MS.MILOS
Obećava
- Poruka
- 76
najbolja imena za vece pse (po meni)
ARON
HEKTOR
ARES
OSKAR
ZEVS
ARON
HEKTOR
ARES
OSKAR
ZEVS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci..kupujam...rotvajlera...pa..hocu..da.mu..dam.ime..grom...sta..kazete......neradimispejs
![]()

hehe moj nemacki ovcar je bio fifimoj rot se zvao fifika
bio je vecine omanjeg teleta
i kada sam nekog pitao zelis li da vidis fifiku? svi su mislili da je neka patuljasta vrsta![]()
ime mu je stajalo ko.....@Milana
Ako ce biti manjeg rasta, kao sto mi se cini da hoce, predlazem imena Timi, Keni (jeste, inspirisano je south parkom), Kole, Ajk, Pudin' (bez "g"),...
Sta mislis da bude Zevs? Nije toliko "provaljeno" a bas je bozanstveno. (Rece neko cija se dva psa zovu Mrvica i Zabica...)

Треба имати на уму да нам расни пас долази у кућу већ са именом које почиње азбучним словом по утврђеном правилу.Нико нас не тера да штене тако и зовемо.Дакле дајемо му име по нашем нахођењу.Оно на шта треба обратитит пажњу је да то име буде ,по звучности ,такво да се издваја од осталих речи и има ноту позива.Двосложна имена су врло добра.Такође неке расе имају имена која су везана само за њих и за крај одакле потичу(често за неког легендарног пса)тако поларни пси често добијају име Нанук,женке Атабаска(по народу) и сл.Код Сибираца су честа и Руска имена ,опет по истом принципу.
Треба избегавати имена која су јако честа ,како би вам пас био свестан да је то нешто што је само његово.
citam ovo kako sam se lepo praila pametnom, a sada kada mi stizu stenci u kucu ja nemam imena....
i jos jedna muka narode, dvoslozna imena zauzela deca iz komsiluka, i Leu vise ne smem da pozovem ko covek, a tek sada kada nove treba krstiti.....
naime trebaju mi dva zenska imena Lea i Tea su mi zauzeta....
)
)Luna,Azra,Beta,Šiva......................(jedva nadjoh slovo š)
(nisam trazila sh ...Kali, Izis... (Ova dva mu dodju bozanstvena.)

Azra je mama malinojke koja mi dolzi shiva mi zvuci lepo(nisam trazila sh
)
nisam htela da ti otmem kaliali mozda za dobermanku
![]()
Eto ti, dva hindu bozanstva-Kali i Shiva!