Dartraven
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
Teorija relativiteta nije ni dokazana,ni dokazom potvrdjena!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dartraven:Teorija relativiteta nije ni dokazana,ni dokazom potvrdjena!
Bravo Rade,svaka ti cast,mislim svarno! :wink:Rade Karamazov:Posto i sam rece postovani gospodine "fakpuppet"da vam je posrnula malo tema na ovom forumu,evo prilike da malo zivnemo!Trebalo mi je vise od tri sata da procitam svih dvanaest stranica ove teme,i nigde nisam nasao ni jedno slovo napisano,u vezi knjigefakpuppet:Dartraven:Teorija relativiteta nije ni dokazana,ni dokazom potvrdjena!
dobrodoso na naucnu fantastiku da uneses malo zivosti u posrnuli form. na pravom si mestu ako mislis da je teorija relativnosti samo naucna fantastika.
been nice to have you here, thanx for your immeasurable contribution, now piss off.
Robert K. G. Temple -"Tajna zvijezde Sirijus"-Stvarnost- Zagreb.Pre nego sto budemo razgovarali na ovu temu,dobro bi bilo da i Vi i vasi prijatelji sa ovog topika procitate ovo stivo,vrlo pazljivo,jer je potrebno izuzetno mnogo predznanja iz raznih oblasti!!!Ova knjiga bacice jedno novo svetlo na sva do sada postavljena pitanja iz ove oblasti! Ne sumnjam u Vas...srdacan pozdrav Karamazov[q]
Dartraven:Nemoj me sa slikama molim te,pa jos je Tesla dokazao da je to budalastina! :wink:
Dartraven:A ti reci da nikada nisi cuo za opticku varku!
timmy:vanzemaljskog zivota sigurno ima ali dokaza zasada nema jer smo jos "mali" da bi takvo nesto otkrili
Dartraven:Ma Done ja se apsolutno slazem sa tobom o svemu sto si naveo(usput za Keopsovu piramidu bi bilo potrebno 30 god. pod uslovom da im sva privreda stagnira),samo mi smetaju ovi nadobudni kvazi-astrofizicari,koji stalno okrecu teme na svoju vodenicu,a pri tom veruju u veca cuda od onih koje nipodastavaju!Pozdrav! :wink:
Anonymous:A ko ti reko da su faraoni to gradili sebi za zivotaJes ih licno pitao
![]()
Ko mi rekao? Istorija. Ako ona laze,lazem i ja.........prosta stvar.
Anonymous:jos malo da prodje vremena proglasice i Ruse za vanzemaljce(ili da su imali vanzemaljsku pomoc) zato sto su uspeli 60-tih godina za vreme komunizma, protiv koga su se svi "napredni" borili, da odu u svemir ... a mnogi "napredni" nisu jos uspeli sto nazadni Rusi jesu ...
SVE se moze kad vanzemaljci pomognu ovajkad se HOCE