Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
slzem se sa velikim delom onoga sto su prethodnici rekli,ipak ono sto mene prvo obar sa nogu je osmeh-nista lepse od devojke koja se lepo smeje,pogled je na drugom mestu...
slzem se sa velikim delom onoga sto su prethodnici rekli,ipak ono sto mene prvo obar sa nogu je osmeh-nista lepse od devojke koja se lepo smeje,pogled je na drugom mestu...
pazi ovako ,,,
ja zavodim muškarce ovako
prvo počne da mi se trese brada
zatim deluje na gornju usnu
koja počinje blago da dobija oblik ko u julije roberts
kada mi se vide svi zubi ,pocinje da se nazire resica koja blago počinje da vibrira jer je do sada sve bilo
bezčujno
,,,,,, ujedno uz glas počinju i suze
zadnja faza je lupanje nogama o pod
i na kraju normalno aplauz uz koji se lice vraća u prvobitni polozaj ,,, i zatim onaj blagi koji svi volite