Imam 37 godina i nikad nisam imao devojku

Moram dodati da nije baš tačno da nisam pokšavao da nađem posao, na birou sam od 2009 godine i išao sam na mali milion tih beskorisnih razgovora za posao. Skoro sam bio u jednoj fabrici i nisam prošao testiranje jer slabije vidim na levo oko i lakši sam invalid, izgleda je i za mene i za druga jedina šansa Nemačka pošto i on nema stalan posao.
Brate treba malo da se opustis. Znam da je to tesko reci nekome ko je pod takvim grcem toiko vremena i prosao kroz razne faze prihvatanja i odustajanja. Ali tu je i tvoja snaga.
Ovi saveti, nadji posao jesu dobronamerni i to je ok ali to ne nalazi devojku. Vrv je i najgore svesti se na koleginice i imati tako uzak prostor opcija.
Kao i to - teretana i sta vec.
Treba sebe da pitas, ono sto sam te vec pitao, samo si mi dao pogresan odgovor. A to je, koji su to tvoji kvaliteti da bi zene pozele da budu s tobom. I kako da ih razvijes. I ne treba to da bude - imam dobar posao, stan, kola.
Dakle kreni od svojih kvaliteta, ne mana. Sto se mana tice, preoteretio si sistem time.

Дакле, сврати до НСЗ. Распитај се какве погодности имају за лица са инвалидитетом. Подносиш неки захтев, затим изађеш на комисију, па, ако прођеш, онда послодавац који се запосли има неке окашице у погледу плаћања доприноса. Тако да ћеш, уз тај програм, лакше да нађеш посао.
Imam već taj papir i bio na nekim razgovorima gde su tražili osobe sa invaliditetom ali i od toga opet nije bilo ništa.

Ја мислим, баш супротно. ДА је он преивше опуштен, и да мора мало да се стисне. Да стисне зубе, бицепс,да нешто уради. Било шта.
Jel bi ti bio opusten da nemas posao dugo vremena, finansijski si u krizi, elan ti nije na nuli nego u minusu, sve sto vidis kod sebe su samo mane, greske i td?

Rockboy, evo pitacu te ovo, jos jednostavnije.
Zar ne mislis da si vec dovoljno dugo u mraku i da sebi treba da prisutis boljeg zivota?
Smeha, dobre socijaizacije, devojku, pa i posao i da gradsi zivot, sve po nekom prirodnom redosledu, ne ono vojnicki: nadji posao, zaradi pare, kupi stan, idi u teretanu i onda trtr, sta sad?
Kapiras razliku?

Jel bi ti bio opusten da nemas posao dugo vremena, finansijski si u krizi, elan ti nije na nuli nego u minusu, sve sto vidis kod sebe su samo mane, greske i td?

Такве кризе ми се дешавају баш кад се опуштам. Опустим се и временом креће све да се руши, а ја сваким даном све опуштенији.

Све док се не тргнем, све се руши, а ја сваким даном све опуштенији.

Тек кад се тргнем, стиснем зубе, стиснем бицепс, тек онда креће вађење из проблема.

Такве кризе ми се дешавају баш кад се опуштам. Опустим се и временом креће све да се руши, а ја сваким даном све опуштенији.

Све док се не тргнем, све се руши, а ја сваким даном све опуштенији.

Тек кад се тргнем, стиснем зубе, стиснем бицепс, тек онда креће вађење из проблема.
Nisi ti opusten, vec ti je mozak u blok modu. Kuva se to iznutra i ti to dobro znas. I to su traume.

Moram dodati da nije baš tačno da nisam pokšavao da nađem posao, na birou sam od 2009 godine i išao sam na mali milion tih beskorisnih razgovora za posao. Skoro sam bio u jednoj fabrici i nisam prošao testiranje jer slabije vidim na levo oko i lakši sam invalid, izgleda je i za mene i za druga jedina šansa Nemačka pošto i on nema stalan posao.
Trazi posao u nekoj velikoj firmi...ovi dto motaju kablove i sl. tu ima veliki broj žena raznih profila...nace se nesto i za tebe...
Ako ne nadjes skupljaj pare pa traži albanku...

Да знаш да сам те увек овако замишљао да изгледаш.

true
tarzanka-frizura-scaled.jpg

Сејо Калач са брковима… Рудолф Валентино Балкана!

Благо ти у памет. У манастирима све чекају разочаране да их теше.
Naprotiv, nije u pitanju da te neko teši, već pronalazak smisla životu i postojanju. Mislim da je izuzetno simboličan taj put ako je neko nevin i da postoji verovatnoća višeg stepena prosvetljenja samim tim što takva osoba nebi provela značajne godine čišteći svoje grehove, naročito one seksualne prirode i mnogo toga drugog koje potiče od toga. Moja preporuka je najozbiljnija.

Naprotiv, nije u pitanju da te neko teši, već pronalazak smisla životu i postojanju. Mislim da je izuzetno simboličan taj put ako je neko nevin i da postoji verovatnoća višeg stepena prosvetljenja samim tim što takva osoba nebi provela značajne godine čišteći svoje grehove, naročito one seksualne prirode i mnogo toga drugog koje potiče od toga. Moja preporuka je najozbiljnija.
Ne znam bas koliko Bog od nas ocekuje da se izolujemo i zivimo u potpunosti cisto u uslovima gde nema izazova.
I kojih grehova brate? Covek nije ni yebbao do sada.

Мора да осети призив, а не да га други призивају у манастир. Он то очигледно не осећа, што је и нормално, а није твоје да се бавиш туђом огреховљеношћу. За то су задужени духовници.

Back