Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.346
A ko spasava Jehova ili Hristos?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde nadje da je bas ovo pitas,daj joj postavi neko lakse pitanje...A ko spasava Jehova ili Hristos?
Stvarno ili ovo sala?Čak i adventisti veruju u Svetu trojicu: https://adventisti.hr/vjerovanja/
Мислим да су чак то исте године убацили кад су и Јеховини свједоци добили то име. Која паралела.Čak i adventisti veruju u Svetu trojicu: https://adventisti.hr/vjerovanja/
Ima neka tajna veza.Мислим да су чак то исте године убацили кад су и Јеховини свједоци добили то име. Која паралела.
Slični su.Ima neka tajna veza.
Služe istom gospodaru, knezu ovog svetaSlični su.
Zna se ko spasava pise u BiblijiGde nadje da je bas ovo pitas,daj joj postavi neko lakse pitanje...

opet ti sa tim falsifikatom..Bog kaze da je jedan
Bog je jedan.
2. Mojsijeva 3:15
Bog zatim reče Mojsiju: „Ja sam Jehova.
Ja sam se pojavio Avrahamu, Isaku i Jakovu kao Bog Svemoćni,
ali svojim imenom Jehova nisam im se objavio.
jer on može da postane šta god hoće..ti si falsifikatopet ti sa tim falsifikatom..
šta ako poželi da postane dvojica?jer on može da postane šta god hoće..
Ma znam da jasno pise ali imam neki utisak da ti ne znas ili mozda ne zelis da saznas,sto je jos gora opcija...Zna se ko spasava pise u Bibliji
ko zna sta znaci Ime Hrista zna.
Pitanje je da li ti to znas?
Znam ne brini. Nego cenim ovi ne znaju.Ma znam da jasno pise ali imam neki utisak da ti ne znas ili mozda ne zelis da saznas,sto je jos gora opcija...
Pitao te lepo Glasnik dali je Hristos Spasitelj ili Jehova,sta nam kaze NZ ?
A koje godine ste vi ubacili danasnji stav o trojstvu?Мислим да су чак то исте године убацили кад су и Јеховини свједоци добили то име. Која паралела.
А кад Христос каже ,,Идите и крстите све народе у Име Оца и Сина и Светога Духа", шта то значи??termin trojica trojedan ne postoji u Bozjoj reci
osim kod vas sto ste to izmastali
Један део верује,али један део не верује. Поделили се и они око тог питања.Čak i adventisti veruju u Svetu trojicu: https://adventisti.hr/vjerovanja/
Iskrečiće tu paganštinu u svom narednom izdanju božje reči.А кад Христос каже ,,Идите и крстите све народе у Име Оца и Сина и Светога Духа", шта то значи??
А како тумачиш ово, директ из Писма: Јер је троје што сведочи на небу: Отац, Логос (Реч), и Свети Дух; и ова Тројица су Једно (1. Јован. 5, 7).
Дакле, шта кажу Расел и Кула на ово?
Па ја мислим да су они овај стих већ искварили у својим преводима Новог Света. Ево баш чекам колегиницу атернаум да видим како ће да одговори на ово.Iskrečiće tu paganštinu u svom narednom izdanju božje reči.

U sledećem prevodu da se doda staro, zaboravljeno ime BogaIskrečiće tu paganštinu u svom narednom izdanju božje reči.

Nije.Један део верује,али један део не верује. Поделили се и они око тог питања.
U cemu?Slični su.
1. Настали у Америци отприлике у истом периоду крај 19. и почетак 20. вијека.U cemu?
Ајде не брукај се. Ви користите исти превод као и СПЦ.Vi ste slicni sa njima jer manipulisete prevodom biblije isto kao i oni.
Обрнуто. Римокатолици су копирали нас. Ми смо били прије њих.A jos slicniji sa kazolivima u svemu ste ih kopirali.
Православна Црква од почетка вјерује у догмат о Св. Тројици. Нисмо се тога сјетили након деценија постојања и онда радикално измијенили своје раније мишљење.Nisi mi odgovorio na pitanje?
A koje godine ste vi ubacili danasnji stav o trojstvu?