Feanor the elf king
Aktivan član
- Poruka
- 1.984
Pa to jeste. ALi ljudska bica se drze zajedno samo kada im to prigusti. Pa mi smo ti odlican primer:"Samo sloga Srbina spasava". Pa gde ti tu vidis slogu, unistavamo sami sebe. Sve su nam oduzeli a mi i dalje lizemo dupeta amerima i sl. Mozda bi se i ujedinili kada dodje vanzemaljska rasa, a da pretpostavimo i da ih oteramo, mi bi smo nastavili sa svojim ratovima. Pa koja je onda svrha tog rata sa "malim zelenim" ako cemo posle njihovog odlaska sami sebe unistiti kao sto i to sada radimo. Pa sta mislis otkud ovo globalno zagrevanje i ozonske rupe u omotacu itd. Nama ne trebaju vanzemaljci da nas uniste, ljudi su sami sebi propast!Anonymous:Feanor the elf king:Poznajuci ljudsku rasu i njihovu glupost i talenat da sve upropaste, definitivno bi bio totalni haos.Psiho:Ipak je za ovakve stvari Arthur Clark kralj. Ne znam da li ste citali neke od njegovih knjiga, ali je taj cova nakupio toliko informacija o svemu i svacemu (ukljucujuci i malim zelenim) da moze da se racuna kao enciklopedija natprirodnog. A mislis da nama nije zao sto mi nemamo logicna objasnjenja za ove pojave Stoorbak...
Usput, da li je nekada neko razmisljao o onome sta bi se desilo kada bi se sutra odjednom pojavili vanzemaljci i javno se oglasilo da oni postoje. Sta mislite: Svetski mir ili totalni haos?
To jeste istina, ali bas zbog te cinjenice vise ima sanse za svetski mir, jer ce covecanstvo biti ujedinjeno na sledeci nacin: Svako je primetio da se odredjeni tipovi ljudi krecu u grupama ili ljudi koje imaju slicnosti medjusobno (drzave se drze medjusobno zbog osecaja nacionalnosti). To vam je teorija zajednice, jer ljudi se drze zajedno u cilju ispomaganja i sigurnosti od drugih zajednica. Sada covecanstvo ce se ujedinjiti zbog tog osecaja opasnosti od vanzemaljske zajednice, a ljudska bica imaju nesto zajednicko da ih drzi sto vanzemaljci nemaju: Oni su LJUDSKA bica. Nemam pojma da li ste razumeli sta sam pokusao da objasnim, ali po mom misljenju ova teorija je dosta podrzana. Naravno postoji i ona prica da ljudska glupost moze da nadmasi bilo koji drugi osecaj ili dogadjaj...