- Poruka
- 4.812
Jel imate neke delove tela koje bi zeleli promeniti i koji su to delovi vaseg tela? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To me sve dovodi u pitanje Kako ja izgledam?
 To me sve dovodi u pitanje Kako ja izgledam?
haha ja se sećam svoje slike sa mature gde sam bio bled kao vampir
tako je sa svima, i think.. samo što ti to ne primećuješ jer si okupiran svojim izgledom, ne gledajući toliko kritički i tudje

To je bilo davno pre 5 godina a ja jos trip imam
 To je bilo davno pre 5 godina a ja jos trip imam  recimo kada me osvetli svetlo(recimo sijalica, reflektor, sunce) ocrtava se cela vilica i prosto sebi izgledam kao najruznija osoba na svetu.. :S
 recimo kada me osvetli svetlo(recimo sijalica, reflektor, sunce) ocrtava se cela vilica i prosto sebi izgledam kao najruznija osoba na svetu.. :S

pazi to sam primetio kod mog caleta i jos mnogo ljudi, ali to se i ne primeti toliko koliko ja mislim da je meni, a verovatno se tripujem, nikad mi niko nije nista rekao za to
 pazi to sam primetio kod mog caleta i jos mnogo ljudi, ali to se i ne primeti toliko koliko ja mislim da je meni, a verovatno se tripujem, nikad mi niko nije nista rekao za to 

Moguce da sam tad imao, ne secam se.. Sad ce jos malo velika matura pa ide jedna slika sa otvorenim slicom samo za tebe..

smejanjee, al ipak bio sam just a kid..

Jao imam. Kad neko gleda u mene, kapiram da mi pilji u nos, a ako se ljudi smeju iza, kapiram da se smeju mojoj kosi.Imate li tripove zbog izgleda?
Eo bas nesto razmisljam samo bih par nekih mladeza uklonio smaraju i nabacio malo bicepsa i 2 donja trbusnjaka mi fale..to je to
Jao imam. Kad neko gleda u mene, kapiram da mi pilji u nos, a ako se ljudi smeju iza, kapiram da se smeju mojoj kosi.
Kompleksi kad vam kazem, kompleksi.
Jel imate neke delove tela koje bi zeleli promeniti i koji su to delovi vaseg tela?