bodzi
Ističe se
- Poruka
- 2.027
.......ima ljubavi samo i kad nam se desi neumemo ili nesmemo da se prepustimo............
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li ljubavi uopste?
Dakle mislim da postoji ali kada se sastave samo ono specificni tj. oni koji je na pravi nacin razumiu , a takvih je minimalno
Tu ne gresis ...sreca se ne kupuje na srecu
Ima ima ima imaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
danas sam pobrljavela malko od ljubavi
Bas si neki nemir
"Toliko je malo ljubavi medju ljudima, da onaj koji ume da voli ne bi trebalo nista drugo da radi..."
Ljudi, ima ljubavi. Ljubav pocinje da ti se pruza onog trenutka kada dodjesh na svet. Roditelji te vole, pa te vole brace i sestre, pa drugarice i drugovi, pa prve simpatije... Shta zelim da kazem? Razvijamo se i zivimo s 'ljubavlju. Ne treba postavljati te granice : Ima ili Nema!!! Postoje razne ljubavi, na razne nacine se moze voleti. Shta je u stvari ljubav? Ljubav je razumevanje, komunikacija, tolerancija, strast, emocije, bol i tuga... Sve to cini ljubav.
Defintivno mislim da si debelo zaljublena, kao si sama drzala ovaj topic mnogobrojnim postovima.Provjericu sad...
Vidjoh naziv pjesme na topicu JEDINOM PRAVOM "Koraci ka tebi" u potpisu Nemir.Jos dosta sam primijetio crvenim slovima pisane...Da li si ostale pisala upravo ti ?
Mozda je ima...
Ispod tamnih oblaka,
izmedju zemlje i neba,
ispod brzaka
i virovitih reka,
mozda je ima
u saci malog deteta
koje trazi majku,
u ruci vojnika
koji trazi mir..
Mozda se krije
negde u spomenaru,
mozda se sanja
u nocima teskim
kada crne slutnje
sakriju nebo
na kojem svaka zvezda
necijim imenom
se zove...
Znam samo gde je nema.
N.
Moje znanje je na drugom mestu i to mesto nije uopste prijatno. Zato ga izbegavam