- Poruka
- 76.574
Шта се он меша у наш дуел.dosadan si![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта се он меша у наш дуел.dosadan si![]()
Немој тако...иако је у јеховистичкој заблуди, она ми је једна од дражих форумашица...Bas si mu lepo rekla,krivo mu sto je "izgubio"duel pa sad ne zna sta ce...za razliku od tebe koja stojis cvrsto u svakom razgovoru a narocito kad ti ja postavim neko nezgodno teolosko pitanje - onda ga odgovaras jasno i detaljno,bez ikakvog bezanja...
Uuups,ja nesto pogresio,jel danas bese 1 April ili mozda ne ...!??![]()
ljubomoran jeШта се он меша у наш дуел.![]()

Е па ту му већ не могу помоћи...ljubomoran je![]()

Ja sam u istinu a to tako deluje iz tvog ugla zabludeНемој тако...иако је у јеховистичкој заблуди, она ми је једна од дражих форумашица...![]()

Pa i kako da ne budem kad si me preskocila cak i tada kada sam ti postavio lakse pitanje umesto onog sa kojeg si pobegl...pardon,koja ga mozda nisi videla.ljubomoran je![]()

Види, толико си ми драга да бих те оженио, без размишљања...и да нисам већ жењен...Ja sam u istinu a to tako deluje iz tvog ugla zablude![]()
Жао ми је што тако мислиш...ja sam u istini a ti u zabludama
I meni je zao kako ti mislisЖао ми је што тако мислиш...
Али опет си ми веома драга....I meni je zao kako ti mislis
Веома ,, хришћански" од тебе...Želim mu što skoriji i brzi odlazak u ledinu.. da ne diše spodoba džabe vazduh...
Veoma Hrišćanski.Веома ,, хришћански" од тебе...
Smeh je lek. Ko zna koliko je on ljudi izlečio svojom knjigom i ovakvim snimcima.Veoma Hrišćanski.
Nije zaslužio ni komentar, al' se iskreno nadam i svim srcem želim da ovaj čovek uskoro prestane disati.
Mogu da verujem ili ne verujem, ali da diram u nešto najsvetije.....Nikad.
Ubi me ali neću. Nikom...Nikad...
Jedno je šta bilo ko priča u četiri zida, a sasvim drugo kada javno, poput njega radi nešto što ni životinja nije u stanju. Neću životinje da vređam.
Ovaj je gori od satane.
I satana ima svoj kraj, a ovaj je svoj kraj ubrzao...
Nema reč kojom bih ga opisao. A pokušaću da je nađem.

Одоше моји весели клипови због тебе...их бре...prestanite da spamujete idite u kafanu pa tamo budite veseli

Ja vazda zaboravljam da si ti ovde nov i da lokalne šale ne razumeš.Nije ti obrisano zbog toga što si joj rekla da je spamerka već što si je nazvala POKVARENOM.
Previše je imate na piku.Ja vazda zaboravljam da si ti ovde nov i da lokalne šale ne razumeš.
Izvini..
Ne mislim da je pokvarena. Al da spamuje i vrišti kako drugi spamuju
to je činjenica.
To je opravdanje da osam puta istu poruku postavlja na istoj temi?Previše je imate na piku.
Govorim generalno ne samo za ovu temu.To je opravdanje da osam puta istu poruku postavlja na istoj temi?
Ili hoćeš da kažeš da to i drugi rade, a ja to ne primećujem jer nju
imam na piku?
Ovaj je umalo ozenio...Веома ,, хришћански" од тебе...