IMALI VANZEMALJSKOG ZIVOTA I DOKAZA O NJEMU?

• Začetnik teme Začetnik teme DON
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neznam zasto uopste raspravljate sa ovim klosarom.Nazvao je pojedine budalom, sto je dovoljan razlog da bude banovan.Uleteo je ovde misleci da smo mi gomila debila, i poceo tupiti budalastine koje smo mi odavno ispljuvali.Hoce da nam lok-uje temu, a nezna ni sta to znaci.Verovatno ni nos sebi nezna obrisati, cim tako laprda....
Jedina budala si ti, debilu.Aj ostavi tu supicu i mrs odavde, dok se ne naucis ponasati i uvazavati tudje stavove...Ebo te deniken, mora da se "volite".....
Mr Modovi, predlazem vaspitno popravni ban ovog klovna radi vredjanja nasih cenjenih clanova....

citao sam odavno da su upredjivali galaksije i njihove sunceve sisteme slicnim nasim sve zasnovano na prepostavkama, uglavnom na kraju su dosli do rezultata da postoji mogucnost da u citavome univerzumu ima (sjecam se da je bilo preko 100 a neznam jeli prelazilo 500 ili 1000) ajde i 100 planeta kao sto je nasa zemlja tj sa zivotom na njoj. a sad ko nam garantuje da neko od tih nije nastanio nasu planetu tj da su oni nasi bogovi o ovome bi se tek imalo raspravljati otom potom ;)

U poslednje vrijeme se pojavljuju čitavi naučni radovi, i to od ozbiljnih autora, koji drugačije posmatraju te statističke parametre. Elem, tvrde oni, Zemlja je jedinstvena u cijeloj vasioni, i nigdje se ne mogu ponoviti svi parametri koji su doveli do 'inteligentnog' života na njoj. Još jedan dokaz da se statistikom sve može dokazati i pobiti.
A ko kaže da se inteligentan život može pojaviti samo na planetama zemaljskog tipa ?)

ender71:
Govorite o "Drejkovoj jednacini" i "Hipotezi Retke Zemlje", ima vec detaljno objasnjeno u postovima o Fermijevom paradoksu.
Pocinju na 32. strani teme.
Između ostalog i o tome
muttley.gif

PS. Daj, ne muči nas više s onim pitanjem u SF team
thinking.gif
Izgleda da to niko ne zna :arrow:

E ovako druze. Nisam ja nikog nazvao budalom. To sto sam rekao za epitete je cinjenica i ako se pojedinci prepoznaju to nije moja greska. I ja volim naucnu fantastiku, inace nebi ovo pisao, i ako ste vi budale koje ce progutati sta god im se servira onda sam i ja to(a nisam). Ja sam samo iznosio cinjenice. Sta mislite sto su sve poznatije biblioteke i baze podataka zabranjene za javnost (fbi,cia,vatikanska biblioteka,okrug 51-area 51,kgb-fsb itd) u vezi NLO-a? Zato sto ih ima a ima i dokaza i narod bi se uspanicio. Bio bi haos. Lako je pojedince i manje grupice oceniti prevarantima i ludacima. A dokaze sakrivaju mnogo "jaci, pametniji, opasniji i bogatiji" ljudi od nas. I jos razmislite sta pricam celo vreme i onda me ako treba zabranite, ma otici cu sam. ko da je ovo jedini forum.
P.S.-Kineski zid su napravili kinezi radi mongolaca, i drugacije je i lakse napraviti 1 zid dug hiljadama kilometara, visok 20-tak metara, lakse je dovlaciti materijal jer ga svuda ima. a ima i polja za uzgoj hrane za radnike. Npr da se napravi zid uz granicu SAD i Kanade, gde ima polja, hrane, vode, materijala, naroda, i par hiljada godina kasnije nego piramide. Bi li to bilo lakse ili u sahari na +40 stepeni napraviti u "par km kvadratnih" (pricam samo za piramide u egiptu) bez hrane, orudja, materijala napraviti 20-tak piramida od 20 do 160m visine pod potpuno pravilnom geometrijom kakva je za danasnje arhitekte "presavrsena". Ima argumenata protiv mojih prslih pitanja npr. "drvene sanke" za vucu blokova, legura bakra i jos metala, al necu da pisem vise(imam odgovore) al nevolite me... Pisacu jos!!!

Oladi ti se supica, kucajuci stvari koje smo mi pre par meseci raspredali....
I oprosti nam nase neznanje, nase druzenje i nas doprinos razvoju ove teme....

da smo znali da postoje bogovi mudrosti i sveznanja kao ti, jos odavno bi se mi jazjurili odavde u panicnom strahu nadolazece inteligencije...

Sva supica bi tebi ostala..

Aj bre ne javljaj se vise ovde, startovao si jako lose i takav ces zauvek biti upamcen ovde...

Mozes ti pisati sta hoces, ali si vecini na ignore, znaci tvoji postovi se ne vide....

Nisi prvi ni zadnji koji je nisko, bezobrazno i drsko poceo pamet soliti obrazovanijim, pametnijim i drustvenijim od sebe.

Kao sto rekoh, popapaj supicu koju si zakuvao...Tvoji postovi nas ne interesuju.

Broj zvezda u Mlecnom Putu: oko 200 milijardi . Neka svaka zvezda ima u proseku planeta i "planetoida" koliko i nashe Sunce (a neka sunca imaju i mnogo vishe planeta), a i ima na milijarde galaksija.... Zamislita sada koliko je to mogucnosti za zivot, i zashto onda raspravljati o nekoj tamo naucnooj fantastici....
Zivot osim na zemlji nije nikakva fantastika, on je za neke-verovatno moguc, za mene- sigurna cinjenica.
Da napomenem, ja nisam citao sve poruke vec samo neke, i video sam ih raznih...
Da bi se uverili u ove podatke idite na Astronomija

Mod, može li katanac na ovu temu. Svaka rasprava na tu temu u forumu SF je bespredmetna. SF fanovi ne bi to mogli biti da nisu, a'priori u to ubijeđeni - to je stvar vjerovanja a ne dokaza za pravog SF fana. Oni koji dolaze ovdje zbog ove teme, vještica, vračara i sličnog, debelo su promašili. Neka pronađu negdje teme subkultura ili nešto slično pa nek se napucavaju.

Malo g...o od V-a sam ispljuvao na nasem forumu, vratio se podvijena repa i srnda nesto o svojim forumima...

Vanzemaljski zivot postoji.Samo extra konji to ne mogu da svare.U ovolikoj vaseljeni da smo samo mi?
Ma daaaajj....
Evo recimo vernici.Oni to isto veruju...Cisto sumnjam da je bog ili isus sa ove planete...Ako jesu, kako to onda da su jedinstveni?
Znaci da su vanzemaljci....

Drugo, sta ono nadjose na Marsu? Neke fosilne ostatke bakterija, koliko se ja secam....
Mora da ih je sa zemlje vetar naneo na Mars.....

U nasem komsiluku, suncevom sistemu, kraj toliko slaboistrazenih planeta, ne bi me cudilo da nadju zivot i u samom jupiteru...Lepu pricu na tu temu je napisao A.Klark...

Znaci, vanzemaljski zivot postoji, a ko u to ne veruje nek me poljubi u crnu rupu....:)

Sad moze LOCK-cina...

Covecije ribice u postojinskoj jami/slovenija su sa planete xtry....Ko ne veruje neka ode tamo i sam se uveri....Sta, ne moze se otici tamo zbog nasih tehnickih nemogucnosti?

A uprkos tih istih tehnickih nemogucnosti moze se laprdati da vanzemaljski zivot ne postoji, neki se i majkom kunu...

CCCCCcccccc...Jedini univerzum gde ne samo da ne postoji vanzemaljski zivot, nego ni domaci zivot, su umovi skeptika.
Daj boze da se u takvim umovima/univerzumima ikad pojavi NLO u obliku jednog jedinog neurona, onda bi mogli pricati o zacecu inteligentnog zivota u istom...

FATAL ERROR:
Dokaza o postjanju vanzemaljskog INTALIGENTNOG zivota nema ... bar ne u javnosti ... ali to ne znaci da nepostoje druge inteligentne civilizacije !
MADA svi smo culi za razne price od raznih ljudi , kako starih tako i mladih , o pojavama zvanim NLO . Ali to nista ne znaci za nauku niti za ostatak covecanstva ....

Mi iz SF Tima smo se složili da je sve ovo stvar vjerovanja a mi a'priori vjerujemo da postoji inače ne bi bili SF fanovi. Prema tome, ova tema je bezpredmetna i trebalo ju je zaključati. Modovi, šta čekate? :wink:

FATAL ERROR:
Dokaza o postjanju vanzemaljskog INTALIGENTNOG zivota nema ... bar ne u javnosti ... ali to ne znaci da nepostoje druge inteligentne civilizacije !
MADA svi smo culi za razne price od raznih ljudi , kako starih tako i mladih , o pojavama zvanim NLO . Ali to nista ne znaci za nauku niti za ostatak covecanstva ....
ne lupaj, mnogo znaci za nauku i covjecanstvo , samo za retardirane ne znaci jer nemaju sa cim da skontaju taj znacaj
cak taj tvoj NLO moze biti ovozemaljski a ne vanzemaljski pa onda vidi dali ima neki znacaj za nauku i covjecanstvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back