aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.287
u otpalom daИтекако је у хришћанству Бог тројичан.
u izvornom ne
Bozja rec kaze Bog je jedan.
dala dokaze iz Biblije
vi nemate nikakve dokaze osim ljudskih lazi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u otpalom daИтекако је у хришћанству Бог тројичан.
Изворно хришћанство није Раселово и Радерфордово.U izvornom hriscanstvu Bog nije troican.
Šta je troičnost? Jel imaš neku ideju šta bi to moglo biti?U Hriscanstvu Bog nije troican. Postoji otac Jehova i Bozji sin Isus, a sveti duh je Bozja sila. Tu nema nikakve troicnosti.
Pa ako tvrede da je stvoren, mora da imaju neki stih za to. Makar da suНе пише нигдје јер Христос није створен пошто је Он Бог.
iZNOSIMO BIBLIJSKO IZVORNO HRISCANSTVO ONO JE MONOTEISTICKOИзворно хришћанство није
Iznosimo iz Biblije kako je izvorno hriscanstvoИзворно хришћанство није Раселово и Радерфордово.
Sta ne pise u Bibliji?To ne pise u Bibliji iznosis lazi.
Isus je Bozji Sin a dok je bio u telu imao je titulu Sin Covecji
nigde ne pise Bog
Bogo covek je izmisljotina crkve u Bibliji ne postoji tako nesto
Hula na Boga je coveka uzdizati do Boga i smatrati ga Bogom
stvorenje ne moze biti Stvoritelj niti obratno
Imas temu o isusu PA IZVOLI TAMOSta ne pise u Bibliji?
Kazi ako smes?
A ne smes...Imas temu o isusu PA IZVOLI TAMO
14God said to Moses, "Ehyeh asher ehyeh (I will be what I will be)," and He said, "So shall you say to the children of Israel, 'Ehyeh (I will be) has sent me to you.'"Znacenje Bozjeg Imena JEHOVA
"postacu sto god pozelim da postanem" - znaci da Bog moze da postane sta zeli da bi izvrsio svoju nameru.
2. Moj 3:14 https://www.chabad.org/library/bible_cdo/aid/9864
Ehyeh asher ehyeh znaci
"I will become what I choose to become
to je znacenje Bozjeg Imena
Ti kao da si pijan večeras?!A ne smes...
To je znacenje Bozjeg imena14God said to Moses, "Ehyeh asher ehyeh (I will be what I will be)," and He said, "So shall you say to the children of Israel, 'Ehyeh (I will be) has sent me to you.'"
jeste to znacenje, ali je samo ime Ehyeh, pise lepo:
EHYEH ME JE POSLAO, a ne pise jehova me je poslao, jhvh je skracenica znacenja, zapravo akronim objasnjenje tog znacenja, a samo ime je EHYEH
Pogledajte prilog 1478007 ako je jehova ime, onda je ime njujorske policije najpidi, pa hajde jel moze ime da bude enuajpidi? ako moze, onda moze i jehova
jehova je kako se cita akronim jhvh, a ime je EHYEH, kada mu kaze - reci ces im deci izaelovoj da te je EHYEH poslaoBog zatim reče Mojsiju: „Ja sam Jehova.
Jok more, to je americko Dzehouva, ali grcko je Ieshe, neki kazu Yeshua HaMashiachDok Bog kaze suprotno da je objavio svoje ime ljudima JHVH Jehova
videti sta je akronim ovde npr.14God said to Moses, "Ehyeh asher ehyeh (I will be what I will be)," and He said, "So shall you say to the children of Israel, 'Ehyeh (I will be) has sent me to you.'"
ajde mi objasni ako se vec pozivas na chabad sajt zasto nisu stavili JEHOVU I u 2. MOJS. 20:2, kako stavise tvoji JW, vec stavise Lord - po naski Gospod? Znaci i oni jevreji falsifikuju Bibliju, jel tako?2 Mojsijeva 20
2 “Ja sam Jehova, Bog tvoj, koji te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropske.
opet chabad sajt i opet nema jehove2. Mojsijeva 3:15
Bog zatim reče Mojsiju: „Ja samJehova.
Ja sam se pojavio Avrahamu, Isaku i Jakovu kao Bog Svemoćni,
ali svojim imenom Jehova nisam im se objavio.
Jel nije? A kome prica ovo? JAKOVU! Znace laze Mojsija da Jakov nije znao da je JHVH - Jahve - Jehova!!!Bog zatim reče Mojsiju: „Ja sam Jehova.
| Postanak 28,13 | Uza nj je Jahve te mu govori: "Ja sam Jahve, Bog tvoga praoca Abrahama i Bog Izakov. Zemlju na kojoj ležiš dat ću tebi i tvome potomstvu. |
God himself, according to Genesis 15:7, revealed himself to Abraham as Jehovah before declaring his name to be El-Shaddai (God Almighty);Bog zatim reče Mojsiju: „Ja sam Jehova.
| Postanak 15,7 | Tada mu on reče: "Ja sam Jahve koji sam te odveo iz Ura Kaldejskoga da ti predam ovu zemlju u posjed. |
ma sta je ppogresno, jel si se hvalila da se ovima nije objavio pod imenom jehova?jel mozes da ne spamujes jedno te isto stalno
em pogresno
pa kako ga zovu i Avarm i Jakov "JEHOVA", "JAHVE", ili samo "JHVH", zavisi kako je ko preveo? jel sam citirao da znaju to ime JEHOVA? ajde kako znaju ako kaze da ga prvi put kaze Mojsiju, a da ga ovi pre njega pod tim imenom nisu znali?Bog zatim reče Mojsiju: „Ja sam Jehova.
sta je to? greska? falsifikat? laganje? brljavljenje po bibliji kako je ko stigao? ja mislim od svega po malo, ali hajde ti reci.A Avram na to reče: „Suvereni Gospode Jehova,...![]()
![]()
| Djela apostolska 4,10 | Da je na znanje svima vama i svemu narodu Izrailjevu da u ime Isusa Hrista Nazarećanina, kojega vi raspeste, kojega Bog podiže iz mrtvijeh, stoji ovaj pred vama zdrav. |
| Djela apostolska 4,11 | Ovo je kamen koji vi zidari odbaciste, a postade glava od ugla: i nema ni u jednome drugom spasenija; |
| Djela apostolska 4,12 | Jer nema drugoga imena pod nebom danoga ljudima kojijem bi se mi mogli spasti |