Imam 37 godina i nikad nisam imao devojku

Znas sta meni nije jasno oko toga pakla.
Ok, imas ljude s grehom i svakog ceka vecna kazna jel.
Znaci imas gresne misli u vezi seksa i tamo te ceka neki djavo koji ce ti stalno stezati jaja nekom srednjevekovnom stegom dok ti gomila golih lepotica bude djuskala i kad god ti se bude digao bice: krljakkk .
Ili za zene, bila je bludna: ima da je djavo pipka, nabada, bicuje, vrti na raznju i to.

A sta je s tim djavolima onda?
Mislim oni su ionako sadisti, znaci em je najzliji od svih i umesto kazne dobio je nagradu da radi posao iz snova?

И овакву или сличну слику да ставиш на профил, можда наиђе нека и овде.
Рафа.jpeg

Мора да осети призив, а не да га други призивају у манастир. Он то очигледно не осећа, што је и нормално, а није твоје да се бавиш туђом огреховљеношћу. За то су задужени духовници.
Ja se ne bavim ničijim grehom i nije do tebe da mi to saopštavaš, već sam jednostavno rekao da je put do prosvetljenja brži ako neko nema seksualnih grehova. Takođe ne prizivam nikoga u manastir, već sam izneo predlog a do dotičnog je dali oseća priziv ili ne.

Ja se ne bavim ničijim grehom i nije do tebe da mi to saopštavaš, već sam jednostavno rekao da je put do prosvetljenja brži ako neko nema seksualnih grehova. Takođe ne prizivam nikoga u manastir, već sam izneo predlog a do dotičnog je dali oseća priziv ili ne.
И није до тебе да другима предлажеш манастир. Можда није ни православан.

Ja nema koju nisam kresnuo sa tom tvojom pričom da sam nevin (35-40) godina i kako sam stidljiv pa me devojke i žene odmah uzjašu. Samo budi fin i kulturan pre svega iskren. Žene će te silovati!

Naime priču sam čuo od jednog drugara koji je bio na etf-u tada. I samo sam je prepričavao devojkama. Bokte u kakve su se seksualne predatore pretvarale :rotf:
⬆️
IMG_7880.jpeg

Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Za pocetak bi bilo dobro da se negde zaposlis i da finansijski postanes nezavistan. :)
Kazes da ni tu nisi imao uspeha.
Sta si zavrsio?
Kako ti izgleda CV? Znas li kako treba da razgovaras kad trasis posao?

Biti na Birou od 2009? Mislim stvarno ima nesto pametno da se kaže na to? 2009 godine pred polazak u srednju sam krenuo da radim prvi posao kao fizikalac na gradjevini, kupio od svojih para prvi put patike i odeću i skupio parice da skoknem sam do mora u Crnu Goru. Znate li ljudi koliko je daleko u prošlosti 2009 godina? Kada sam završio srednju uveliko sam plaćao račune kući, punio frižider i renovirao po kući. Mislim stvarno, čovek nije savladao ni prve bejbi korake a ima 37? Dva puta sam dobijao posao preko zavoda za zaposljavanje prvi put sa 18 a drugi put pre jedno 5 godina kad sam menjao posao i čekao da krenem na drugi bukvalno su me odmah zvali iz zavoda i našli mi nekoliko poslova. Radio sam dva meseca taj posao dok se nisam zaposlio tamo gde sam planirao. Pritom od kvalifikacija imam srednju školu, kurseve, obuke i vozačke kategorije. Znači posao ti se nadje sam i da ga ne tražiš, zovu iz zavoda i nude gomilu poslova. Nije da nema posla nego ima ljudi koji ne žele da rade.

Bio sam na bezbroj tih beskorisnih razgovora, iskreno muka mi je od svega.
Verujem ti i razumem da si umoran i obeshrabren, ali bezanjem od toga ne pomazes samom sebi.
Nesto radis pogresno prilikom trazenja posla.
S obzirom da si dugo nezaposlen i da nemas iskustva moraces se zadovoljiti nekim „obicnijim“ poslovima.
Gde si uopste konkurisao, na kakve poslove?

Biti na Birou od 2009? Mislim stvarno ima nesto pametno da se kaže na to? 2009 godine pred polazak u srednju sam krenuo da radim prvi posao kao fizikalac na gradjevini, kupio od svojih para prvi put patike i odeću i skupio parice da skoknem sam do mora u Crnu Goru. Znate li ljudi koliko je daleko u prošlosti 2009 godina? Kada sam završio srednju uveliko sam plaćao račune kući, punio frižider i renovirao po kući. Mislim stvarno, čovek nije savladao ni prve bejbi korake a ima 37? Dva puta sam dobijao posao preko zavoda za zaposljavanje prvi put sa 18 a drugi put pre jedno 5 godina kad sam menjao posao i čekao da krenem na drugi bukvalno su me odmah zvali iz zavoda i našli mi nekoliko poslova. Radio sam dva meseca taj posao dok se nisam zaposlio tamo gde sam planirao. Pritom od kvalifikacija imam srednju školu, kurseve, obuke i vozačke kategorije. Znači posao ti se nadje sam i da ga ne tražiš, zovu iz zavoda i nude gomilu poslova. Nije da nema posla nego ima ljudi koji ne žele da rade.
Dobro druže to si samo ti, ja sam uz to lakši invalid. Treba i u traženju posla imati sreće, kao i svemu drugom u životu.

Back