvala unapred8-):):D:p

DON- mislim da ne postoji bolje ime za dobermana. Da ja imam dobermana ne bih mogao nikako drugacije da ga zovem! :)

ja cu svog sledeceg da nazovem maja - izvinjavam se majama, ako ih to kojim slucajem vredja, ali ovo mi se nekako mnogo dopalo, zao mi sto se nisam toga setila ranije.. mojoj kuci bi bas lepo stajalo da se zove maja :D

Back