ima li ljubavi uopste?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za nekoga ima uvijek a za nekoga nema nikada.
Zašto tako pesimistički stav? Ima ljubavi ako se potrudiš da je nađeš. Teško je bez ljubavi živeti, znam neke koji je nisu imali.
Danas je ljubav retka pojava.
jedan moj drug kaze da je danas naci jedan par koji je zajedno , strogo jer se to dvoje ljudi vole... Vrlo tesko, skoro nemoguce... on takodje misli da su danas ljudi ''zajedno'', iz bezbroj razloga, ali fali onaj po mom misljenju najbitniji! LJUBAV!
pa vas ja pitam ima li ljubavi uopste?
u ovom svijetu, sponzorstva, na sve moguce nacine, svih vrsta interesa,i trgovine... nadam se da gore pomenuti nije u pravu, ali bojim se da jeste!
I da li vi volite nekog, i taj neko bezuslovno voli vas?
ima li ljubavi uopste?
ima...mislim da ima! Nadam se da cu je nekada osetiti
Čini mi se da se trudim onoliko koliko mogu ali je to izgleda nedovoljno. Volio bih znati šta je to što je potrebno da bi čovjek imao ljubav. Je li to neki prirodni dar ili se to stiče iskustvom i sa godinama?
Znas sta, kad vidim nekog s poprilicnim brojem godina a da je u nedoumici ili nema blage veze sta je ljubav i ostalo - e to je ono sto ja ne razumem.
:???:
Čini mi se da se trudim onoliko koliko mogu ali je to izgleda nedovoljno. Volio bih znati šta je to što je potrebno da bi čovjek imao ljubav. Je li to neki prirodni dar ili se to stiče iskustvom i sa godinama?
Sarajlija, svaki put kad vidim tvoj nick pitam se šta te natjera da odabereš baš Isusa...
ima li ljubavi uopste?
Ako ništa drugo, ja sam dokaz da ljubav postoji
Priča je malo duža, ali je epilog srećan i to je najbitnije
neka je duza , ispricaj nam
Pogledaj datum slanja toga posta koji si citirala. Šta li je sada sa tom ljubavlju koja je u to vrijeme služila kao primjer da ljubav postoji?
ne nadaj se da ce priznati
ovde su svi zaljubljeni , voljeni i srecni .
samo tipkaju dok su na poslu .
svi su lepi i zadovoljni, drustveni, sveznajuci