Ima li siromašnih blokadera?

Jesi li ti lud? Ovde u masi nema čoveka da nema milion evrova u džepu, da mu se nađe sa kafu. Misliš da bi izlazili u ovolikom broju da to neko masno ne plaća?!
DJI_20250315190355_0064_D-scaled.jpg
To nisu blokaderi nego masa maloletnika koja je bila zavedena i iskoriscena u jednom trenutku pa odrasla. Inace naravno da i oni lepo zive kad ih roditelji izdrzavaju.

Falicna ti je ta logika.

Recimo da blokaderi dolaze iz srednje klase, i da im sendvicari ne veruju jer su ovi bogatiji od njih.

Zasto onda sendvicari veruju SNS funkcionerima, koji su 150 puta bogatiji od blokadera?

Ne veruje im ni ta očigledna sirotinja već ih ovi plaćaju sićom da se prave.
I nisu to oni sada izmislili no kopiraju od žutara kao i sva druga nepočinstva.

Ustvari, ne kopiraju, tvrdo jezgro im se i sastoji od prebeglih žutara. I to 90%.
Prešla bi kod njih i ona provincijalka pobegla u Beograd za boljim životom valjda da joj ponude al' ponuda po svemu sudeći nema pa udri po kopiranju nekadašnjih žutih parola...dosadno.

Moje pitanje:
Zašto...aj neću sada.

Maltene cela drzava je siromasna, osim SNS lopovske bagre i jos 1%-2% ostalog naroda....
Od rodbine i prijatelja u Srbiji nikoga ne znam a da je u SNS-u ali isto tako ne znam nijednog siromaha. Svi imaju kuce ili stanove, svi negde zaradjuju neke plate, svi idu na letovanjana Halkidiki, Hrvatsku ili Spaniju na more, svi imaju automobile, skoluju decu u inostranstvu ili Begiiishu... svi odreda ce se uvrediti ako im kazes da su sitrotinja, ne pristaju na to, cak iako su vaspitacice u predskolskoj ustanovi. Uostalom, koliko na ovom forumu ima siromaha? Niko ne kaze da je to, niko nije u SNS-u, svi idu na letovanja, svi zive u nekoj imovini... ili svi lazu?

Tako da mozemo da organizujemo glasanje, ko je u SNS-u, ko nije, ko je siromah a ko ne... i da, nemojte s.r.a.t.i da bas VI spadate u tih 1-2% koje si naveo da su bogatuni a nisu savitljivi za SNS.

** - stvarni srpski bogatuni na lerovanja idu na Maldive, Sejsele (niza klasa bogatuna) ili plove na svojim jahtama po Mediteranu (stvarno bogati) a najbogatiji imaju privatne (odnosno drzavne) aviJone pa nemamo pojma gde letuju jer ih novinari ne mogu ispratiti plus nisu toliko glupi da po drustvenim mrezama kace sta veceravaju po belosvetskim destinacijama

Poslednja izmena:
Od rodbine i prijatelja u Srbiji nikoga ne znam a da je u SNS-u ali isto tako ne znam nijednog siromaha. Svi imaju kuce ili stanove, svi negde zaradjuju neke plate, svi idu na letovanjana Halkidiki, Hrvatsku ili Spaniju na more, svi imaju automobile, skoluju decu u inostranstvu ili Begiiishu... svi odreda ce se uvrediti ako im kazes da su sitrotinja, ne pristaju na to, cak iako su vaspitacice u predskolskoj ustanovi.
Naravno kad i nisu, sve je to srednja klasa koja odlicno zivi.
Uostalom, koliko na ovom forumu ima siromaha? Niko ne kaze da je to, niko nije u SNS-u, svi idu na letovanja, svi zive u nekoj imovini... ili svi lazu?
Imaju i slobodnog vremena cim su tu, idila... ovde su mnogi i vrlo bogati i stoga blokaderski orijentisani. Oni mrze SNS upravo zato sto je omogucio srednjoj klasi tj. bivsoj sirotinji da ne zaostaje mnogo za njima.

Poslednja izmena:
Naravno kad i nisu, sve je to srednja klasa koja odlicno zivi.

Imaju i slobodnog vremena cim su tu, idila... ovde su mnogi i vrlo bogati i stoga blokaderski orijentisani. Oni mrze SNS upravo zato sto je omogucio srednjoj klasi tj. bivsoj sirotinji da ne zaostaje mnogo za njima.
Hajde, ne filozofiraj. Napravi anketu sa dva pitanja: 1) da li ste u SNS, 2) da li ste siromasni. Naravno da vidimo ko je ovde sirotinja a ko sendvicar.
Tebe ovde obozavaju pa ce da ti bude trocifren broj odgovora.

Od rodbine i prijatelja u Srbiji nikoga ne znam a da je u SNS-u ali isto tako ne znam nijednog siromaha. Svi imaju kuce ili stanove, svi negde zaradjuju neke plate, svi idu na letovanjana Halkidiki, Hrvatsku ili Spaniju na more, svi imaju automobile, skoluju decu u inostranstvu ili Begiiishu... svi odreda ce se uvrediti ako im kazes da su sitrotinja, ne pristaju na to, cak iako su vaspitacice u predskolskoj ustanovi. Uostalom, koliko na ovom forumu ima siromaha? Niko ne kaze da je to, niko nije u SNS-u, svi idu na letovanja, svi zive u nekoj imovini... ili svi lazu?

Tako da mozemo da organizujemo glasanje, ko je u SNS-u, ko nije, ko je siromah a ko ne... i da, nemojte s.r.a.t.i da bas VI spadate u tih 1-2% koje si naveo da su bogatuni a nisu savitljivi za SNS.

** - stvarni srpski bogatuni na lerovanja idu na Maldive, Sejsele (niza klasa bogatuna) ili plove na svojim jahtama po Mediteranu (stvarno bogati) a najbogatiji imaju privatne (odnosno drzavne) aviJone pa nemamo pojma gde letuju jer ih novinari ne mogu ispratiti plus nisu toliko glupi da po drustvenim mrezama kace sta veceravaju po belosvetskim destinacijama

:ok: odličan osvrt, realan.

Hajde, ne filozofiraj. Napravi anketu sa dva pitanja: 1) da li ste u SNS, 2) da li ste siromasni. Naravno da vidimo ko je ovde sirotinja a ko sendvicar.
Tebe ovde obozavaju pa ce da ti bude trocifren broj odgovora.

:rotf: ne budi naivan, prave odgovore ćeš da dobiješ malo morgen, a i bez ankete ko je duže na mrežama može da ti odgovori za svakog ponaosob koga sreće malo češće tu.

Back