IMALI VANZEMALJSKOG ZIVOTA I DOKAZA O NJEMU?

• Začetnik teme Začetnik teme DON
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Sta cemo sad sa skepticima oko postojanja vanzemaljskog zivota? Posle,otkrica Ruskih naucnika o postojanju leda(dakle:vode) na Marsu? Pazite,radi se tek o planeti u nasem suncanom sistemu.Jos koliko planeta ima,do kojih se mi sigurno necemo niti pribliliziti u neko blize vreme.Ne planeta u nasem sunacnom sistemu,uopste planeta u svemiru.A on je nemerljiv.

timmy:
Ja nikada nisam ni sumljao o postojanju života u svemiru samo baš puno ne verujem u NLO,zbog toga što ih kao svaki dan vide a oni kao neče da se pokažu. :wink:

Upravo tako, verovatnoca da zivot postoji jos negde u svemiru je toliko velika da skoro moze da se kaze da sigurno postoji.
E sad kad je NLO u pitanju pa to mu dojde ko da je neko odlucio da pronadje iglu u plastu sena samo sto je plast ogroman a igla zanemarljivo mala i prema svakoj pojedinacnoj slamki iz plasta.

Milivoje Zivanovic:
Po mom misljenju postoji zivot na drugim planetama.Mislim da je Bog u svojoj velikoj milosti stvorio hiljade planeta na kojima ima inteligentnog zivota.Ti "vanzemaljci",kako ih mi zovemo ili izgledaju potpuno isto kao ljudi,ili su potpuno razliciti,nesto tako razlicito da nas mozak to ne moze da zamisli.Mislim da nisu na visem nivou razvoja od nas,a ako jesu verovatno su miroljubivi(razvijene civilazije su retko varvarske).Pricu o "alien-ima" koji dolaze sa Marsa itd. su izmislili Amerikanci da bi prikrili da su NLO-i u stvari njihova vojna tojna.Bog vas blagoslovio!

pa da....samo jos da pocnete da rasturate Bibliju po vasioni da objasnite vanzemaljcima kako su stvoreni (a sta ako vanzemaljci nemaju rebra? i imaju dva Sunca?) :lol:

e kakav ce to pichvajz da bude....cant wait :lol:

Milivoje Zivanovic:
Ti "vanzemaljci",kako ih mi zovemo ili izgledaju potpuno isto kao ljudi,ili su potpuno razliciti,nesto tako razlicito da nas mozak to ne moze da zamisli.

:lol: :lol: :lol:

... ovaj papir je ili beo, ili nije beo :lol: :lol: :lol: ... pa ti pogresi ;)

Nego kad vec pricamo o bozjoj milosti... sta ako je tako kao sto ti kazes zaista bilo, pa sad mi ovde tvrdimo da je nas bog stvorio po svom liku, a i oni tamo isto to tvrde... pa kako cemo se usaglasiti kako je taj 'tvorac' izgledao ako izgledamo razlicito (za sta su sanse skoro 100%)??? :lol: :lol: :lol:

Incognito:
Milivoje Zivanovic:
Ti "vanzemaljci",kako ih mi zovemo ili izgledaju potpuno isto kao ljudi,ili su potpuno razliciti,nesto tako razlicito da nas mozak to ne moze da zamisli.

:lol: :lol: :lol:

... ovaj papir je ili beo, ili nije beo :lol: :lol: :lol: ... pa ti pogresi ;)

Nego kad vec pricamo o bozjoj milosti... sta ako je tako kao sto ti kazes zaista bilo, pa sad mi ovde tvrdimo da je nas bog stvorio po svom liku, a i oni tamo isto to tvrde... pa kako cemo se usaglasiti kako je taj 'tvorac' izgledao ako izgledamo razlicito (za sta su sanse skoro 100%)??? :lol: :lol: :lol:
Halo decko,ko kaze da nas bog stvori po svom liku?Sto uopste ulazis na teme o religiji i bogu,kad se uopste ne razumes?Mislim blamiras se bez veze :!:
Ovaj covek gore nema losu viziju.......mozda je to tako nekako....

Kao prvo u svim verskim knjigama pocev od biblije preko kurana pa sve do cuvenog epa o gligameshu ima isuvishe dokaza o naprednijim civilizacijama koje se svojim vatrenim kocijama spushtaju na zemlju... slucajno??? ne mislim da nije... i zato cu izneti jednu veoma staru teoriju koja barem meni izgleda najlogicnija...a izmedju ostalog obradjivao je i erih fon deniken.
Naime, sumerska civilizacija za koju je skoro dokazano da je jedna od najstaijih civilizacija na zemlji( kasnije cu se vratiti na ovo poshto to nije bash najtacnije) ima veoma precizne podatke iz astronomije o zvezdi sirijus A*koja je tek uocena teleskopom1862) i njenom pratiocu siriusu B(koji je otkriven tek 1926).Iz starih sumerskih tablica vidi se da su oniz znali ne samo to da sirijus ima pratioca vec i njegovu tacnu velicinu i gustinu kao i to da postoji i sirijus c (koji josh uvek nije otkriven ali postoje indikacije u naucnim krugovima da ipak postoji josh jedna zvezda u tom sistemu)Takodje navode i to da je orbitalni period sirijusa b oko sirijusa a 50 godina i da ima eklipticnu orbitu (ne zaboravimo da je sve to pisano 3800 godina pre nove ere)...i josh mnogo mnogo podataka..
Sumeri tvrde da su svo to znanje o sirijusu dobili od njihovih bogova (anunaki koji dolaze sa planete nibiru koja se nalazi na ivici nasheg suncevog sistema ) inace anunaki su bili visoki 1,5 do 3 metra shto je veoma zanimljivo jer na starim rukopisima i crtezima antickih civilizacija moze se videti da je vecina bogova upravo visine izmedju 2,5 i 3 metra, a shto se tice 12. planete nibiru josh navode i to da je to planeta koja ima eklipticnu orbitu koja prolazi nashim suncevim sistemom pa sve do zvezde sirijus i da joj je potrebno 3600 godina da bi obishla citav krug.Na njihovim tablicama kao i na tablicama plemana dogona u africi koji su isto tako imali veliko znanje iz astronomije nalaze se veoma precizni sctezi savremenih letilica kao shto su helikopteri i neke naprednije letelice tipa svemirskih brodova. Za razliku od sumeraca dogoni su ove divove koji su dosli iz sistema sirijus nazivali nommos.Ovi divovi-bogovi su zastupljeni u svim starijim religijama kako kod egipcana tako kod indijaca , kineza, indijanaca..i svuda se pominju razni vidovi letilica u vidu vatrenih kocija ili vatrenih kugli kojima se oni prevoze.
Naime sve takozvane misterije pocev od piramida preko naska lines pa sve do stounhendza kristalne lobanje i legende o atlantidi su na neki nacin povezane upravo sa misterioznim posetiocima iz sazvezdja sirijus.
Ali posetioci sa planete nibiru nisu prvi koji su doshli ovde ali o tome neki drugi put.....

Nekako mi se cini da forum nema dovoljno mesta za sve shto bi trebalo reci na ovu temu ali zato cu biti uporan(nazalost sistematizacija mi je losija strana pa ce se mozda desiti da se malo vrtim u krug :)))) )
Da vidimo gde smo stali ...Gradjevine na marsu pa recimo da poticu iz perioda od pre nekih 25 do 30 miliona godina jer je to planeta kojusu kolonizovali pre nego shto je njihova planeta koja se nalazila izmedju jupitera i marsa eksplodirala i koja nam je ostavila asteroidni pojas koji i dan danas imamo.Cuvena slika ljudske glave je zapravo ostatak sfinge i naravno ako malo bolje pogledamo fotografije tu su i ostaci piramida...opet slucajno :)) Ali nismo ovde da bi smo se bavili marsom vec zemljom i nama odnosno nastanku i poreklu zivota na zemlji..
Pa pre nego shto su zivotni uslovi na marsu postali nemoguci "marsovci" su kolonizovali zemlju odnosno Lemuriju -kopno koje je spajalo indiju juznu ameriku i australiju a koje je kasnije potonulo zbog rata sa atlantidjanima(koji su dosli ovde iz sazvezdja ribe josh uvek ne znam da li pre ili posle posetilaca sa sirijusa)Da bi preziveli na zemlji koja je tada bila veoma nepristupacna za zivot nashih gostiju morali su da meshaju svoj DNK sa domacinima odnosno tadashnjim Homo-Erektusom pretkom danasnjeg coveka.Ovo sada vec zvuci isuvishe kao neki sf roman ali vratimo se cinjenicama. U skorije vreme naucnici su dokazali na sopstveno iznenadjenje da ljudski DNK poseduje delove reptilskog DNK sto i nije cudno s obzirom da su i sumerci i dogoni kao i asteci i maje i mnogi drugi svoje bogove upravo predstavljali nalik na reptile.. opet slucajno....?
Bash shteta shto ovde ne mogu da se postuju i slike ali videcu da ih postavim na moj sajt pa cu da vam dam linkove da pogledate da ne budu sve ovo samo prazne price..
Toliko za sada vracam se kasnije sa novim "bajkama"

Necem da komentarisem neke ranije postove ali bar da vas prosvetlim kad je postovanje slika u pitanju,
naime stavis tagove
a izmedju njih stavis url fotke 8)

Ovo pitanje mi se vec svidja ,jer je na mestu.Svako normalan mora da se zapita isto:Alo,braco i sestre vanzemaljci,sto bre ne ostaviste neku knjigu,video zapis,film(nije bitna rezija i gluma,da se nasalim malo).I to jeste tacno.S druge strane,one pomalo Filozofske,aj da se upitamo:DA LI ONI NISU NAMERNO HTELI NESTO DA OSTAVE! Zasto? Prosto.Nisu hteli da ostave nikakve pisane tragove da su bili.Ili,ajmo jos dalje u slobodu razmisljanja.Mozda su i ostavili,al neko to veoma lepo primeti:Koliko je JERETICKIH knjiga spaljeno u doba inkvizicije(znamo li sta je spaljeno?Ne,mozda bas i pisana dokumenta,mozda i ti neki video zapisi,jer onda to ljudi nisu ni znali sta je.Knjige da,DIvX i DVD ,nisu znali,pa palili).Nestala je nazalost,izgorela ,Aleksandrijska biblioteka.Pitaj Boga sta je tamo sve cuvano.Pitanja,pitanja,pitanja.....

Tek,u danasnjim Vecernjim novostima,optuzuju NASU da je namerno(iz njima znanim razlozima) kompjuterskom obradom prefarbala Mars.Elem,tvrdi se da je osim leda,onaj mali satelicic,poslao i slike ZELENE povrsine.Pa to Ameri lepo kompjuterski,ajmo mi malo ovu zelenu povrsinu u crveno.Aj sad pitanje:zasto COVEK krije to?

DON:
Ovo pitanje mi se vec svidja ,jer je na mestu.Svako normalan mora da se zapita isto:Alo,braco i sestre vanzemaljci,sto bre ne ostaviste neku knjigu,video zapis,film(nije bitna rezija i gluma,da se nasalim malo).I to jeste tacno.S druge strane,one pomalo Filozofske,aj da se upitamo:DA LI ONI NISU NAMERNO HTELI NESTO DA OSTAVE! Zasto? Prosto.Nisu hteli da ostave nikakve pisane tragove da su bili.Ili,ajmo jos dalje u slobodu razmisljanja.Mozda su i ostavili,al neko to veoma lepo primeti:Koliko je JERETICKIH knjiga spaljeno u doba inkvizicije(znamo li sta je spaljeno?Ne,mozda bas i pisana dokumenta,mozda i ti neki video zapisi,jer onda to ljudi nisu ni znali sta je.Knjige da,DIvX i DVD ,nisu znali,pa palili).Nestala je nazalost,izgorela ,Aleksandrijska biblioteka.Pitaj Boga sta je tamo sve cuvano.Pitanja,pitanja,pitanja.....

Tek,u danasnjim Vecernjim novostima,optuzuju NASU da je namerno(iz njima znanim razlozima) kompjuterskom obradom prefarbala Mars.Elem,tvrdi se da je osim leda,onaj mali satelicic,poslao i slike ZELENE povrsine.Pa to Ameri lepo kompjuterski,ajmo mi malo ovu zelenu povrsinu u crveno.Aj sad pitanje:zasto COVEK krije to?

sine pa najveci mozgovi sveta se ubise od rada da bi ostali sto duze i detaljnije zapamceni - pisci naucnici slikari itd ... nema logike da neko zeli da bude zaboravljen ...

ali helikopter pa jos isklesan u kamenu je totalno nelogican ... ili je mozda kamen medij buducnosti :)

ovo za NASU pitanje dal je istina ... pravilan balans boja je tesko ostvariti pogotovo kad slika stize sa marsa ... dakle mozda su stvarno nenamerno greske u bojama ... koliko sam upoznat i evropa ima svoje satelitcice i japanci stizu uskoro tako da je suludo i nemoguce sakriti istinu o marsu ...

Kao prvo stari zapisi nisu ostavljeni od strane annunakia vec od strane sumera, dogona, egipcana.....
na osnovu onoga sto su oni videli odnosno u sta su verovali i odatle je kamen kao
medij:)
Ali opet ne mozemo zanemariti cinjenicu da su pronadjena neka veoma cudna tehnoloska dostignuca tokom
istorije kao na primer bagdadska baterija koju je pronasao dr. Vilhelm Kenig a koja je verovatno koriscena
za pozalcivanje statua koje su pronadjene metodom galvanizacije za koju je potrebna struja od 1- 1,5 v koliko je ova
baterija i proizvodila http://www.smith.edu/hsc/museum/ancient_inventions/battery2.html , zatim cudnovati mehanizam iz
antikitere koji su pronasli ronioci 1900 godine a koji je izradjen od legure bakra i kalaja.
sar_4b.jpg
Datira iz vremene od pre 2100 godina.
Ovaj mehanizam kako je kasnije utvrdjeno je zapravo astrolabijum instrument koji koriste astronomi za pracenje planeta izlaska sunca mesecevih mena.....
Cudno je to shto je bio uklopljen sa neverovatnom preciznoscu kao i to da radi na principu diferencijala koji
je otkriven i patentiran tek 1829 .Kao i cudesna lobanja koja je pronadjena u hondurasu a sacinjena od kristala iz jednog komada i u prirodnoj velicini teska preko 5 kg. a sa danasnjom tehnologijom jos uvek ju je nemoguce reprodukovati, lokalni stanovnici su po pronalasku lobanje ispricali da je lobanja stara vise od 100.000 godina i da nije jedina vec da ih ima 13. Arheolog Mičel-Hedžes je potvrdio da je lobanja sigurno starija od 3.600 godina....
Postoji josh mnogo primera iz istorije koje govore u prilog cinjenici da su nasi pretci posedovali neke izuzetne tehnologije za svoje vreme...... toliko za sada

... ovaj papir je ili beo, ili nije beo :: ... pa ti pogresi ;)

Nego kad vec pricamo o bozjoj milosti... sta ako je tako kao sto ti kazes zaista bilo, pa sad mi ovde tvrdimo da je nas bog stvorio po svom liku, a i oni tamo isto to tvrde... pa kako cemo se usaglasiti kako je taj 'tvorac' izgledao ako izgledamo razlicito (za sta su sanse skoro 100%)???

Odkud znas da je 100% sigurno da izgledamo razlicito(mislim mi i vanzemaljci).Po mom misljenju izgledamo isto.A,mozda smo i razliciti.Ako se razlikujemo,sigurno je da su oni bili isti kao mi,pa su se onda,usled MENTALNE evolucije uzdigli na visi nivo svesti,pa vise mozda i nemaju telo od materije.Ne znam,Bog zna.Bog vas blagoslovio!

eeeeeee
a sta ako su se u toku cuvene darvinove evolucije na nekoj planeti Krave snasle bolje "coveka" pa su onda krave postale najinteligentnija bica te planete i onda dodje NLO i iz njega izadju super krave ...

ili je mozda postojalo i na zemlji neko super inteligentno bice koje je covek unistio !?!

Verovtno postoje razne vrste. Najlakse je coveku ispricati istinu, jer je poznato da bas kad mu se istina "stavi ispred" nosa on neveruje. Mislite li da su sve one serije, filmovi, dokumentarne emisije, samo prazna prica? :) Mozda je bolje da se misli da je laz, da ne bi zavladala panika. tesko je prihvatiti da nismo sami...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back