aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.287
Ne moram ja nistaМораћеш приложити нешто доста увјерљивије од "има доказа јер ја тако кажем".
Dacu dokaze koje ja hocu
a koga zanima istina nek sam istrazi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moram ja nistaМораћеш приложити нешто доста увјерљивије од "има доказа јер ја тако кажем".
vi ste dokaz kako se biblija prepravlja i falsifikujeNe moram ja nista
Dacu dokaze koje ja hocu
Sa ovim nikom još nije otvarala ovu temu..Može li brisanje ove spamerska teme?
Ništa ne radi nego ponavlja tetragrammaton, tetragrammaton, kroz ceo forum. Pa sad joj još i posebna tema trebala ...?

Ni ti ne moraš da se zoveš kako se zoveš,Ne moram ja nista
Dacu dokaze koje ja hocu
pa da, Svesilni, Svemoguci je EL-SHADAI, Bog otaca/patrijarha, tj., Avarama Isaka I Jakova, a JHVH navodno ubacaju s Mojsijem, samo sto neme nigde veze da znaci "ja sam onaj koji jesam", "koji jeste", ili "koji ce biti", koji je uvek i navek, kako god, nema sansi da JHVH to znaci, ista od toga, vec se samo sve dublje zapetljavaju u laganje i izmisljanjePiše Svesilni (Svemogući) umesto JHVH:
http://toraonline.ru/tehilim/1.htm
Bozje Ime JHVH Jehova u Bibliji postoji na preko 7000 mesta i to je dokazanoJevreji nigde ne pominju Božije ime. Treći psalam srpski prevod Jehovinih svedoka i uporedni ruski prevod Jevrejina Haskeljeviča. Piše Svesilni (Svemogući) umesto JHVH:
http://toraonline.ru/tehilim/1.htm
1 Jehova, zašto ima toliko mojih neprijatelja? Zašto mi se mnogi protive?
Bože! Kako su se namnožili moji neprijatelji! Mnogi se bune protiv mene.
2 Mnogi govore za mene:„ Bog ga neće spasti.“ (Sela)
Mnogi govore za moju dušu: "Nema mu spasa u Svesilnom doveka."
3 Ali ti si, Jehova, moj štit i moja slava, ti mi ulivaš pouzdanje.
Ali Ti si, Bože, štit preda mnom, slava moja, i Ti podižeš moju glavu.
4 Prizvaću Jehovu iz sveg glasa i on će me uslišiti sa svoje svete gore. (Sela)
Glasom svojim k Bogu vapijem – On odgovara mi sa svoje svete gore.
5 Ja ću leći i zaspati, i probudiću se spokojan, jer je Jehova moj oslonac.
Ležim, spavam i budim se, jer me Bog čuva.
6 Ne plašim se desetina hiljada ljudi koji su me sa svih strana opkolili.
Neću se bojati mnoštva ljudi koji su se sa svih strana naoružali (ili podigli) protiv mene.
7 Ustani, Jehova! Spasi me, Bože moj! Udari u vilicu sve moje neprijatelje. Razbij zube zlima.
Ustani Bože! Spasi me, moj Svesilni! Jer Ti udaraš po obrazu sve moje neprijatelje, Ti slamaš zube zlotvorima.
8 Jehova, ti si Spasitelj. Tvoj blagoslov je na tvom narodu. (Sela)
Spasenje dolazi od Boga. Na narodu Tvom blagoslov Tvoj traje doveka.
to opet nema veze s jhvh sa jehovom.jahvomEhyeh asher ehyeh znaci
"I will become what I choose to become
Pise u Bibliji takoto opet nema veze s jhvh sa jehovom.jahvom
Sta si se zakacio za JSEvo kako Jehovini svedoci opravdavaju ubacivanje Jehove u Novi zavet.

Tema nisu js, ali za sada su oni jedini koji su falsifikovali Bibliju i promenilii tema nisu JS nego Bozje Ime
Nisam se zakačio za te varalice već gledam da podučim ljude da ne nasedaju tim varalicama i upadnu u njihove kandže. "Jehovini svedoci" su pseudohrišćanska To su zapravo Jehovini neprijatelji. Za njih Isus nije Bog oduvek.Sta si se zakacio za JS
svi obrazovani i informisani ljudi znaju Bozje ime
kao i svi izucavaoci Biblije
ne postoji falsifikovana Biblija a ti klevecesBožije ime.
Vidim da si Bozji neprijatelj i sigurno u nekoj sekti cim izijavas toliko zla i mrznjeNisam se zakačio
Da naravno.. imam i ja dokaze da postoji Jeti..ne postoji falsifikovana Biblija a ti kleveces
Istrazivaci Biblije imaju dokaze za postojanje Bozjeg Imena u najstarijim spisima
pa pise, al,i sta sad, ja treba da te ucim sta da pitas ove?Pise u Bibliji tako
pa jel pise u starom JHVH?Evo kako Jehovini svedoci opravdavaju ubacivanje Jehove u Novi zavet.
Nisu oni JA SAMTo su zapravo Jehovini neprijatelji.
Postoji. Postoji. "Jehovini svedoci" su iz svih mogućih rukopisa Svetog pisma pokušali sastaviti tekst koji im odgovara. Ali opet im nije uspelo, pa se pozivaju na pretpostavke. Opet ni to nije bilo dovoljno. Na kraju su falsifikovali i same Isusove reči. "Prevod Novi svet" nije prevod Biblije, već nova verzija, druga knjiga.ne postoji falsifikovana Biblija a ti kleveces
Istrazivaci Biblije imaju dokaze za postojanje Bozjeg Imena u najstarijim spisima