Imam 37 godina i nikad nisam imao devojku

imam jos jedno iskustvo da podelim na ovu temu.

Otprilike neke sudare sam zakazivao telefonom, na nevidjeno. Ona hoce, ja hocu, i stvorim se sto pre na mesto dogadjaja. Uzivo se posteno 'ispricamo' sa sve kaficom. Mada, uglavnom, moram da priznam, u toj varijanti, najcesce nema drugi put. Al' daj sta das, znamo sta hocemo, i to sto hocemo ostvarimo. Druga ulicna: posle ebanja nema kajanja.
Slušajte čovjeka, iskrenost je najbitnija.:klap:

Slušajte čovjeka, iskrenost je najbitnija.:klap:

slazem se. Uvek uz postovanje, uz iskrenost i direktno.

Cim krene ono sto smo mi zvali 'foliranje' tu se zamagljuje prica i tu nema nista ni fizicki a bogami ni emotivno.
Ti trenutci su dragoceni, kad shvatis da smo svi manje-vise isti. Svi zahtevamo paznju, i sve zahteva da se mazi.

Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Nazalost ovdje na forum ces tesko pronaci curu uglavnom su tu bildati ego I nadmudrivati se u prazno...ako ti je do toga samo napred ..Ali ako ne zelis gubiti vrijeme izadji ako nece ti ortaci izadji Sam pa Se sprikatelji s nekim onda u to Novo drustvo ce se naci cure pa lagano kreni u pricu....

Mislim da bi se zapravo iznenadio koliko ima osoba sličnih godina oba pola u sličnoj situaciji, ima ih mnogo više nego što se misli (i to ono zdravih, pravih, normalnih i čak vrlo privlačnih osoba), iskreno mene to ne iznenađuje previše jer generalno ljudi su danas strašno otuđeni, taj neki prirodni balans između muškaraca i žena je odavno narušen i sve je teže uspostaviti bilo kakav odnos sa nekim a pogotovo ono neku dublju uzajamnu emociju i intimu i nije uopšte lako danas pronaći odgovarajućeg partnera i često se mnogima to čini kao gotovo nemoguća misija.

Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Ponekad poželim da mi je život bio ovakav poput tvog

Sad si malo mator za devojke, ali zato imaš mogućnost da probaš da nađeš neku gospođetinu koja bi te usvojila.

Možda da počneš kao baštovan ili hausmajstor.
Da ponudiš održavanje travnjaka i žbunja uz "koliko date" naknadu.

Daj oglase pa probaj, možda upoznaš neku koja ti se dopadne.
Znam ja jednu,bila udata za mog rodjaka,a inače ranije imala veze sa dosta mladjim muskarcima,sad ona ima 55 godina,taman idealna razlika u godinama

imaš ti mnogo većih problema od toga što nisi nikada imao devojku, da sam na tvom mestu prvo bih to rešavala

Troll Dancing GIF

Najmanji problem je tebi što nemaš devojku. Ti druže nemaš svoj život sa 37 godina. Imam rođaka starijeg od tebe koji evo ima 50 i nikada nije radio, imao devojku i neki svoj život. Nije ti to dobro druže uopšte. Ja ne znam stvarno u čemu je tebi prošlo 37 godina kad nemaš ni nekakav običan posao barem? Tvoj realna mogućnost da imaš devojku u takvom stanju je nikakva.

Pokušavao sam išao na beskorisne razgovore za posao, ali i tu ništa nema. Planiramo ja i drug nešto da radimo kad on skupi pare i otvori firmu u Nemačkoj, pošto je on polu Nemac.

Да би нашао девојку, пре тога све у свом животу мораш да промениш. Али баш све.

Прво, да се ошишаш.

Мсм...цоол је дуга коса, али ти живиш као да имаш 17 година, а имаш 37.

Кад би и имао прилику да упознаш неку девојку, а она види а си заглављен у 17. години иако имаш 37, верујем да би јој се из момента повраћало од тебе.

Прво, да се ошишаш.

Кад би и имао прилику да упознаш неку девојку, а она види а си заглављен у 17. години иако имаш 37, верујем да би јој се из момента повраћало од тебе.
Druže sa takvom pojavom ne bi stigao ni do upoznavanja. On bre planira, misli itd. Koja bi htela da gubi svoje vreme leba ti sa osobom koja ima 17 godina u glavi i još uvek "planira" da nešto počne?

Прво, да се ошишаш.

Ja imam dugu kosu i ne šišam se od 1992. godine .
Imam posao i porodicu.
Nemam devojku doduše, ne dozvoljava mi žena.. :mrgreen:

Ja imam dugu kosu i ne šišam se od 1992. godine .
Imam posao i porodicu.
Nemam devojku doduše, ne dozvoljava mi žena.. :mrgreen:

Ти си успешни музичар. Нормално да имаш другу косу. Такав је посао. Мораш да бринеш о свом имиџу на сцени.

А он у 37. себи на форуму дао ницк рок бој. А бој није већ одавно. Ти радиш бар 2 посла, а рокбој за један посао био на разговорима за посао. Је л' ишао за радно место директора, па морао да пролази разговоре за посао? Чека да му ортак скупи паре да отвори фирму, па ће да раде посао? Мсм...ако живи у Ражњу, разумем да у Ражњу нема посла, али ако живи у Београду, а нема посла, па ни она најружнија београцка девојка не би с њим. Да је, бар, свирао гитару ових 20 година слушања рока, можда би се нашла нека кафана где би могао да музицира неке новокомпоноване народњаке. У 37 ако нема занимање, не иде "на разговор за посао", него иде тамо где мора да се сеца и да се шљака, где примају одма' јер нико неће да им ради. А он чека да му друг скупи паре да отвори фирму у Њемачке. Чак, неће ни он да скупља неке паре, него чека да неко други скупи паре, и неко други отвори фирму.

Код њега је то шишање симболична промена, која има одређено значење. Као кад жена хоће неку промену у животу, па се офарба у другу боју косе. Е, овде и он мора да се ошиша, погледа у огледало и каже, од данас сам нови човек.

Back