eDnevna Parking karta eDPK

Truman

Elita
Poruka
22.912
Pre izvesnog vremena prišao mi je jedan stranac i zamolio da pošaljem SMS za dnevnu parking parku za njegovo vozilo sa stranim tablicama, a on mi je zauzvrat dao novac u kešu jer nema naš broj.
Ja sam mislio da će mi stići da platim preko računa za telefon ali to se nije desilo.
Šta sada uraditi, postoji li opasnost da me gone? Inače nemam svoj auto.

Pre izvesnog vremena prišao mi je jedan stranac i zamolio da pošaljem SMS za dnevnu parking parku za njegovo vozilo sa stranim tablicama, a on mi je zauzvrat dao novac u kešu jer nema naš broj.
Ja sam mislio da će mi stići da platim preko računa za telefon ali to se nije desilo.
Šta sada uraditi, postoji li opasnost da me gone? Inače nemam svoj auto.
Ко би те гонио и због чега?
Кад си послао СМС, јеси добио ону повратну поруку ”У Београду, за возило ... сте купили паркинг карту ...”?

Da. I posle vidim na sajtu te službe da se plaćanje vrši preko naloga, u suprotnom se pokreće postupak.
Цела порука гласи:
„У Београду, за возило _______ сте купили паркинг карту број _______ у Зони ______ по цени од _____дин. која важи до _____ч, дана ______. Плаћањем оператору измирујете дуговање за ову карту према Паркинг сервису. Сачувајте ову поруку."
Значи, ти платиш оператеру и то је то! Немаш ништа са Паркинг сервисом.

Ako pod operaterom misliš na telekomunikacijsku kompaniju čiji broj imam varaš se. Nije mi došao uvećan račun za taj iznos.
Па њихов проблем ако ти нису увећали рачун. Можда ће ти наплатити у следећем рачуну. Или ће те частити :) Какве то везе има са Паркинг сервисом? Лепо ти пише у поруци од Паркинг сервиса да ти своју обавезу плаћаш свом оператеру, а не њима директно.
https://www.parking-servis.co.rs/
ovde uneseš tablicu i vidiš koliko duguješ i na koji račun plaćaš
Овде видиш ако ниси платио паркинг за возило, па ти је контролор издао ”казну” (дневну паркинг карту) или ако ти је паук однео ауто. То са твојим случајем нема никакве везе. Сам си написао да ни немаш ауто :)

Back