gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Ako imas ideju daj mu savet.Ukoliko imaš kefalo ne treba ti ni neke pare a ni hala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imas ideju daj mu savet.Ukoliko imaš kefalo ne treba ti ni neke pare a ni hala.
Ako imas ideju daj mu savet.
"Ako imas kefalo ne treba ti hala"Već sam mu dao ili neznaš da pročitaš i to i jedan i drugi.
"Ako imas kefalo ne treba ti hala"
Ako je to ideja ja sam...
Izdaj prostor i bavi se digitalnim marketingom.Napr.možeš otvoriti online prodavnicu. Kapital stavi u štek!Dobro veče.
Autorska tema.
Imam halu 10m x 5m, i imam kapital koji sam sakupio i odvojio za neki biznis 10 - 20.000e.
Al nemam ideju.
Da li neko ima neki predlog šta bih mogao da pokrenem, a da je isplativo i rentabilno. Imam prostor, imam kapital samo mi ideja nedostaje...
To je mogao i bez tih 20 hiljada al to onda nije biznis nego samo obicna eksploatacija.Pare u djep u pici u Jevropu. Tako cu i ja.![]()
Ima prostor treba mu ideja sta da radi sa halom.Imam ideju radio bih nesta sa kriptovalutama tacnije https://bitcoinkupovinaprodaja.rs/ na Alo se reklamiraju da zaradjuju dosta para ali nisam upucen u ovaj biznis.
Kako ide sverc-komec tj.bitcoinkupovinaprodaja, preko berze ili banke?Ima prostor treba mu ideja sta da radi sa halom.
Verovatno berze.Kako ide sverc-komec tj.bitcoinkupovinaprodaja, preko berze ili banke?
Logicno u banci se samo drze pare.Verovatno berze.
Kripto valute mogu da se trguju kao i forex, deonice, indeksi, fjucersi itd a i kripto valute su decentralizovane tako da mi nema smisla da to ide preko banke.
Ali to nema veze sa ovim sto njemu treba.Logicno u banci se samo drze pare.
Ajde ti sto muzes krave ne palamudi, kad budes imao privatni biznis onda cu ti skinuti kapu i cestitati.Samo popujes.Da ti nisi pop?Ljudi bez kefala nikakav biznis i ne mogu da rade.Bolje ih i ne čeka ni u inostranstvu.
Zavisi od lokacija I koliko kw/h mozes da dovuces I koliko je visola, gde su prozori/ventilacija...Dobro veče.
Autorska tema.
Imam halu 10m x 5m, i imam kapital koji sam sakupio i odvojio za neki biznis 10 - 20.000e.
Al nemam ideju.
Da li neko ima neki predlog šta bih mogao da pokrenem, a da je isplativo i rentabilno. Imam prostor, imam kapital samo mi ideja nedostaje...
Predlozi mu nesto ondaJbt,kada covek priocita vecinu odgovora na ovoj i slicnim temama,dodje mu u najboljem slucaju da padne u teski bedak i depresiju...
Te nema posla,te nista ti se ne isplati,te skoro svi su propali koji su pokusali da se bave privatnim biznisom,te ne vredi ti nista 10-20 hiljada evra (to je prakticno apsolutno nista)......i onda najlegendarniji savet "pare u dzep i pici negde preko".....a onda kad dodje do tog preko,ni tamo nije lako,nema posla kao pre,tesko je,bla,bla.....(!?)
Za one koji ne znaju,ovo vise nije neka 1993 ni 2002 godina....