Imate li tripove zbog izgleda?

Ja imam neki cudan trip, naime na jednom svetlu izgledam normalno, a na drugom kao da sam neki teski grob. Isto je i kad se slikam ili ogledam. Fora je da mi se vilica na nekim svetlima tako uzasno ocrta, pa ispadnem kao lignoslav. Taj trip imam jos od snimka sa mature(u osnovnoj skoli) gde sam ispao kao grob :D To me sve dovodi u pitanje Kako ja izgledam?

haha ja se sećam svoje slike sa mature gde sam bio bled kao vampir :mrgreen:

tako je sa svima, i think.. samo što ti to ne primećuješ jer si okupiran svojim izgledom, ne gledajući toliko kritički i tudje

pazi ja npr. sam zgrozen svojim izgledom na maturi, dok mi svi kazu da sam super izasao. A opet drugi su se zalili da su oni najgori :D
To nikad shvatiti ne mogu :D To je bilo davno pre 5 godina a ja jos trip imam :( recimo kada me osvetli svetlo(recimo sijalica, reflektor, sunce) ocrtava se cela vilica i prosto sebi izgledam kao najruznija osoba na svetu.. :S

I svi imate neke tripove oko mature xD. Sto se tice izgleda uvek moze bolje, a ja sam na maturi bio mnogo mrsav, sad imam oko 25 kila vise i 10-ak cm.. Sto se tice face ja sam zadovoljan..
23093810354719785411577.jpg

Ne znam da se nasmejem da mi se zubi vide od onog trenutka kada vidim na neko slika. Uvek ispadne vestacki :)
Imam malo veći nos nego što bih želeo, ali nije mi frka.
Problem ne postoji dok god sam sebi ne umisliš da postoji. Ono što neko smatra svojom manom, najveći broj drugih ljudi ne primećuje

Back