Ime Boga Jehova

Bas si mu lepo rekla,krivo mu sto je "izgubio"duel pa sad ne zna sta ce...za razliku od tebe koja stojis cvrsto u svakom razgovoru a narocito kad ti ja postavim neko nezgodno teolosko pitanje - onda ga odgovaras jasno i detaljno,bez ikakvog bezanja...

Uuups,ja nesto pogresio,jel danas bese 1 April ili mozda ne ...!?? :D
Немој тако...иако је у јеховистичкој заблуди, она ми је једна од дражих форумашица... ;)

Ja sam u istinu a to tako deluje iz tvog ugla zablude :vnaocare:
Види, толико си ми драга да бих те оженио, без размишљања...и да нисам већ жењен...

Али, наравно, прво би морала да нпустиш Раселове заблуде и да се вратиш у окриље Мајке Цркве Христове. ;)

Веома ,, хришћански" од тебе...
Veoma Hrišćanski.

Nije zaslužio ni komentar, al' se iskreno nadam i svim srcem želim da ovaj čovek uskoro prestane disati.

Mogu da verujem ili ne verujem, ali da diram u nešto najsvetije.....Nikad.
Ubi me ali neću. Nikom...Nikad...

Jedno je šta bilo ko priča u četiri zida, a sasvim drugo kada javno, poput njega radi nešto što ni životinja nije u stanju. Neću životinje da vređam.
Ovaj je gori od satane.
I satana ima svoj kraj, a ovaj je svoj kraj ubrzao...

Nema reč kojom bih ga opisao. A pokušaću da je nađem.

Veoma Hrišćanski.

Nije zaslužio ni komentar, al' se iskreno nadam i svim srcem želim da ovaj čovek uskoro prestane disati.

Mogu da verujem ili ne verujem, ali da diram u nešto najsvetije.....Nikad.
Ubi me ali neću. Nikom...Nikad...

Jedno je šta bilo ko priča u četiri zida, a sasvim drugo kada javno, poput njega radi nešto što ni životinja nije u stanju. Neću životinje da vređam.
Ovaj je gori od satane.
I satana ima svoj kraj, a ovaj je svoj kraj ubrzao...

Nema reč kojom bih ga opisao. A pokušaću da je nađem.
Smeh je lek. Ko zna koliko je on ljudi izlečio svojom knjigom i ovakvim snimcima.

Ne sudi. :pop:

Back