Ime za psa

meni su lepa kratka imena,jer dok izgovoris dugo i ako jos nije zvucno pas nece da reaguje kao sa nekim zvucnim imenom.

na primer ARIX je lepo ime ili ZEN,SPAJK,ZIPO

Poslednja izmena:
Ускоро купујем америчког стафорда мужјака. Жуто-беле боје је и треба ми неко име које је звучно и опасно. Иначе, регистровао сам се само да бих могао да одговорим на тему јер сматрам да је јако корисна. Хвала :D

Znas kako, posto sam vec pocela sa tim bozanstvenim, mozda bi Izis bila logicna, s obzirom da scotties dosta kopaju ako imaju prilike... Ne znam, ostala sam apsolutno zaljubljena u jednu matorkicu koja se zvala Black Queen Agatha, mozda bi moja bila Queen posto je ova bila Agata.

e i mene muci ograda, pa haski i malinoa i kavkavski ovcar, a za imena cemo lako, pre neki dan kumovah jednoj dobermanki sa Lea (po papirima je blondy) ali to nam se nekako nije slagalo uz nju :-)

Ljudi treba mi mala pomoc....Dobila sam prelepo zensko kuce (Bernardinac) i ne znam kako da je nazovem....pa ako neko ima neki predlog neka kaze:).....Razmisljala sam Mrvica,sta kazete?:)

Ljudi treba mi mala pomoc....Dobila sam prelepo zensko kuce (Bernardinac) i ne znam kako da je nazovem....pa ako neko ima neki predlog neka kaze:).....Razmisljala sam Mrvica,sta kazete?:)

ja sam sve svoje pse sa rodoslovom (tako im se valjda zove krstenica) nazivala skraceno od kombinacije imena pod kojim su registrovani..
fiesta od orix je postala dora za ukucane :)

Pre par minuta stigao nam mali tornjak. Nema ime, nema krevetic :), nije jos vakcinisan, nije ociscen od parazita, ne znam nista o njima i o psima uopste pa imam predosecaj da cu biti jako cest gost na ovom pdf i to gost koji mnogo pita. :)

Pre par minuta stigao nam mali tornjak. Nema ime, nema krevetic :), nije jos vakcinisan, nije ociscen od parazita, ne znam nista o njima i o psima uopste pa imam predosecaj da cu biti jako cest gost na ovom pdf i to gost koji mnogo pita. :)
Moj sin preferira samo domaća imena, pa nam se džukac zove Dobrivoje, a leglo muških mačića nazvao Vjadiin, Miladin, Pantelija i Gruja.Ne znam da li si dobila dečka ili devojčicu, nebitno je kako ga zovete, bitno je da ga volite:).Opet, potsetilo me na pokojnog Momu Kapora, kada su ga pitali, zašto je psa nazvao Arči, kaže čovek"Pa kad ga izvedem u park i dreknem Božo, pola parka će se okrenuti, a on ništa!":D

Mi imamo crnu pudlu koja se zove Una a za koji dan nam stize i mali beli decko za koga nemao pojma kako bi se zvao... a da se slaze sa u uzi izbor su usla imena :think:Chipsy,
:think:Charlie,
:think:Kasper,
:think:Rosi,
:think:Lori,
:think:Rici,
:think:Roko i
:think: Marli.
Ako znate jos neko lepo za belog patuljke javite:worth::worth::worth:

Back