Koliko para mora čovek da ima da bi izdržavao ljubavnicu?

Ja vam kazem da postoji razlika izmedju sugar dedija, ljubavnika i papana i da ljubavnik tu nudi najvise emocija...a sugar dedi tu tacno ocekuje tesku prostituciju...

Papan tu dobija najmanje postovanja...Ja sam cak vidjao okolnosti gde dok ceka na stanici papana koketira sa mnom da me ubaci u kombinaciju za neku trojcicu ona i drugarica vs ja....
Ljubavnik tu zna sigurno da je dete njegovo i da nema svrljanja od ljubavnice...mozda na poslu neki zveket...brate posao , dosadno , ali kuci , tu je svetica...

Ja vam kazem da postoji razlika izmedju sugar dedija, ljubavnika i papana i da ljubavnik tu nudi najvise emocija...a sugar dedi tu tacno ocekuje tesku prostituciju...
Sigurno da si u pravu, to i nije teren u koji se razumem .
Ali da sve i svašta postoji "na tržištu emocija" na današnje vreme, postoji, nikad više nego sad - raznih kombinacija , za svakog po nešto.

Sigurno da si u pravu, to i nije teren u koji se razumem nešto preterano.
Ali da sve i svašta postoji "na tržištu emocija" postoji, nikad više no na današnje vreme.
Ne bih ni ja razumeo nego te okolnosti stanovanja u blizini ljubavnica i pomoc oko sijalica i struje natera da upoznas njihove interne emotivne odnose...

Јел то причаш о проституцији ?

Znaš o čemu pričaju, o tome da postoji takav odnos iz interesa !

Jer, kada postoji strast ili ljubav, ili i jedno i drugo, onda toj ženi ne treba ništa od novca od njega, već samo on !

ali mnogi to neće, jer im je to komplikovano, pa pod ljubavnicom podrazumevaju neku koja će tu biti iz interesa, dobije nešto za to (ta apanaža) i čist račun.

Zasto bi iko imao ljubavnicu kada moze da plati prostitutku?
Da sam musko I da imam takvih potreba kupovala bih seks kao cigarete... Iskustvo hiljadu ku... raca.. Ne bih se smarala sa nekom koju posle nakacivanja treba da se otkaci.
Meni to uopste nije pitanje koje se postavlja....pitanje je zasto svaki muskarac ne bi imao ljubavnicu...i odgovor je, ne moze svako...

Znaci niti ume da joj blokira napade da rastera zenu i nju ucini zenom, niti ume da bude dovoljno pitak da ga zeli stalno a dovoljno nemoguc da ga ne zeli da zivi sa njim...
I ima tu jos milion sitnih detalja..

Pa ja znam zensku koja mi lezi 100% ali ona masta o agresivnom muskarcu koji ce da je potcini i sad ja igram tu igru sa mojim devojkama, koje znam kakve su i da dobro razumeju da to moje potcinjavanje znaci ponekad u seksu , i za vazne odluke i ko se pokaze pametniji , ali ne znaci da joj totalno oduzimam svu slobodu kao krpi...
Ovoj to znaci samo da je pusti jednom u 6 ili 12 dana da nesto bude na njenu volju , ne volju toliko koliko da se uvazi neka njena zelja ...ej jednom u 12 dana....

Tako da , obozava da je podcinjena i da iz naguzenog polozaja moli i bori se da dobije parce malecko slobode..takav joj psiholoski profil..a to je 1% koji u njoj meni ne odgovara i nista , niti ja hocu da ubacujem to da bih ostvario njenu igru , niti ce ona dobiti od svojih partnera nekog ko stvarno stiti njene interese nego onog ko joj namece svoje....pa nek odabere onog koji nabode slicne interese njenima..

Nema tu ni E od emocija. On plaća ono što želi da dobije , bez gnjavaže sa emocijama, ona dobija ono što želi, ne želi kuvanje , ljubav , porodičan žibot, samo lagodnost i zasipanje materijalnim manje-više

Pitao je o izdržavanju ljubavnice, pa me odvelo na put onih starih vremena koje čitam samo u knjigama 😁 nije pitao kako imati ljubavnicu i sl, nego je reč o izdržavanju ženske osobe koja mu neće komplikovati život :roll: nego je plaćena da ćuti i bude "dobra" , jbg , svako ima svoje želje i prohteve
Jel znas ti da onda kod takve ne bi mogao da budes ni muz, ni momak...
Pa moj drugar nije mogao da bude momak devojci , iako mu plata 5000e , jer njoj je dzeparac od taje toliko.....
Odrasla je osoba, vreme joj je za udaju , ali za nekog, a ne za svakog...

Tako da kad pricamo o takvim zenama, one mora da se snalaze i ne ulaze u statistiku..
One ce napraviti neku kombinaciju sa Dubaiem...ili naci nekog sincica punishu i to je to..
Ostale ce da popucaju kao spomenar na svoju mladost i ne znam kakvi romani tu nastaju..

Lepo te pita Mistik, jel pričaš o sponzi ili ljubavnici?

Prava ljubavnica će sa tobom biti jer želi tebe, a ne tvoj novac :)
Novac je izraz postovanja i pomoci da podele teskoce zivota, jeste da ona ima 100k platu ali godi joj paznja kad joj da taj mesec 100e, pa jos sto za 15 dana za hranu , pa detetu za nesto da kupi od odece jos 100e... sijaju obe strane

Novac je izraz postovanja i pomoci da podele teskoce zivota, jeste da ona ima 100k platu ali godi joj paznja kad joj da taj mesec 100e, pa jos sto za 15 dana za hranu , pa detetu za nesto da kupi od odece jos 100e... sijaju obe strane

Ti pišeš o ljubavnici koja bi imala dete sa tim čovekom. Onda je red da izdržava drugu porodicu.

Postoje i ljubavnice koje uopšte nemaju decu sa tim čovekom.

Nema tu ni E od emocija. On plaća ono što želi da dobije , bez gnjavaže sa emocijama, ona dobija ono što želi, ne želi kuvanje , ljubav , porodičan žibot, samo lagodnost i zasipanje materijalnim manje-više

Pitao je o izdržavanju ljubavnice, pa me odvelo na put onih starih vremena koje čitam samo u knjigama 😁 nije pitao kako imati ljubavnicu i sl, nego je reč o izdržavanju ženske osobe koja mu neće komplikovati život :roll: nego je plaćena da ćuti i bude "dobra" , jbg , svako ima svoje želje i prohteve

Знам једну такву ...

1721297860599.png

Back