- Poruka
- 4.812
Jel imate neke delove tela koje bi zeleli promeniti i koji su to delovi vaseg tela? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

haha ja se sećam svoje slike sa mature gde sam bio bled kao vampir
tako je sa svima, i think.. samo što ti to ne primećuješ jer si okupiran svojim izgledom, ne gledajući toliko kritički i tudje
recimo kada me osvetli svetlo(recimo sijalica, reflektor, sunce) ocrtava se cela vilica i prosto sebi izgledam kao najruznija osoba na svetu.. :S

Moguce da sam tad imao, ne secam se.. Sad ce jos malo velika matura pa ide jedna slika sa otvorenim slicom samo za tebe..
![]()
smejanjee, al ipak bio sam just a kid..

Jao imam. Kad neko gleda u mene, kapiram da mi pilji u nos, a ako se ljudi smeju iza, kapiram da se smeju mojoj kosi.Imate li tripove zbog izgleda?
Eo bas nesto razmisljam samo bih par nekih mladeza uklonio smaraju i nabacio malo bicepsa i 2 donja trbusnjaka mi fale..to je to
Jao imam. Kad neko gleda u mene, kapiram da mi pilji u nos, a ako se ljudi smeju iza, kapiram da se smeju mojoj kosi.
Kompleksi kad vam kazem, kompleksi.
Jel imate neke delove tela koje bi zeleli promeniti i koji su to delovi vaseg tela?![]()
![]()

![]()